Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
Én részemről "annyira nem bánom", h kiadtam érte 10k-t.
Igaz, nem azt nyújtja, amit megszoktunk COD4 esetén, de azért, mert nem ugyan az, még lehet jó.
Patch-el majd talán jön egy-két olyan +, ami miatt változik a "konzolos multi" megítélése.
Többen írtátok, h rövid az sp mod-> Ezt már évek óta lehet tapasztalni, multira hegyezik ki az FPS gamék nagy részét.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
zH.
senior tag
Akár hiszitek akár nem én még mindig nem toltam ki.
Én sem azért ,mert nem tudnám ,hanem mert van még jó pár játék ami leköt mellette.
Már én is a vége fele járok ,de nem sietem el a dolgot. Van amikor 1-2pályát viszek ki egy nap ,van amikor el sem indítom a játékot.Egyébként nagyon tetszik ,de nálam van még pár játék ami helyettesíteni tudja.
(pl. Counter Strike : Source , GTA IV ,FarCry2 , FEAR stb..)just be
-
pincehely
addikt
válasz afterburner_ #27 üzenetére
A single igen is nagyon jó volt, csak kiba..ott rövid.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
afterburner_
őstag
ezt még húzza a név
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Prof01
veterán
Sztem nagyon jó lett, bár a cod4 jobban bejött. Kevés az innováció...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Siiiiix
tag
wáááá
-
monzta
csendes tag
mennyire van reklámértéke a postomnak?? leszedtem a játékot hogy kipróbáljam, ha bejön, megveszem-én általában így járok el, persze ha előbb jön egy demo, akkor abból itélek, de itt akkora hype volt, hogy meg kellett nézni. kb. a harmadik pálya felénél azt mondtam elég volt ebből. régen minden szutykot végigvittem, ma már válogatok. és ez a játék számomra nem ér egy forintot se. béke.
-
pincehely
addikt
Nálam is mindent vitt a Modern Warfare második része.
Ez a single, áhhh, multi meg olyan amilyen.http://kefetemap.deviantart.com/
-
vPhis
tag
Én nem csalódtam benne.
Jó játék. Am manapság divat mindenben csalódni és mindent fikázni. Ezen a hozzáálláson kéne változtatni... -
Fortissimus
őstag
meg egy darabig marad is a cod az elso sztem
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
-
Xaels
félisten
Igazából 1-2kérdést tennék fel.
Mennyire szereted a Promod-ot? Csak mert igazából, ahogy te is mondtad túl sok látható különbség nincs CoD4 és CoD6 között (hozzátenném a fizikát és a hitboxot is javították bár még mindig vannak érdekes hitek), mi értelme lenne ezt is CB-n futtatni? Pár új skin és map miatt felesleges, verjétek a nyálatokat nyugodtan de ha belegondolsz igazam van mivel úgy is mindent kivennének a community modban amitől egyedivé válik a játék. Ha ezek kellenének a moddolható CoD4-be simán át lehetne ültetni a mapokat és a fegyverskineket is. Van 1-2 elég komoly mod amik megmutatják mit lehet kezdeni az engine-el. Példa.: [ITT]A dedikált szerverekhez meg annyit.: 1,5évig volt német szerverünk és játszottunk elég sok mindenkivel, de volt olyan, hogy Csehekkel kerültünk össze és 120alatt nekik sem volt a pingjük, ellőni nem lehetett őket rendesen. Illetve az állandó macerák a GVscriptek, PB, modok. Elég unalmas volt főleg a promod csúcskorszakában amikor hetente jött az új verzió. Az egész CB egy nagy vicc és az sem színvonalasabb a pubnál. Ott is ugyanúgy hisztiznek meg anyáznak ha nem tetszik nekik valami és ha véletlen még az adminok között csücsül valakinek a valakije akkor nézhetsz ki a fejedből, hogy most mi van amikor nem az kerül fel amiről ti tudtok. Volt rá nem 1 eset nálunk és az ismerőseim között is, hogy fura ítéletek kerültek napvilágra...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HyP3b0y
senior tag
A egészben az a gond, hogy 10k-ért kapsz egy ritka rövid single(nem rossz, de ez semmi...), grafikailag alig újítottak cod4 szvsz ugyan ezt a szintet hozza és ha már multira gyúrtak(páran ezzel indokolták a single-t). Kérem szépen, ha én megvenném, azért venném, mert multizzak és cb-zzek de így, hogy gondolták? Ok, lehet publicolni, de egy idő után megunja az ember, a kihívás a warokon van, csapatmunka. Ha meg úgy gondolják, hogy cb-n fel kell vegyem steamen a spanyolokat és egymáshoz kell csatlakozni, csak el kell képzelni...avg ping:~250=játszhatatlan wants Dedicated!
De ha így, hát legyen így...
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Xaels
félisten
Igen. Anélkül nemigazán lehet érvényesülni BF-ben. Mondjuk én még TF2-öm amikor csapatmunkára vágyom. Itt viszont sajnos tényleg megvan a lehetősége, hogy jön majd a sértödött "Pistike" aki nem azt kapta MW2 esetében amit akart vagy megszokott ezért megy majd BC2-ni ahol mindent lerombol és csak az számít, hogy a régi beidegződés, hogy ő legyen a lista élén, meglegyen...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Tuco Ramirez
őstag
Nem csodálkozom az eladási statisztikákon. Nála eddig az év FPS-e a MW2. Igaz, az idén nem volt nagy felhozatal.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Xaels
félisten
Épp ezt mondtam, hogy a COD nem a csapatjátékról szól míg a BF-ben azon van a hangsúly. Amúgy warokon sem mondanám, hogy a csapat mint egység a lényeges...
-
feka007
veterán
Szinte mindenki első nap vette meg.
-
Xaels
félisten
Mi haverokkal élvezzük a multiját. Vannak apróbb gyerekbetegségei az IWnet-nek de jönnek a foltozások és ki fog ez forrni rendesen.
A BC2-vel meg szerintem teljesen felesleges hasonlítgatni mivel a 2 játék alapjáraton teljesen más felépítéssel rendelkezik. A 2nek összesen csak annyi köze van egymáshoz, hogy FPS-ek és Modern hadviselés van bennük. Ezen felül míg a COD-ok kicsi pályákkal és gyors, darálós játékstílussal rendelkezik addig a BF szériában az oriási térképeken, járművekkel és erős taktikára alapozó stíluson van a hangsúly. A 2játék kiegészíti egymást és mindig a hangulat fog dönteni, hogy melyikhez nyúlok. Jelen esetben kicsit félek, hogy sok COD-os átmegy BC2-re mert rákaptak a videókra csak sajnos ők nem a csapatorientált játékhoz vannak szokva és elég erős az esélye, hogy a sok fraghunterkedő szét fogja zúzni a játékot. De ne legyen igazam.
-
volvoguy
addikt
sztem még az is megeshet, hogy nem lesz annyira nagy a nyereség, mint amennyire számítottak..legalábbis hosszútávon...mert oké, igy is nagy a haszon...de lehet nem fognak megdőlni itt rekordok...lehet az első 7en jól fogy...aztán utána már nem...pont azért, mert ilyen felemás az egész, és a játékosok 50%-a visszavinné, és helyette a Bad Company 2-t venné meg...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- ID-Cooling RGB Auraflow 120mm olcsó vízhűtés
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkalmi áron Hp Omen i7-13700HX 24 szál/32GBRAM/1TBSSD/Geforce RTX4070/2560x1440 QHD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest