Új hozzászólás Aktív témák
-
atiska007
senior tag
nyilván, mivel kuponhalmozás miatt nemrég majd féláron húzták be a fórumozók
Mittudomain!
-
-
válasz
whatwhatwhat #3 üzenetére
Mostmár sehogyan
Pontosabban egy-egy talán még működik, de nem lehet egymásra rárakni őket...
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
atiska007
senior tag
válasz
Már nem él...
Valószínűleg rosszul volt paraméterezve a weboldal, így több kupont is elfogadott egy vásárlásnál + volt hozzá leadott régi telefon beszámítás/visszafizetés.Mittudomain!
-
HaliGab23
senior tag
válasz
280-350ezer Ft között lehetett megvenni a 8/256 és 12/512 modelleket, de pl. Watch4 40mm esim-et is vettem 53ezerért.
Nem csoda, hogy nőtt a népszerűsége az S22U-nak, főleg ha más országban is így tolta a Samsung..
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
joey04
titán
Szemmel láthatóan van igény a Note szériára
Téves. A ceruza egy nagyon hasznos és jó dolog, de csak egy szűk rétegnek. Szóval itt arról van szó, hogy az aktuális S széria csúcsa kisebb megingásokkal, de jól szokott fogyni, plusz az a szűk réteg akinek kell a ceruza, szintén erre váltott. Nem azért vesznek belőle sokat mert Note, hanem mert az S széria csúcsa.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Yodafon
senior tag
En azon dobbentem meg h a kisebbik S -ek mar nem hajlitott kijelzosek. Miert?
I'm gangsta!
-
bigmasterg
addikt
Nemzetközi eladásokon minimálisat fog számítami a magyar weblap hibája.
Szerintem azért sikeresebb az S22U, mint a Note szériák, mivel ez jóval hamarabb jelent meg, egy időben a másik két S22-es telóval. Így aki a legnagyobb S telót, vagy note-ot szeretett volna megvette ezt.
A note-ok mindig egy fél évvel az S széria után jelentek meg, sokszor fél éves hw-el.
Aki új szériás samsungot akart, már megvette a nagyobbik S szériás telefont addigra.Talán az S21 ultrához lehetne hasonlítnai a számait.
˙
-
doooo
addikt
válasz
bigmasterg #13 üzenetére
Az is közrejátszik, hogy tavaly egyáltalán nem volt Note.
-
.:Ádám:.
tag
Ki nem állhatom a hajlított kijelzőt.
Semmilyen fizikai előnnyel nem jár, sőt sokkal jobb lenne az Ultra mintha a 22 vagy 22+ lenne és a alu kereten lenne a görbület.
Meg hozzák vissza a SD kártya helyet és a 3.5-ös jack-et.Sony jobban teljesít ezen a fronton, és nagyon sajnálom, hogy LG kilépett a piacról.
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon sajnálom is, hogy elhagyták a kisebbeken. Több mint 5 éve használok hajlított kijelzős telefonokat, ennyi idő alatt semmi hátrányát nem tapasztaltam, viszont designra sokkal jobban tetszik ez a megoldás, és a gesztusvezérlés is sokkal kényelmesebb ezen, mint a sík kijelzőkön.
Lassan aktuális lesz a váltás, valószínűleg jövőre, de az Ultra vonal nekem túl nagy. Vagy sima, vagy Plus verzió lesz. Nagyon nem örülök, ha le kell mondanom az edge kijelzőről.
[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Nézz be az S22U topicjába.
Samsung.com-tól bruttó 392.000Ft kb az S22U 12/512GB-s modell.
Ma néztem, működik, ja és ebben még nincs benne készülékbeszámítás.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Sun777
junior tag
válasz
Dave Crank #19 üzenetére
Nemcsak ott!
Megtaláltam én is: az ses.hu -n ami a hivatalos Samsung Experience Store -k egy részét üzemelteti, ott van - 100 000-res kedvezmény az S22 Ultra-ra ha bármilyen készüléket beszámíttatsz. És még azon felül van a beszámítás értéke is nyilván.
-
Dave Crank
senior tag
Igen, de samsung.com-ról most olcsóbban kijön.
Én múlthét hétfőn ses-ről vettem, akkor onnan tudtam legolcsóbban megrendelni, most ha samsung.com-ról rendelném, akkor kb 80.000Ft-tal olcsóbb lenne.Szer.: pont most olvasom, hogy most már nem lehet több kupont egyszerre a samsung.com-on.
[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szemmel láthatóan van igény a Note szériára, még akkor is, ha már az S sorozat tagja. Az S22 Ultra minden eddigi Note modellnél kelendőbb.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE IPHONE 12 MINI LILA 128GB K1263 85% AKKU
- iPhone 13 128gb - 100% akku
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 13 ZÖLD 128GB K1266 AKKU 90%
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE IPHONE 12 FEKETE 64GB K499 93% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE XR FEHÉR 64GB K1269 ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest