Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Végre egy értelmes game...
Értem a nem értelmes alatt Crysis2, és társai -
Jó játék is a Portal 2. COOP--ban kitoltuk haverral, bár kicsit szomorú voltam, hogy hamar elfogytak a pályák.
Mortal Kombat is nagyon jó lett. Öcsém valamelyik nap átjött és mikor meglátta megfiatalodott majd 10 évet
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Inv1sus
addikt
A Portal 2 őrzi első heylét
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
DeFranco
nagyúr
Kicsit meglepődtem hogy 59+33=92% konzolra vette meg a Portal-t, de aztán visszaolvastam, hogy brit lista. Érdekes lenne, hogy világviszonylatban mi a megoszlás.
Portal 2 nyereményjátékot pedig várjuk.
Xaels: mintha ma olvastam volna, hogy már van custom map pack...
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
XD Nem rossz, nekem nincsen konzolom, mert egyáltalán nem az én világom, és csak ezek a bunyós gémek játszhatóak rajta... De azok jók nagyon! Haverral kiskoromban napi 5-6 órát gyötörtük xD
(#3) Viktor77
Kb ahogy mondod, és azért nem tetszik, mert fucking összecsapott egy mocsok lett. És igen, sokan nem igénylik, de én igénylem, pl a fullDX11 támogatást, és társait. És ez nem gép kérdése, mert egy jó gémet meg kellene írni dx9től 11ig![ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
"További jó hír, hogy aki még nem szerezte be a Portal 2-t, annak lehetősége lesz rá, hogy nyerjen egyet nálunk. Részletekért érdemes a napokban visszalátogatni."
Helyes, a nyereményjátékokat mindenki szereti, főleg, ha ilyen remek kis fődíja vanI am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
-
-
Hát még anno fekete-fehérben toltuk 1 billentyűzeten egy 386-oson az első részt. 8 és 4 évesek voltunk akkoriban. Én mondjuk főleg a TPS játékok miatt vettem boxot. Nekem ez a kedvenc műfajom és a legjobb játékok konzolra jönnek ki ebben a stílusban (Dante's Inferno, Castlevania, Brütal Legend stb.)
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
megint én
őstag
Akkor te régebb óta tolod xD
Én amire emléxem amit 2en toltunk öcsémmel az a tyrian volt, és ott lehetett h az 1ik egérrel a másik meg billel, de veszettül sokat toltuk.
Tyrian
Ja, meg valami one must fall nevű gém is volt.Meg is van
one must fall[ Szerkesztve ]
-
válasz megint én #11 üzenetére
Nekünk ez volt az első játék ami megvolt Cisco Heat
Ezt is 2-en játszottuk, öcsém nyomta a gázt én meg kanyarodtamA másik nagy kedvenc akkoriból meg: Dyna Blaster
Ezek után meg jöttek a kötelezők, a Prince Of Persia, DOOM 1-2, Street Rod 1-2 stb...
-
hemaka
nagyúr
jó játék, megérdemli
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
HS 2142
őstag
Mondjuk a konzolos DLC-k szerintem pénzbe fognak majd kerülni (legalábbis ha marad az eddig bevett gyakorlat), bár rémlik valami olyasmi, hogy az első még mindenhol ingyenes lesz.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
GoldenJ
tag
Mindjárt nyitok én is egy portált és elteleportálok valami szebb helyre...
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
h-yle
addikt
Giantbomb:
"The content will be free across every platform Portal 2 is available on--PlayStation 3, PC, Mac and Xbox 360. Valve's desire to distribute free content post-release has been a point of contention with Microsoft in the past (see: the lack of updates for Team Fortress 2 after The Orange Box was released), but that's not standing in the way of more testing. Onward to science."Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
olbaidhun
őstag
Szeretem a portal-t és még Commodore elődjeivel kezdtem a játékpályafutásomat..
Talán összefügg?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
-
sti10p
senior tag
Tipsi-tapsi a Portal 2-nek, csak így továb!!!
Alig várom, hogy hétvégén újra leülhessek co-op-ozni, remélem találok még egy friss kockát hozzá !
[ Szerkesztve ]
XY
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest