Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
őstag
elég röhejes ez az egész. egyrészt jó ötletnek tartom kínát elzárni ezektől, oldják meg maguknak, viszont az a kutyakomédia szint hogy az usa ilyen módon próbál belekotnyeleskedni az európai ügyekbe. nyilván ebben már nagy rutinjuk van, de akkor is óvodás szintnek tartom
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Siralmas inkább, de értem amit írsz. Így nem működik a világ, ide vezet ez a "szuper", dedó politika.
-
Meridian
senior tag
A kérdés már csak az, hogy mennyi idő alatt fog függetlenedni Kína ettől a cégtől? Amikor ez megtörténik, akkor ennek a cégnek vége lesz, mivel a kínaiak nyilván feleáron fogják ledömpingelni az egész világot.
-
dabadab
titán
A kérdés már csak az, hogy mennyi idő alatt fog függetlenedni Kína ettől a cégtől?
A válasz meg az, hogy nagyon sok.
Amikor ez megtörténik, akkor ennek a cégnek vége lesz, mivel a kínaiak nyilván feleáron fogják ledömpingelni az egész világot.
Nem nagyon látom, hogy ez miképp tudna megtörténni: ha fejleszteni kell és nem mások fejlesztését lenyúlni, akkor az a kínaiaknak is sok pénzébe kerül, nem tudják feleáron adni.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Predatorr
őstag
Szerintem meg a kínaiak dobjanak piacra pár 10 mrd USD amerikai államkötvényt, aztán meglátjuk, mihez kezd a $ összezuhanásával az USA gazdasága. Szabad piacgazdaság, egészen addig, amíg abból ők húzzák a legnagyobb hasznot, ha meg mégsem, akkor szankciók, háborúk (az EU ellen is 2 évtizede). Mindent a profitért. Valaki pofán vághatná már őket.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Egyesült Államok nem elégszik meg a jelenlegi szankciókkal, még több korlátozást szeretnének elérni.
- INNO3D GTX 1660 Super - eladó!
- Asus ROG Strix G533ZW Gamer laptop 15.6 240HZ 2K i9 12900H 3070Ti 150W 32GB DDR5
- Új Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" i7-12700H 16/512 NVIDIA 3060 6GB FHD 165Hz
- Garanciális Zotac RTX 2070 AMP EXTREME 8Gb videokártya ritkaság
- Eladó Konfig! I5-9500 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 RX6600 8GB!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest