Hirdetés

2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Xirtam


Xirtam
(veterán)

Teljesen jogos.

(#2) pcsabat


pcsabat
(őstag)

Mikor fogják már fel, hogy nem (csak) az a gondja az embereknek, hogy mi a játék vége, hanem, hogy hogyan lett vége. Ha korábban nem hazudoznak a sok alternatíváról és nem hangsúlyozzák a döntéseink hatását a végkifejletre, senki sem kérné rajtuk számon. Melléfogtak a marketinggel és most még nekik áll feljebb.

(#3) Rexdemon


Rexdemon
(aktív tag)

Remek,h az exBiowaree, valójában úgy fest,h EAware érdemi válaszok és reagálások helyett egy legyintéssel elintézi a dolgot és mindent megtesz,h elbagatelizálja a népharagot. Nem, nem fogják nekem bemesélni,h én vagyok a barom,h nem tetszik,h átvágnak. Művészi befejezés, nagy l***szt, a Mona Lisa-t sem úgy festették meg,h csak nyaktól lefelé... szerintem egészen egyszerűen nem tudják elhinni,h valóban mérgesek a vásárlók, azt hiszik,h csak megy a hiszti, aztán majdcsak elül a balhé, addig bedobnak pár ingyen hetet a TORban, ajándék cuccokat a multiplayerben és csókollom.
Nekem ennyi a bioware, a büdös életben semmit nem fogok megvenni tőlük. DA2 és ME3 utáni csalódás, amiért pénz adok... deccól.

Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.

(#4) B@nd1t@


B@nd1t@
(csendes tag)

Ez pont az a helyzet, hogy mindenkinek igaza van, és senkinek sem.
Amennyiben a játékok valóban művészi alkotások, úgy tényleg nincs beleszólása senkinek a végtermékbe, de azért itt kicsit árnyaltabb a helyzet. Hiszem hogy egy játék akkor lehet jó, ha a készítők hallgatnak a majdani vásárlók/felhasználók érveire, és megfontolják azokat. Vagy legalább egy részüket. Hiszen nekik is érdekük, hogy az elkészült mű minnél szélesebb rétegnek jeletsen megfelelő minőségű szórakozást. A Mass Effect 3 vége (ami szerintem a lehetőségekhez képest elég logikusan záródott le) szerintem azért váltott ki ennyi indulatot, mert egyszerűen lezárták a történet szálát. Ha jönne még egy folytatás, máris nem hőbörögnének ennyien miatta. Néha nehéz elfogadni, hogy valami olyasminek szakad vége, amivel sok kellemes órát töltöttünk.

Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!

(#5) Spectrum


Spectrum
(aktív tag)

ME3 megjelenés előtti ígéretek

Közvetlenül a témához kapcsolódóan kiemelnék két idézetet:

“And, to be honest, you [the fans] are crafting your Mass Effect story as
much as we are anyway.”

Interview with Mike Gamble (Associate Producer)
http://www.360magazine.co.uk/interview/mass-effect-3-has-many-different-endings/

Interviewer: “So are you guys the creators or the stewards of the franchise?”
Hudson: “Um… You know, at this point, I think we’re co-creators with
the fans. We use a lot of feedback.”

Interview with Casey Hudson (Director)
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/01/10/mass1525-effect-3-cas5ey-fdsafdhudson-interviewae.aspx?PostPageIndex=2

Magyarul a mass effect univerzum írói már rég partnernek tekintik a játékosokat a történetírásban.

Továbbá a legújabb könyvet is a rajongók nyomására változtatták meg.

[ Szerkesztve ]

(#6) Lenry


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

melyben közli, hogy személy szerint nagyon büszke a játékra. Véleménye szerint ez a legjobb munka, amit valaha is készített a BioWare

mert mégis mit írna? persze, hogy ez a véleménye

(Itt felhívja a figyelmünket a szaksajtó magas értékeléseire)

jah, a Duke Nukem Forever és a Dragon Age II is jó magas pontokat kapott a tisztelt totálisan pártatlan szaksajtótól

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

Na igen, ebből már sehogyan sem lehet jól kimászni.

(#6) Lenry: Duke Nukem Forever? Az 54%-os átlagra gondolsz, mint jó?

[ Szerkesztve ]

***

(#8) Rexdemon


Rexdemon
(aktív tag)

igazán az lesz érdekes,h a DLCt pénzért adják ki, mennyien veszik meg, ill. a bioware játékait mennyien fogják orbitális ívben lesz***ni ezentúl (mint én)

Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.

(#9) Wasp_HUN


Wasp_HUN
(tag)

"Ha a játékok művészi alkotások, akkor kizárólag az íróknak van joguk nyilatkozni arról, hogy mi történik utánuk"

Ezzel az a gond, hogy nem művészi alkotás egy játék, hanem termék, ráadásul tömeg termék, és mint minden terméknek meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, melyet azok a vásárlók (is) megszabnak, akik fizetnek érte. Ez egyszerű üzlet, ha valami nem tetszik a vásárlóknak, nem veszik meg és a készítők mehetnek a híd alá. Nem vagyok képes felfogni, hogy történhetett meg az az elmúlt pár évben, hogy a játék készítők és kiadóik már oda jutottak, hogy sértegetik azokat az embereket akik pénzt raknak a zsebükbe.

Üzletben és az életben is alap szabály, sose harapj abba a kézbe ami enni ad.

Tudom, hogy a kiadó ebben az esetben első sorban a részvényesek felé tartozik felelősséggel, de ha senki se veszi meg a termékeiket, akkor a részvényesek szépen megszabadulnak a részvényeiktől, az áruk zuhanni kezd és szépen csődbe megy az egész cég.

[ Szerkesztve ]

Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]

(#10) Manbal


Manbal
(senior tag)

Sztem teljesen jó játék, a vége fura az tény, de nem lehet minden happy end...

(#11) Apika


Apika
(Közösségépítő)

Igen! Itt a játékosoknak kénytelen-kelletlen, de el kell fogadniuk a szerzők által elrendelt befejezést...

(#12) rudi


rudi
(nagyúr)

Hát, ahogy érzik... majd ha sokan csináknak úgy, mint én, hogy a tervezettel ellentétben nem veszik meg az ME3-at, akkor lehet elgondolkodnak a következő játékuk befejezésének megcsinálásakor.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#13) nanorambo


nanorambo
(őstag)

Ilyen butaságot nyilatkozni...

No mind 1. Már csak az az egy remény maradt, hogy a Mass Effect (idióta) befejezése egy valami sokkal nagyobbnak a kezdete. Bár ezek után nagyon erősen kétlem.

[ Szerkesztve ]

(#14) nanorambo válasza rudi (#12) üzenetére


nanorambo
(őstag)

Én több Mass Effect-et, meg úgy alapból Bioware játékot nem veszek. Igazándiból nem azzal van a fő probléma, hogy a lehető legidiótább befejezést tették bele a játékba, hanem a cég hozzáállása... Itt elvesztett minden szimpátiát.

[ Szerkesztve ]

(#15) CSiPet2 válasza Manbal (#10) üzenetére


CSiPet2
(tag)

Ezzel el is mondtad mennyit figyeltél a játék végére.
A felháborodott játékosok 98%-a le se szarja hogy mennyire nem lett happy end. A gond story végének teljes összecsapottsága, értelmetlensége és logikátlansága, ez ütötte ki a biztosítékot. Spoilerek nélkül, van benne pl egy videó ami ellent mond annak amit 10 perccel azelőtt átéltél, aki végigtolta tudja mire gondolok.
Az már csak hab a tortán, hogy a 16 különböző befejezés amit oly nagy hangon hirdettek valójában 1db 3 különböző színnel megoldott videó. Egyszerűen nevetséges...

(#16) sto1911


sto1911
(veterán)

Komolyan nem ertem mire fel ez a felhaborodas. Azt most hagyjuk, hogy a befejezes jo-e vagy sem, de akik elegedetlenek, megis milyen befejezest vartak? Shepard elpusztitja a Reapereket, helyreall a vilagbeke, kizoldulnek a mezok? Lehetett volna egy ilyen is, de valljuk be, az ME nem egy ilyen vilag, sokkal komorabb. Aki ilyen befejezesre vagyik, az olvasson Gyuruk urat. Vagy ne jatsszon a ME-el.

Teszek ra egy kisebb osszeget, hogy DLC-ben lesz mas befejezes, de akkor ennyi erovel minden termek/mualkotas/regeny miatt lehetne rinyalni. Amit mellesleg elore megmondtak.

Ezt igy irtak meg, tessek elfogadni, hogy ez a tortenet igy zarult. Vagy lehet jobbat irni (es ne jojjon senki azzal, hogy akkor irjak en jobbat. Irjon aki elegedetlenkedik :P).

(Pl. en meg azt nem ertettem, hogy mi ez a nagy felhajtas az Avatar, Lopott ido, a Terra Nova meg meg par masik film miatt, mert azok szerintem atlag alatti alkotasok velemenyem szerint...)

Lehet kovezni.

Meg valami: ott van a Lost, 6 evadig nezte az ember, majd egy tenyleg barmilyen magyarazat nelkuli otperces bugyuta vegjatekkal zarult az egesz... Es nem az a lenyeg, hanem az, hogy beszelnek rola, vitatkoznak, raveszi az embert, hogy gondolkodjon, szojje tovabb a kis elmeleteit, stb. Itt is ez tortent, es ez igy van jol (lehetett volna jobban is, de nincs vilag vege).

[ Szerkesztve ]

(#17) Spectrum


Spectrum
(aktív tag)

Akit hidegen hagynak a földhözragadt magyarázatok és ragaszkodik az alkotó mindenhatóságához, annak itt egy cikk, hogy miért bukik el a játék vége művészi szinten is.
Why you enjoy art and the one problem with Mass Effect 3

#16: Én már belefáradtam minden egyes újonnan felbukkanót felvilágosítani. Legalább 10-szer kitárgyalva itt.

[ Szerkesztve ]

(#18) Manbal válasza CSiPet2 (#15) üzenetére


Manbal
(senior tag)

Nem igazán tudtam értelmezni a végét az tény. :) de nem tünt túl diadalittasnak ;]
de azért megértem hogy a rajongók másra számítottak... és hát ha voltak igéretek és azokat nem tartották be, az se szép dolog... :(

(#19) nanorambo válasza sto1911 (#16) üzenetére


nanorambo
(őstag)

Ez butaság. A játék egy termék ráadásul a Mass Effect 3-at RPG-ként reklámozták, ahol ugye az a lényeg, hogy olyan lesz a befejezés amilyenre "te ki tudod" hozni. Ez egyáltalán nem statikus dolog, mint mondjuk egy festmény vagy egy könyv, vagy mint egy film. Nem beszélve arról, hogy a MAss Effect 3 "művészi" szinten nagyon nagyot esett. Orral a porba.

(#17) Spectrum kommentjében a link, hogy miért!

Szerintem (sőt ez biztos) nem lett volna ilyen felháborodás, ha logikus de nem happyend lett volna a vége. De úgy befejezni egy három részen és 4 könyvön keresztül épített világot, hogy majdnem minden előbb elhangzott és cselekedett (!!) dolgot felrúgnak ez azért több mint pofátlanság. :((

Nem beszélve az orbitális hazugságokról amivel reklámozták a játékot. Igen mindenki füllent az előzetes videókban, de azt a masszív hazugságot amit a Bioware művelt. Csak egy példa:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#20) sto1911 válasza nanorambo (#19) üzenetére


sto1911
(veterán)

Majd holnap elolvasom a linket.

Lehet, hogy nem sikerult huszfajta befejezest irni, de szerintem el van tulozva az ugy. Mivel en igy erzem, ezert nehez lesz az ellenkezojerol meggyozni, bar en se akarok az en "igazamrol" meggyozni senkit :) Es nekem is maradtak kerdeseim egyebkent, pl.

*** SPOILER!!!! ***

Ha a vegen Shepard meghal Harbinger sugaratol, es az azt koveto reszek csak a haldoklo fejeben jatszodnak le, akkor hogyan lehet az a vege, hogy megis kiirtja az osszes szintetikust?

@(#17) Spectrum: nem felvilagositani kell, nem tortenelem ez, hogy tudni kelljen rola. Inkabb a velemenyunket elmondani, megosztani a masokkal.
Szerk: olvasgattam mar egy-ket napja azta topikot, de csak tegnap este fejeztem be a jatekot, addig nem mertem rendesen elolvasni egy hszt se :DDD

@(#21) Spectrum: ertem mi a gondotok, csak aterezni nem tudom :)

[ Szerkesztve ]

(#21) Spectrum válasza sto1911 (#20) üzenetére


Spectrum
(aktív tag)

Akkor a legrövidebben ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy AAA kategóriás film tetőpontján egy vágás után már egy zs kategóriás bollywoodi feldolgozás folytatódna a film végéig.

(#22) bullseye válasza Spectrum (#17) üzenetére


bullseye
(addikt)

Azt már említette más is, hogy ez nem festmény, szobor, vagy más 1 ember, vagy nagyon kis csoport által készített művészi alkotás, hanem százak által összerakott kereskedelmi termék. Azt talán még nem, hogy

1, a festményt előbb nézem meg, aztán, ha tetszik fizetek.
2, a mecénások, és megrendelők igenis előírtak dolgokat a művészeknek, több száz évvel ezelőtt is.

A mozik, mint eszerint szintén halálosan művészi alkotások Tar Bélától Michael Bay-ig, tartanak próbavetítéseket, ami alapján változtatnak a film egyes részein, sokszor pl. a befejezésén. - és ha így sem tetszik a végén a moziba került film, nyugatabbra már visszakérhetem a pénzt + nem veszek sapkát, DVD-t, játékfigurát, így a mozisok igenis az adott törzsközönségnek alányalnak erősen. És a Bioware-nek is kéne, ha még akar DLC-ket kihozni, meg további ME játékokat - az SWTOR lemondásokat már én is túlreagálásnak tartom...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#23) bullseye válasza nanorambo (#19) üzenetére


bullseye
(addikt)

szerintem arra p. mindenki felkészült, hogy Shepard meghal (tényleg, kipróbálta valaki, mi van, ha az ME2 végén meghal?)... talán akkor is kevesen lepődtek volna meg, ha az egész Föld elpusztul. Legtöbben nem azt várták, hogy a végső képsor Shepard és az összes általa meghúzott karakter esküvője lesz... de ez a befejezés ez nem dark, csak bugyuta

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#24) nanorambo válasza bullseye (#22) üzenetére


nanorambo
(őstag)

Ugyan. Csak védeni próbálják magukat a Bioware-nél. (meg úgy általánosságban a játékkészítők) Valaki elhintette ezt és már is ráharaptak.
Gratula a PR-os srácoknak! Lassan elérik, hogy azok akik megvették a játékot és követelik a megvett HIBÁS termék kijavítását azok a rosszfiúk :C

(#25) Mártógyurma


Mártógyurma
(tag)

"A BioShock alkotóját elszomorította a Mass Effect 3 botrány"

Nem kell szomorkodni, ha ő el.urja az új Bioshock-ot, akkor majd ő is megkapja a magáét. :D

(Ugyanitt Mass Effect 1-2 eladó) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#26) M3Ny3'T


M3Ny3'T
(senior tag)

Én se értek egyet. Személyes példám: most csak a vége miatt 5/10-re pontozom a játékot, de ha kipofoznák a végét, én bizony 10/10-re értékelném.
Olyan szinten logikátlan, érthetetlen a vége, hogy az valami elképesztő. Nagy kár, mert egyébként a játék szvsz 5* és tényleg a BioWare legjobb "alkotása".

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#27) anulu


anulu
(nagyúr)

azt viszont a tisztelt alkotóknak nem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy a játékosok veszik meg azt, amit készítettek. ha nagy ívben sz*rnak a fejükre, akkor most elkezdhetik keresni a lakat kulcsát, amivel zárják az eszközt, miután a rolót lehúzták.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#28) nanorambo


nanorambo
(őstag)

"A BioShock alkotóját elszomorította a Mass Effect 3 botrány"
Engem meg a stílusidegen, logikátlan és a sorozathot egyáltalán nem méltó lezárás szomorított el.
Na akkor most mi van? :W

(#29) velizare


velizare
(veterán)

tényleg darkosra sikerült a vége, és sokan nem azt kapták, amit vártak. ettől lesz ez a játék nemcsak egy kimagasló alkotás, hanem legenda.

eléggé megleptek viszont az ovis reakciók. jópáran kiállították magukról a bizonyítványt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#30) bullseye válasza Mártógyurma (#25) üzenetére


bullseye
(addikt)

ne siess, jön az új befejezés...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#31) dilipok válasza velizare (#29) üzenetére


dilipok
(veterán)

ugyanezen a velemenyen vagyunk... mi ez a hozzallas? Juuuj, nem olyan lett a vege, mint akartam... bruhuhuhu :O Mint az oviban, tenyleg. Ha valami nem tetszik, ki lehet fejezni az elegedetlenseget a nem vasarlassal (mondjuk megnezem hogy ez mennyire fog jelentkezni a beveteleken. Ha tippelnem kellene alig, vagy egyaltalan nem :U )

hogy azt mar meg se emlitsem, hogy ha esetleg kiadnak valami DLC formajaban egy uj befejezest, na akkor milyen nyavajgastenger lesz... (ne mondja senki hogy nem, mert ugyis az lesz)

[ Szerkesztve ]

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32) Spectrum válasza velizare (#29) üzenetére


Spectrum
(aktív tag)

AHA! Tehát, ha nem azt kapom amit reklámoztak és amiért fizettem, akkor ők istenkirályok és legendát alkottak.. Inkább te állítottad ki magadról a bizonyítványt ;)

#31: Nem olyan lett a vége, mint amit ígértek, lásd feljebb linkeket.

De lehet még észérvek nélkül fikázni, jókat lehet derülni rajta.

[ Szerkesztve ]

(#33) Mártógyurma válasza bullseye (#30) üzenetére


Mártógyurma
(tag)

Öszintén szólva már az első kettőt is csak leárazás után vettem meg. ( Viszont azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon jók voltak.)
Ezt a részt meg az origin miatt sem biztos, hogy megvettem volna. Ráadásul a Bioware nálam most már tiltólistán van. Az EA "megrontotta" őket.
Úgyhogy; pusztuljon a férgese! ;]

(#34) velizare válasza dilipok (#31) üzenetére


velizare
(veterán)

nem az a baj, hogy nem tetszik a vége xy embernek. szíve joga van hozzá. de hogy emiatt ilyenekkel jönnek, hogy "soha többé nem veszek bw játékot" és társai... azt hittem az emberek az ilyen örihari dolgokból legkésőbb a pubertás kor elején kinőnek.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#35) M3Ny3'T válasza velizare (#29) üzenetére


M3Ny3'T
(senior tag)

Te végig is olvastad a kritikákat, vagy csak annyit sikerült kiszedni belőlük, hogy szar? :U
Mondjuk az "ezért nem veszek soha többet tőlük játékot" részével viszont valamilyen szinten egyet értek.

(#36) Rexdemon: Azért szvsz az ME3 fényévekre van a DA2-től, vége ide, vagy oda.

[ Szerkesztve ]

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#36) Rexdemon válasza velizare (#34) üzenetére


Rexdemon
(aktív tag)

Egyrészt nem feltétlen :) másrészt pedig azzal gurult el a pöttyös,h beszívtam a DA2vel ÉS a ME3mal is.Nálam a BW egyértelműen romló tendenciát mutat - és ahogy Csülök mondta "egy okos embert legfeljebb kétszer lehet becsapni". ;)

Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.

(#37) Rexdemon válasza nanorambo (#28) üzenetére


Rexdemon
(aktív tag)

+1

Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.

(#38) Brutális eb


Brutális eb
(addikt)

" (Itt felhívja a figyelmünket a szaksajtó magas értékeléseire), ezért nem érti, hogy miért vannak ennyire felháborodva rajta a játékosok."

A szaksajtó megvehető.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#39) velizare válasza Brutális eb (#38) üzenetére


velizare
(veterán)

inkább feltehetőleg inkább csak végigrohantak a játékon.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#40) Mártógyurma válasza Brutális eb (#38) üzenetére


Mártógyurma
(tag)

Ken gyereket valamelyik EA-os jókollégája megkérte, hogy tegyen már meg nekik egy szivességet . ..és Ken jó fiú volt;kinyilatkoztatta véleményét a dologgal kapcsolatban..... Megyek is, átgondolom az életem...

[ Szerkesztve ]

(#41) - = Zk = -


- = Zk = -
(félisten)

miért, mi lett a vége az ME3nak, hogy áll a bál miatta?!

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "

(#42) kaoszpapja


kaoszpapja
(aktív tag)

Szerintem egy nagyon jó játék lett és az állam leesett a végétől. Mi baj van vele?

(#43) wikings2


wikings2
(őstag)

"Ígérgettek fűt fát és nem az lett." Szégyen ilyenről vitatkozni szerintem.
A játék úgy jó ahogy van. Nekem semmi bajom se volt vele. Aki azon vergődik hogy a játék közbeni döntések nem hatnak ki a vég kifejlettre azokat nagyon tudom sajnálni.
Szüleim is megígérték egymásnak közel 20 éve az örök hűséget és már 5 éve külön élnek. Nem éppen a legjobb példa , de nem tök mindegy hogy mit ígértek? Ez van és ezt kell elfogadni.

[ Szerkesztve ]

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#44) Spectrum válasza wikings2 (#43) üzenetére


Spectrum
(aktív tag)

Továbbra sem kell elfogadni. Miért kéne?

Az az érzésem, hogy itt páran figyelmen kívül hagyjátok a tényeket és semmitmondó beszólásokkal próbáljátok védeni a védhetetlent. Senkit sem láttam még, aki érvekkel támasztotta volna alá a játék végét védő mondandóját.

(#45) Mártógyurma válasza wikings2 (#43) üzenetére


Mártógyurma
(tag)

"nem tök mindegy hogy mit ígértek?
Egy "icipicit" nem; tekintve, hogy a pénzt egy olyan termékért adod ki amelyről már van információd, hogy milyen ( vagy legalábbis milyen "feature"-ők vannak benne). Amikor azonban "kibontod a csomagolást" akkor lehet, hogy ugyan egy igényes dolgot találsz benne, csak nem olyat,amiért korábban az üzlet megkötésére adtad a fejed.

"Ez van és ezt kell elfogadni."
Maradjunk abban, hogy ez csak az általad felhozott példára igaz. Jelen esetben azonban nem helytálló az analógia.

(#46) nanorambo válasza Mártógyurma (#45) üzenetére


nanorambo
(őstag)

Én már befejeztem a "fejtágítást" az olyanokkal kapcsolatban akiknek fogalmuk sincs róla és csak a saját prekoncepciójuk alapján hurrogják le azokat akiknek nem tetszik valami.
Ha valakinek tetszett a vége az egy nagyon jó dolog. Ő legalább tényleg az utolsó percig élvezte, de hogy miért kell (a témában)tájékozatlanul leszólni azokat akik felróják egy olyan terméknek a hibáit amiért pénzt adtak, azt soha nem fogom megérteni...

No várom az Attack Wave -t :)

(#47) Televan


Televan
(veterán)

Nagyon sok embernek nem tetszik a vége. És talán ez egy figyelmeztetés a játék készítők felé. Egyre nagyobb a költségvetés a játékok készítésekor.
És ha nem ugranak ezután rá egy játékra a játékosok,vásárlási szempontból, akkor az persze ,hogy nem fog tetszeni a készítőknek.
A botrány talán egy jelzés lehet a készítőknek, hogy nem tudnak minden mocskot lenyomni a játékosok torkán.

Maga a játék tökéletes.Nekem csak a három végső választási lehetőség utáni videóval van problémám. Nincs semmi mondanivalója.

Amúgy meg a többségnek nem tetszik.

[ Szerkesztve ]

???

(#48) Huma


Huma
(addikt)

És még nekik áll feljebb. Érdekes hozzáállás.

"Ken Levine szerint a játékosoknak nincs joguk ahhoz, hogy megszabják, miképpen érjen véget egy videojáték. Ebben kizárólag az alkotók dönthetnek."

Rég olvastam már ilyen arrogáns szöveget.
Ezek szerint ez a játék nem a játékosoknak készült hanem az alkotóinak. Biztos sok pénzük lehet ha ennyire nem számít nekik, hogy azokba rúgnak bele akikből élnek.

"ezért nem érti, hogy miért vannak ennyire felháborodva rajta a játékosok."

Ha tényleg nem érti akkor ott már valami baj van. Talán ideje lenne új munkát keresnie.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#49) aram01


aram01
(nagyúr)

én erre inkább azt mondanám hogy vissza nyalt a fagyi,simán megérdemlik

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#50) hunbi válasza velizare (#34) üzenetére


hunbi
(tag)

Nem az a baj, hogy nem hepíeeend és tűzijáték a befejezés. Mégcsak nem is az hogy a tizenhuszonféle beigért befejezés helyett csak három van. Hanem az hogy _egy befejezése sincs_. Vége az van, befejezése meg nincs.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.