Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisteker
tag
Vajon lesz köze Adele Skyfall című számához? ("Where worlds collide and days are dark") Biztos valami PS exkluzív cím lesz, vagy valami MMO.
-
.LnB
titán
Melankólia c. film játékadaptációja.
Ami mellesleg a világ egyik legborzalmasabb filmje szerintem„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Űros, idegen civilációs valami. Stargate?
Vagy valami gagyi katyvaszság mint, a Mortal Kombat vs. DC Universe...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyértelmű. Valami mobilos cucc jön. Az a trendi mostanában.
Live-Die-Respawn
-
autox3c
tag
Bejelentik a billentyűzet+egér támogatást ps4-re
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
leviske
veterán
Fú de örülnék, ha PC&PS4 crossplatform multira és coopra nyílna lehetőség a játékosoknak.
-
Gergosz2
veterán
PS5 !
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
törölt tag
Henripotter MMOFP-FLYBY
-
hito
nagyúr
Egyetértek Egy jó jelenet van benne, amikor az újdonsült ara az esküvője éjszakáján ráül a pincér (ha jól emlékszem) csúnyájára a réten Bár az is elég gyomorforgató ha alaposan belegondolok Képes valaki egyáltalán ilyenre?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
CsonkaImo
addikt
Egy új Colony Wars játék is lehetséges.
-
gianni85
veterán
Valami napfogyatkozós játék csak PS4-re
-
big-J
őstag
Planetside2 ps4-re.
-
ASTON117
tag
Planetary Annihilation ps4re
-
HyP3b0y
senior tag
Áhh, tuti Half-Life 4
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Jakesz
addikt
GTA V PS4-re is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mrhitoshi
veterán
úhúhúh Fringe, csak itt az sztori az űrben fog játszódni.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
james001
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Én ezt olyan változatban láttam, hogy: Valve doesn't know what trilogy means!
Amúgy tényleg gyanúsSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mister_X
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Neee, ez most nagyot ütött
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
.LnB
titán
Én elgondolkodtam. Konkrétan azon, hogy felvágom az ereimet. Vagy a torkát annak aki ajánlotta nekem
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tnil
tag
válasz TESCO-Zsömle #24 üzenetére
"Lada"
-
nagyúr
eq: next
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
Bejelentik, hogy ráirányítottak egy aszteroidát Redmondra, és fél óra múlva becsapódik?
-
RepeatSector
senior tag
Én valami ilyesminek örülnék
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy tippre a PS4 dátumát kapjuk meg.
Live-Die-Respawn
-
Leviahegyro
csendes tag
"Mikor világok ütköznek" Szerintem egy új PlayStation telefon lehet, telefon és konzol . Mondjuk Xperia Play 2
-
Mister_X
nagyúr
válasz RepeatSector #33 üzenetére
Metal Gear Kratos?
@Leviahegyro: PSVita okostelefon? Az bírnám.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
myckie2
őstag
Bármire is készülnek remélem benne lesz ez a zene
-
Glenda
addikt
Windózfónos Sony telóknak örülnék. És ott tényleg világok ütköznének
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Chp
őstag
Duke Nukem Forever 2 - egyértelmű.
-
Psych0
őstag
Agni's Philosophy techdemo 00:00:35.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
idegen lény
őstag
A Melankólia a kedvenc Lars von Trier filmem. Egyszerűen tökéletes! És még csak a felét láttam!
A tippem pedig az, hogy a PS4 mégis le fogja játszani a PS3 játékokat is. Egyáltalán mi ez a hülyeség, hogy nem játssza le??? Pedig vettem volna egyet.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
.LnB
titán
válasz idegen lény #45 üzenetére
Látod te is csak a feléig jutottál!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gergosz2
veterán
és mikor lesz a bejelentés?
Elvégre manapság úgy divat , hogy a belejentést is bejelentik.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
idegen lény
őstag
Ezentúl a törökök rakják össze a Sonykat.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
hito
nagyúr
válasz idegen lény #48 üzenetére
Nem-nem. Azt fogják bejelenteni, hogy Magyarország jó úton halad
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 1Tb
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X 1Tb
- Ultimate Spider-Man, Fable TLC, PGR1-2, Forza Motorsport 1-2 Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest