Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Kíváncsi vagyok mennyinél tartanak az eladások.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Beni97
őstag
Azért a Beyond: Two Souls jobban megérdemelné a 3. helyet. Csak kár hogy ps3-ra van
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
GTA V-öt egyedül a COD:Ghostnak van esélye ledönteni a lista második helyére. És még ez sem biztos. Az összes többi játék meg teljesen esélytelenül indul az eladás tekintetében a GTA V-el szemben! Szerintem!
-
Televan74
nagyúr
Van most jobb?
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
-
brabax
csendes tag
És úgy, hogy abban az egy hétben szinte SEHOL nem lehetett kapni, mert annyira elkapkodták előtte...
A másik oldal viszont az, hogy már a megjelenés előtt hetekig mindenhonnan ez folyt, kikerülni sem lehetett (reklám a TV-ben, naponta sokszor, az összes busz oldalán, illetve óriásplakátok mindenfelé).
Jah, és nem elhanyagolható, hogy JÓ is a játék...Az ablakaimon volt már jégvirág, de fagyott pingvint eddig még nem láttam...
-
mikej95
aktív tag
Nem igazán értem, hogy hogyan nyomta le a Chipokomon a Beyond-ot(elődeihez képest visszalépés az egész, de így se semmi!). De az ő saruk, adták volna ki PC-re.
[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
GALARDO
addikt
Ez nem meglepő, hiszen az év játéka.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Chapel
addikt
Tekintve hogy a Rockstar csak 4-5 évente dob ki új részt és nem meglepő módon azzal az emberek bőven játszanak a kövi részig, teljesen megérdemelt a dolog.
Kár hasonlítgatni, szvsz ezt és egy "minden évben rókabőr" fpst.
Mondhat bárki bármit, minőség terén rockstar nem hibázik.Jó-jó optimalizálni nem tudnak, de mit akar a tapasztalt gamer? Inkább egy bugos de zseniális játékot, vagy egy hibátlan, de steril, 1x végigjátszos izét...? Akárhogy is, de hosszútávra az elsőre szavazok
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
nanorambo
őstag
válasz Mr President #11 üzenetére
Háborús FPS-t év játékának választani? Ne vicceljünk már...
-
razorka777
veterán
Nem meglepő, GTA forever.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Tuz
tag
Ezt szerintem mindenki elismeri aki játszott/játszik vele,hogy nagy jó lett.
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
veterán
Nem csoda, fantasztikus játék lett.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-Dokika-
csendes tag
szerintem nem lett olyan nagy szám, ne értsetek félre. A single része küldik marhajók! de végigvittem, kirpobáltam liveon a multit és egy kaka, ha nem fogom még egyszer végig vinni akkor kész nem játszok vele többet! a multija nagyon gagyi adnak küldiket amit csinálhatsz és ennyi.. én azt hittem olyan lesz mint a küldik a singléből hogy csináltok megtervezett bankrablást vagy érted... komolyabb!
szóval egyszer végigviszed nagyon jó, de azóta be se kapcsoltam... (lehet velem van a baj?)
A döntés a tiéd ! ―Ď®КΪ—
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Külpolitika
- Nem lesz Galaxy S26?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Az agyagtáblás számítógép, avagy ne röhögtess !
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen