Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ez is olyan dolog, hogy minden Apple-hír alatt lesz Apple / Android fika vagy hogy minden szuperszámítógépről szóló hír alatt megjelenik egy Humor Harold az "ezen már biztos jól fut a Crysis" c. örök klasszikussal.
a saját szegénységi bizonyítványuk lobogtatják
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Wolverine
félisten
Szerintem az remek játék, ami különböző érdeklődésű embereket is képes baromi hosszan lekötni. A Minecraft gyakorlatilag Legóként játszható; és ebben van a sikere. Nem csilivili, viszont inspirálja a játékosait...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
KisDre
senior tag
Hmm hmm...
Nem, nem tudok belekötni ebbe. Mivel úgy hiszem hogy azon az elven mondod, hogy internetfelhasználók körében amilyen elterjedt a face, annyira elterjedt a gamerek körében a minecraft.Amúgy, ahogy észrevettem nem nagyon érdeklik az embereket itt a fórumon a hosszabb szövegek vagy vélemény-megfigyelés leírások.
KisDre.artstation.com
-
Narxis
nagyúr
A Minecraft a játékvilág Facebookja.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
djculture
félisten
Valahol olvastam hogy a pong-ot is újra kiakarják adni modernizálva ezek után az ultra szuper játék lesz és minden mást lenyom.
-
>Deego..
senior tag
Ezt hogy sikerült összehozni?
Vicc.[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
gyáliSanyi
őstag
Ezt a Minecraft-ot lehet ki kéne próbálnom.
Így első ránézésre nagyon gyerekeknek való játék.Live poor, die rich.
-
KisDre
senior tag
Nem mostanság fog lecsengeni. S igen igaz az a tény hogy a játékosai a talán legfiatalabb réteg, de ez mit mondana el a játékról? Mert most tegyük fel, anno a CS mint akkor még taktikai fps volt, sehol nem volt a 12 éves réteg, aztán jöttek, s idővel a CS átment a közösség miatt taktikai fps-ből, folyton headshotolós fps-é s a taktika elveszett.
A minecraft is eleinte a Farmville-s egyetemisták körében terjedt el, volt akinek annyira megtetszett hogy fogta a javát és módolni kezdet, esetleg videózni is, volt akinek lecsengett 1-2 hét alatt, és persze volt akinek nem jött be, de a közönsége a játéknak akkor még ők voltak.
Majd a minecraft "megtalálta" az egyre fiatalabb rétegeket, (pontosabban ők találták meg a minecraftot) és nem csak fel lett hypeolva a játék ő általuk, de a gamer társadalom is kibővült, pontosabban erősödött a fiatal korosztályban (vagy értheted úgy is hogy lejjebb ment az átlagéletkor a gamereknél, de ez kifordítás lenne szerintem)
Illetve le kell szögezzem, hogy nem változott meg a játék a fiatal gamerek csatlakozásával mint a CS esetében, mivel itt maradtak az idősebb hardcore playerek isSzVSz a minecraft még többet is meg fog élni mint a wow.
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
-
Jakesz
addikt
Ez a májnkráft nevezetű pixelhalmaz már eléggé lecsenghetne ebből a divathullámból. Elég sokat elmond a játékról az a tény, hogy a játékosainak átlagéletkora 12 körül van.
-
-
Fratello
tag
Meglátásom szerint két nagyon egyszerű oka van a "fun faktornak":
- Hihetetlenül felszabadítja az ember kreatív energiáit ("virtuális legózás"),
- ugyanakkor a végtelenségig relaxáló: ha egy végigmelózott nap után nincs kedved építgetni, akkor csak mászkálsz a világban, vagy csatlakozol egy közösségi szerverhez és körbejárod kívül-belül a mások által épített dolgokat, vannak user-made "rpg" dungeon-szerverek ahol lehet haverokkal retro-stílusban kalandozni...Ami a grafikát illeti, az pont hogy a felhasználói kreativitás miatt ilyen funkcionális. A "rondasága" olyasmi, mintha egy random vonalakkal összefirkált papírlapot hasonlítanál egy szép ceruzarajzhoz: előbbi értelmetlen, sőt taszító, utóbbi pedig művészi munka, pedig ugyanazokból a vonalakból áll mint a firka, csak más "random" sorrendben...
(Ami a pixelességet illeti van a Minecraftban "élsimítás": a profik olyan hatalmas méretarányú építményekben gondolkodnak, ahol már gyakorlatilag eltűnnek a pixelek, és görbék lesznek belőlük...)
-
batai15
félisten
Jó ez a mine craft! Mondjuk csak épitő módba szeretem,hány órát elpöcsöltem 1-1 bsg és más hajó tipusokkal..
-
wolfman
veterán
Meglátásom szerint a MC utálók azért nem szeretik, mert érthetetlen, hogy egy pixelhalmaz hogy tud okozni ekkora fun faktort!? Személy szerint nekem ezért nem jön be. Láttam már videókat, láttam már hogy mellettem játszanak vele, de ez a túlzott pixelesség tényleg nem jön be.
A gépigényéről nincs fogalmam, de sztem nem lehet túl magas, aztán ezzel is elérték, hogy sok gyenge géppel bíró fiatal is játsszon vele, legyen az bármennyire is ocsmány (a játék, nem a gyerek
)!
Az elmúlt időszakban 4-5 régebbi, gyengébb gépet is rendbe raktam, amik 15-20 éveseké és mindegyiken rajta volt a MC.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Fratello
tag
Ebből kiderül mennyire könnyen dobták össze az egészet (akár egy hosszabb cigiszünet alatt is megvan), úgyhogy hajrá, kíváncsi vagyok mit hozol ki a dologból... Persze nem árt ha olyasmi dalszövegíró tehetséged van (és hozzá megfelelő énekhangod) mint a készítőknek... (Összehasonlításképpen)
-
KisDre
senior tag
Ezzel mellé lőttél. Mivel IS-IS.
Tekintve az MC módolhatóságát és igen színes táborát, van casualtól hardcore játékosig mindenki. (Kreatívkodós, redstone rendszer vívmányozó, kalandozgatós, túlélős, valamint akadnak modolók is szép számmal)
Nehéz egy olyan játékra azt mondani hogy casual, amire tucatszámra gyártják a RAJONGÓK a modifikációkat, pályákat sötöbö.Last Of Us, eléggé gondolkozóba estem hogy casual játék-e, de nem mondanám annak, ugyan akkor hardcore-nak se. Egyszerűen kategóriájában (és amúgy is) az egyik legjobb AAA cím.
Nem lehet egymáshoz hasonlítani a 2 játékotAbban viszont egyetértünk hogy semmi zseniális nincs abban az MC animációban
(SzVSz túlértékelik youtube-n a minecraft animációkat, gondolkoztam egy időben hogy én is csinálok de... meggondoltam magam
)
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
törölt tag
a Minecraft miért is casual? mert ez nem éppen casual dolog...
[ Szerkesztve ]
-
-
Fratello
tag
Már hogyne nyomta volna le egy olyan játék, amihez ilyen zseniális dolgokat csinálnak...
-
Gergosz2
veterán
válasz
gyáliSanyi #31 üzenetére
ott is már konzolos eladások viszik a játékot, pc fronton meg nyilván sokakanak nem viszi a gépe(köztük az enyém se)
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Kanczy
veterán
válasz
gyáliSanyi #31 üzenetére
Megvettem még anno, de kb. 4-5 napot játszottam vele
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
gyáliSanyi
őstag
Crysis 3 már egy ideje sehol a listán. Úgy látszik sok ember van akinek nem vinné a gépe. Vagy másoknál nem is volt akkora durranás.
Far Cry 3 és Tomb Raider még a listán.
Live poor, die rich.
-
Snoop-y
veterán
válasz
danikollar #27 üzenetére
A Last of us-t nekem nem kell bemutatni ( csak 10 darab van itt belole a fiokban
)
A tobbire utaltam amikkel peldaloztak mert ezt erezni a cimbol is... ( huuu itt a valasz a last of us-ra ) pedig csak "tetris"-ek jo aron.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
bepken
veterán
régen meg a tamagocsi nyomta le a gameboy-t...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Snoop-y
veterán
Akkor ez teljesen irrelevans es nem feltetlenul lehet megfelelo kovetkezteteseket levonni belole. (marmint jatek minosegileg) Ha kiadjak a tetris 1.0-t £1-t itt azt is vinni fogjak mert hat bargain van meg sale
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Snoop-y
veterán
Nem derult ki szamomra, hogy ossz (Eddig eladott) darabszamban nyomta le vagy az adott heten abbol adtak el a legtobbet. A ketto kozott van kulonbseg.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Akos96
senior tag
Gondolom azért tudta lenyomni (a Pikmin 3 szintén), mert nem volt más új játék, hetekkel később meg már azért nem fogy annyi a Last of Us-ból sem, simán lenyomhatja az MC és a Pikmin is... amiről nem nagyon tudom, hogy mégis mi, rá kell keresnem.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Wolverine
félisten
válasz
Raysen623 #16 üzenetére
Szerintem nagyobb vicc, hogy egy új CoD-ból, NFS-ből vagy EA-s sportjátékból el tudnak adni annyit minden évben, amennyit...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Raysen623
addikt
Erre szokták mondani, hogy ez egy vicc!!!!
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
vhw
addikt
Bocsánat...
Csak kicsit meglepődtem hogy képes egy olyan hype-olt játékot mint a Last of us, lenyomni egy olyan amit már hosszú évek óta hypeolnak, csak most kiadták dobozos verzióban... ennek ellenére mindenki rárabol, mintha valami extrém új dologról lenne szó."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
- = Zk = -
félisten
áá, már uncsi ez a brit lista...
ezek midnen cart megvesznek, ami új. aztán meg tolják be a használt játék kereskedőkhöz." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RepeatSector
senior tag
A new leaf-en meg sem lepődöm!
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Gergosz2
veterán
azért 3 nintendo játék van a top 10-ben ami elég szép!
Amúgy a minecraftot a maga ~100-200 Mb-jával képesek voltak kiadni DVD DL lemezen?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Akos96
senior tag
A Minecraftot körüllengi egy ilyen mágikus aura, ami miatt minden róla szóló hírnél legalább egyszer valaki a világ tudomására hozza, hogy nem játszott vele vagy hogy nem érti, miért sikeres, vagy épp nem vágja, mi is ez a játék, mit is kell benne csinálni. De nem játszott vele.
Már 2 éve, hogy megjelent a full verzió, és 4 éve, hogy a Classic. Mindenki megbarátkozhatott a létezésével, és mindenki beletörődhetett, hogy sikeres, illetve mindenki rájöhetett, hogy mi is ez. Nem kell mindig előhozni. Én is beletörődtem, hogy a Fifára évről évre kattannak az emberek, pedig ez számomra totál értelmezhetetlen. De nem írom be minden hírhez.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Azért az durva, hogy a FC3 még mindig bőven top10-es az eladási skálán...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
vhw
addikt
Mi ez a minecraft egyáltalán? Ha pixeles játékkal szeretnék játszani (nosztalgiázni) előtúrom a Quake II-t.
Hogy lehet manapság egy ilyen szintű cuccot kiadni dobozos verzióban és még top listára (csúcsára!) is kerülni vele?
(nem vagyok egy grafika mániás, aki csak ebben tudja mérni egy játék "minőségét", na de azért mégis... van egy határ)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Chp
őstag
Az gáz, hogy én még soha a büdös életben nem Minecraftoztam?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megtört a Last of Us uralma, ezen a héten a Minecraft dobozos kiadása került a csúcsra.
- PROHARDVER feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AliExpress tapasztalatok
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok