Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Nekem Xboxon elindítja a meccset, viszont közben mindig kidob, rossz internetkapcsolatra hivatkozva..
PC-n általában fut rendesen, bár ott is már volt, hogy szerverhiba miatt kidobott.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sliderxy
senior tag
Működik azóta valakinek?
A nickelodeon all-star brawl-al ugyan ez a helyzet nálam, nem működik olnine módban.
Pedig a többi játékkal nincs gond. -
Stylerr
addikt
Még mindig halottak a szerverek. Xbox
-
DrDobos
őstag
Nekünk sikerult minden latszolag, aztan azt irta ki a startra nyomva azt hiszem "problem finding a match", es nem tortenik semmi :(
Samsung Galaxy A55 5G
-
Loretto
veterán
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Igen sajnos. Épp most próbálja a fiam, eddig 1x indult el, de egy fél óra után megszakadt.
Soirée...
-
Sefneni
őstag
Estefelé szerintem ránézek én is.
Már régóta vártam.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
30z.Samu
félisten
-
MikeWazowski
veterán
Rákattintok a start-ra és aállandóan azt írja, failed to login, check your connection.... gondolom leterheltek lettek a szerverek....?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Sliderxy
senior tag
Király! Mindig is ki akartam próbálni.
-
GodGamer5
addikt
Szedem is.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
gp PC-n és konzolokon is bárki kipróbálhatja a program teljes kiadását, amelyhez egy új trailert is kaptunk.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest