Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Igen, sajnos eléggé gyorsan feledésbe merült a GR új része, de remélem ez csak azért van, mert alig jött ki róla infó.....
Nekem nagyon tetszik ez a többféle megközelítés, meg ez az open-world stílus, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle(az AC, The Division, R6 Siege és GR közül ez a Wildland a legígéretesebb....
AC kezd unalmas lenni, Divisionról egyre több negatív és butításos hír jön, a Siege meg a tipikusan sokat akar a szarka esete...)
-
Fred23
nagyúr
Most néztem csak meg, és ahogy látom, senki se említette, pedig egészen lenyűgöző lett. Rá is kerestem, és még hír sem akadt róla, pedig nagyon ütős játéknak tűnik; számomra talán ez lett a legvárósabb, csak eddig nem fedeztem fel a sok játék között.
-
Hatalmas a lista csak pénz és idö is legyen hozzá.
-
SunMount3r
nagyúr
Bár nem új, de: Darkout [link]. Nagyon tetszik az alapötlete (túlésős, gyűjtögetős, építgetős side-scrolling sci-fi) és hangulatosnak tűnik. De elég vegyesek a kritikák, állítólag nincs befejezve, csak 1 pálya játszható, nincs story és bugos. A készítők meg később ígérik a teljes játékot DLC-ben. Én annyit láttam a videó alapján, hogy a grafika stílusa elég vegyes-felvágott, a gagyitól a fain-ig. Kár, pedig nagyon érdekes. Szóval annyiból várós, hogy még nincs kész, másrészről meg ha ők nem fejezik be, akkor valaki más csinálhatna egy hasonló ötleten alapulót, mert az nagyon jó...
Próbálta itt valaki amúgy?
-
ripla
addikt
-
.LnB
titán
Összegyűjtöttem magamnak pár indie címet amit érdemes lesz figyelemmel követnem. Teljesen egyedi lista a saját ízlésem szerint. Fontos szempont, hogy PC-re jelenlen meg a játék. Gondoltam megosztom veletek, mivel indie topikot nem találtam ami pörögne.
Íme:
Calvino Noir - http://calvinonoir.com/
Below - http://www.whatliesbelow.com/
The Flame in the Flood - http://www.themolassesflood.com/the-flame-in-the-flood/
Ashen - http://www.ashen-game.com/#ashen
Zheros - http://www.zherosgame.com/
ARK: Survival Evolved - http://www.playark.com/
Super Hot - http://superhotgame.com/
Planet of the Eyes - http://planetoftheeyes.com/
Unravel - http://www.unravelgame.com Sajnos ezt nem tudom, hogy jön e PC-re. -
ripla
addikt
öhmm, ez ugyanaz a mosott gagyi, amit már láttam eddig is.
youtube tömöríti a videókat sajnos.
ilyennek kellene lennie annak, amire én gondolok -
CoDWaW07
őstag
Azt hiszem idén sem fogunk unatkozni
-
ripla
addikt
a doom-ból nem ártana már egy igazi, 1080p verzió, tűéles textúrákkal és nem a mosott, kamerás felvételekre hajazó, homálykirályos youtube gagyival.
-
Chp
őstag
Igazán tartalmas volt az idei rendezvény. A szerkesztő Uraknak pedig köszönjük a munkájukat!
-
asus1996
csendes tag
Mi is köszönjük a munkátokat!
De hol vannak ezek a játékok? Sniper: Ghost Warrior 3, Vampyr, The Technomancert,
Kingdom Come Deliverance, Homefront: The Revolution , Dead Island 2Az első 3 játéknál a kiadójuk bejelentették még az e3 előtt hogy kint lesznek. De sehol semmi
Az utolsó két játéknak pedig illett volna jelen lennie, mert már egy éve nem láttunk belőlük semmit.Ezeket a játékokat meg reménykedtem hogy bejelentik, de hiába
Red Dead Redemption 2
Watch Dogs 2
Resident Evil 7
Mafia 3
új metro -
SunMount3r
nagyúr
Nekem a Tacoma a legvárósabb, főleg, mivel a videó alapján elég lesz leni a DX10. A második az ADR1FT, sajna ennél már nem reménykedhetek annyira. (A SC-t most nem említem, mert az nyilvánvaló.
)
(Több ilyen game kellene, a jó Indie ötletekre jobban sasolhatnának a nagyobb kiadók és pumpálják be a dodót ha kell, bár ez ellentmondás, de biztos lenne módja, hogy működjön...)
-
Mister_X
nagyúr
A show fénypontja a Shenmue 3 volt, pont.
-
D.Va
őstag
semmi Gran Turismo 7 WTF, pedig nagyon vártammár egy gameplayt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalosan is véget ért a 2015-ös E3. Nagyon szépen köszönjük azoknak, akik velünk követték az eseményeket, reményeink szerint találkozunk majd a Gamescomon, ahonnan talán már élőben jelentkezhetünk.
Kis stat az E3-ról, már ami minket is illet:
-8 nagy előadás
-Több mint 100 bejelentés és/vagy trailer
-Összesen kb. 200 felhasználó a Live Chaten
-Több órányi bemutatóMinden bizonnyal mindenki megtalálta a neki leginkább megfelelő bejelentést, nem elfeledni augusztusban még vár ránk egy Gamescom, ahová több eddig be nem jelentett játékot is visznek majd a nagy cégek...
szerk:
Személy szerint pedig én köszönöm a türelmeteket, és hogy minket választottatok.
Ti vagytok a legjobbak!
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor ennyi volt? Semmi "afterparty"? Néznék még egy kis E3-at...
-
Phobion
őstag
No Man's Sky:
Sean Murray-től megerősítve, hogy a PS4-es és PC-s megjelenési dátumot egy időben fogják bejelenteni, szomorú hír, hogy már az E3-on szerették volna bejelenteni a dátumot, de valami oknál fogva nem tehetik
-
törölt tag
Nagyon jó hogy az éjszakai livestream adások miatt már 2.napja nem alszok. nappal meg zombi vagyok
-
k4rL^
senior tag
A PC Gaming Show hajnali 2kor kezd, de elvileg maga a konferencia hajnal 3kor. Ez elég hosszú lesz, csak a konferencia 2 órás.
Twitch nézhetö, mint a többi is.Biztos lesz VR, meg Chris Roberts is ott lesz (Star Citizen), meg pár meglepetésre is lehet számítani, de nem lesz szerintem akkora durranás.
-
Enton
addikt
Ez az uccsó konferencia/előadás mikor kezd? Nézhető lesz mint a többi?
Esetleg valami újdonság lesz-e, vagy bármi amivel a többi nem foglalkozott de kint van a show-n? -
SunMount3r
nagyúr
Hát ez az egész elég sovány volt szerintem...
SE: a KH3 és a SO érdekelne, de azok se győztek meg, pedig volt ingame, hááát... Ezt a grafikát egy pregen is simán elviszi, meg amúgy is... Ha körökre osztott lenne megint a "tuti", bár erről ne is álmodjak, ugyi?! Ez a "button smasher" hevenyesen felpörgetett "eksönnek" álcázott valami nem az én világom... Jó JRPG sincs már...
(A helyesírás ellenőrzőnek mi baja a "hevenyesen" szóval, ilyen buta?!
)
-
RocknRoller
aktív tag
Akkor ugy nez ki nem lesz uj xbox one? Pedig legalabb felhozhattak vna hw-ileg a gepet a ps4 szintjere...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Square Enix is visszanézhető már.
-
k4rL^
senior tag
válasz
errorcode06 #150 üzenetére
-
errorcode06
őstag
Kis érdekesség ide:
Deus Ex: Mankind Divided: Square Enix
Critical Mass Giveaway
Powered by Gaming Tribe nyereményjáték
A Grand Prize nyereményeként ott van a listán (GP nyertese megkapja ezeket a játékokat)Nem is gondoltam hogy nyáron akkor megjelenik. Vagy nagyon elszólták magukat, vagy nagyon elírták a dátumot. Esetleg 2-3 hónapig tart majd a jelentkezés.
szerk.:
Vagy csak preordert kapsz steam-re? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Memora
senior tag
Végre egy olyan gamer portál, ahol megfér egymás mellett az összes ráció, Sony, Microsoft, Nintendo és PC, és nem kell külön oldalakról össze-szemezgetni az E3 híreit
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sgamez
tag
Half life 3 nemtom volt e mar
-
Mister_X
nagyúr
válasz
SunMount3r #141 üzenetére
-
"Új előzetest kapott az Assassin's Cree: Syndicate" A Creed végéről lemaradt egy D betű
.
-
SunMount3r
nagyúr
Sony show-ban nulla újdonság és nulla meglepetés...
(LOL, lefagyott a controller az U4 elején?)
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #138 üzenetére
Így már nem is az igazi ugye?
Szerintem sincs, nekem is tetszett. És általában a Dice azt is prezentálja ami a végleges játék lesz.
-
BoneDragon
veterán
válasz
callmeakos #138 üzenetére
Az majd csak megjelenés után lesz.
-
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #136 üzenetére
Nem. Csak Battlefront-nak álcázták.
-
Most jut eszembe. Kihúzunk egy E3-t BF nélkül?
.LnB
Dzsízüsz, mekkora aljassàg. A legnagyobb Marvelos arc oric -
.LnB
titán
Mafia 3 ?!
-
mettek
addikt
Én őszintén szólva nem vagyok elájulva. Amit nagyon várok a Star Wars, Rainbow arról eddig is tudtam mire számíthatok, a Need For Speed talán jó lesz de ezen kívül semmi kiemelkedőt nem láttam. Persze ez én vagyok...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium #129 üzenetére
Javítva.
.LnB: Mondtam már hogy utállak?
Na jó nem.
-
.LnB
titán
válasz
PandaMonium #129 üzenetére
nem kell a többesszám. Csak orichalcos csinálta végig egyedül!
Egy király fickó ez a srác!(vagyis csak lenne, mert Marvel fan....
)
-
PandaMonium
őstag
Apró korrigálás az Electronic Arts által bemutatott játékok listájában: Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 gameplay videó.
Ezt leszámítva köszönjük a kemény munkátokat és azt, hogy igyekeztek mindenről alaposan beszámolni. -
oriic
HÁZIGAZDA
Sony előadása nézhető felvételről.
-
MurdR
veterán
Végre egy értelmes valkinded
-
gyuromoj
veterán
The Last Guardian senkit nem hozott lázba?
-
Stevenstyle
senior tag
Mint kiderült sehogy. Persze volt jó game is, de szvsz ez a Microsoft prezentációhoz képest kevés volt.
Se GT7, se GoW, Project Morpheust mielőtt el kezdtem volna figyelni már abba is hagyták. Persze az Uncharted még mindig marha jónak ígérkezik, de pl a nagy bejelentés, az FF7 Remake sem exkluzív, csak PS4 First. Ez így az MS után semmi. Bosszús vagyok, h ezért fentmaradtam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na köszi mindenkinek a jelenlétet, én most kidőlök.
SOny előadásról megírtam a hírt, stream hamarosan indul. Jóéjt!
-
törölt tag
hogyan érhet el a a goat simulator ilyen magasságokba ?
-
-
br.rak
őstag
update: Knights of the Fallen Empire
Teljes Trailer link
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #114 üzenetére
Passz, totál szétesett az egész rendszer.
-
Tud valaki valamit erről a nagy Twitch összeomláaról?
Állítóg ennek köszönhető hogy egy csomó streamnek annyi (többek közt annak is amit néztem) -
oriic
HÁZIGAZDA
Kint vannak az EA trailerek, fél óra múlva indul Ubisoft.
-
CoDWaW07
őstag
Az NFS grafja nagyon jó, kérdés hogy a játékmenet milyen lesz. Reméléem azt a "kanyarban részegen bedőlős nézetet" lehet állítani.
A Battlefront 3 szintén nagyon űtősnek tűnik, de vajon miért nem csináltak story mode-ot?
lofagi: Fuuh, ne is mondd, hirtelen nem tudtam mit vágjak a földhöz
-
SunMount3r
nagyúr
Ja , persze, SW, fersh on live and ready to play... Kinek?! (Attól tartok ebből is kimaradok...)
(Csak légyszi ezeket a nőket ne keljen hallgatnom, pls...(gameslice).)
-
lofagi
addikt
Király, naná,hogy BF előtt megy el a stream!
-
cattus
addikt
Az új trailer alapján ez a Mad Max legalább olyan őrült lesz, mint a film. Nem tűnt rossznak.
-
huskydog17
addikt
Baromi jó volt a Shadow Warrior 2 gameplay, a közelharcot új szintre emeli. A Double Jump nekem elég fura, egy kicsit idegenkedem tőle ilyen típusú játékoknál, de bízom a FWH-ban, hogy jó lesz a balansz.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #102 üzenetére
Dede, mindent az olvasókért!
-
-
kona005
senior tag
Nagy nevek lesznek idén, remélem nem lesz csalódás
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tessék időközönként visszanézni, frissül a hír folyamatosan.
-
Hú lemaradtam. Mennyi jó game...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a cikk az összes trailerrel. Én most egy órára eltűnök pihenni.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
BoneDragon #95 üzenetére
Én is Mass Effectre vagyok kiéhezve, ha nem mutatnak semmit gyilkolni kezdek
-
BoneDragon
veterán
Na mindjárt EA! Remélem minimum fél órás ME gameplayt kapunk, különben kiírtom az egész bagázst!
Kíváncsi vagyok lesz e dátum bejelentés.
Itt már betrollkodtak egy október 19 dátummal, ami lehetetlen. -
N@idia
őstag
Itt a Division GameplayTrailer E3 2015
-
k4rL^
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos, egyelőre ennyi volt az MS, 10-kor jövünk az EA-vel, addig is köszi mindenkinek.
-
SunMount3r
nagyúr
A Twitch-en (és így a belinkelten) még Low-ban is iszonyat akad és még High-on is nagyon gagyi a minőség. A Spike TV-n (és nem a tévesen linkelt GT-n) bejön, de gyak. a videónak csak fele látszik, az alsó fele kilóg a böngészőből, le se lehet görgetni (FF és Chrome-ban egyaránt).
Most a Microsoft-ét lehetett nézni ugye az Xbox-com-on, itt jó volt a minőség, keveset akadt, de ez is kb. 5 percenként leállt tölteni, volt, hogy vissza se jött, csak a refresh segített, de az se mindig...
Ez lenne az internetes streaming technológia csúcsa 2015-ben?!
Hát, akkor Bravo!
(Ha csak én nem kapíse valamit, és van valami trükk/oldal amivel élvezetően megy, akkor szóljatok!)
-
Malachi
addikt
azért elég menő volt ez.
mondjátok meg kérlek, mikor kezdődik az EA bemutató magyar idő szerint? a SW: Battlefront miatt nem akarom kihagyni. köszi!
-
csongi
veterán
Linket pls Division,
br.rak: Nekem nem jött be a film. Valahogy a látványon kívül nem volt érdemi változás. Jó lett volna valami plusz bele. Eltelt 20 év. És CGI volt a plusz. Nekem csalódás volt. A játék sem hoz többet, követi film folyamát. Persze a mostani 20-as generációnak biztosan tetszett
Én ezt a varázst átéltem már Mel Gibsonnal .
-
br.rak
őstag
Új Mad Max trailer:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
csongi
veterán
Remelem lesz valami a Tomb Raiderbol
-
br.rak
őstag
Elég király kis countdownos oldal
http://www.e3countdown.com/ -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Malachi
addikt
nagyon jó, idén a YouTube-on is megy az E3, ezt annak mondom, aki hozzám hasonlóan tévén nézné a bejelentéseket, de nincs a tévéjére Twitch app. a YouTube nagy eséllyel minden tévén megvan, vagy telefonról is könnyebb tévére küldeni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
J.Hetfield #67 üzenetére
Twitteren irtak hogy lesz bemutató.
-
@rglaaf
veterán
Erre gondolok Get ready to tune into Xbox Daily: LIVE @ E3
9:30AM PT/12:30PM ET/5:30PM UK – Microsoft Xbox Media Briefing
-
-
br.rak
őstag
Lehet tudni valamiféle menetrended az EA -val kapcsoltban, hogy milyen sorrendben lesznek a bejelentések?
-
Ragnar_
addikt
EA nél remélem lesz egy kis Battlefront játékmenet szösszenet, azért az is várós cím a Doom mellett. Illetve Square Enix - Dark souls 3 ami még érdekel, szerencsére az útiterv alapján ezek már nem hajnali időpontban lesznek legalább. Jah meg persze a PC gaming.
-
.LnB
titán
orichalcos
Ahol fel vannak sorolva az előadások, azok után odaírhatnád, hogy melyik mikor lesz. Könnyebb lenne felkészülni.(tudom google....de nem!)
szerk: na jó lehet, hogy ez is elég: [link]
-
@rglaaf
veterán
Xbox briefing nem lesz külön?
-
N@idia
őstag
Engem ami leginkább érdekel az E3 expóból az az EA és a Sony konferenciája csak ne lennék ma éjszakás, de viszem a tabot és munka helyett azt fogom nézni, amúgy se terveztem dolgozni
. Az EA remélem megmutatja a Sztáááár Wörszöt, mert ha nem letörlöm a Bf4-et konzolomról és soha többet fel nem rakom
-
james001
veterán
Na csak lemaradtam a Bethesda-ról
1-kor már bealudtam
Majd megnézem mik voltak.
-
Atyaúristen nem semmi játékok,kénytelen leszek fejleszteni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köhöm:
Első hozzászólás?
De betettem link formájában a cikk elejére.
-
aizen92
addikt
Többi konferencia időpontjai nincsenek valahol összefoglalva egy helyen leírva? Mondjuk a legjobb egy CEST ( GMT+2 ) időzóna kiírás lenne
-
Goblin12
őstag
>1h és kezdődik.
-
-
james001
veterán
válasz
callmeakos #33 üzenetére
Mindegyikből mutatnak egy 15-20 perc gameplay-t már jó
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #30 üzenetére
Sok a pénzük.
-
james001
veterán
válasz
callmeakos #30 üzenetére
Fallout 4,Doom,Dishonored 2 stb miatt?
-
-
melega
őstag
A Doom 4-re, és a Rise of Tomb Raiderre leszek kíváncsi.
-
Goblin12
őstag
A Bethesda link nálam nem él.
-
james001
veterán
Még gondolkozom a Bethesda-n,de egyébként ki marad fenn addig vagy ki kel fel akkor?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #20 üzenetére
AMD szervezi, exkluzív pc-s címek, meg hardveres bemutatók lesznek elvileg...
-
A PC Gaming Show az mit takar? Jönnek a stúdiók akik nyomatják a PC exkluzív címeket?
-
ekko98
tag
Az idei E3 más lesz mint a többi......most kell a játékipari forradalom...most a generáció váltás lecsengése után.....most itt az esély.....(könyörgöm csak ne olyan legyen mint az ezelőttiek
)..csak kár hogy szinte mindent kinyomtak előre hogy még véletlenül se legyen semmi meglepetés..légyszi SONY azt a kib@szott The Last Guardian hoznád már ki a showra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #17 üzenetére
Tavaly, és tavalyelőtt is így szedtük össze az infókat, idén sem lesz ez másképp.
-
ForRedGlory
félisten
Koszonjuk
DE tenyleg minden itt legyen am
-
br.rak
őstag
Star Wars The Old Republic: Knights of the Fallen Empire- kiszivárgott információk, magyarul (link) nyilván erőse spoileres
-
gyuromoj
veterán
Szerencsére holnap szabadnapos vagyok, így szépen kialszom magam és majd ébredés után csemegézek a posztban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Bethesda előadás 4:00-kor indul, valamikor utána nem sokkal az is látható lesz. Amikről tudjuk hogy jön a Bethesda konferenciáján, de nem biztos hogy ebben a sorrendben:
Fallout 4
Dishonored 2
DoomTöbbit meglátjuk.
#9) james001
Igazából túlélem valahogy.
Bethesda, Sony, PC Gaming Show. Ezek jönnek éjjel, de ki lehet bírni azt a pár órát.
-
Ragnar_
addikt
Doom4 mikor várható ? Elvileg 14.-e, helyi idő szerint 15.-e 3:30 kb. amennyire tudom. Nekem egyértelműen a legvárósabb cím az E3-on. (Meg a Dark Souls 3) Jó ez a rendszerezett E3 téma.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akik tervezik hogy részt vesznek a live chaten is, azoknak ajánlom hogy regisztráljanak be (max két perces művelet) az Ustream.tv oldalára,így saját névvel tudnak majd chatelni az előadások alatt.
-
Sirandrish
legenda
De jó pont most költözni. ..mindenem úgy szanaszét van még hogy azt se tudom hol a Gépem
-
br.rak
őstag
Az Old Republic új kiegészítőjéről (Knights of the Fallen Empire) már elég sok minden kiszivárgott, lehet ez lesz az új "Realm Reborn"
-
gyuromoj
veterán
Szuper kezdeményezés, sok sikert hozzá!
Remélem lesz pár olyan bemutató, amit után a földön keressük az állunkat. -
oriic
HÁZIGAZDA
Az előzetes útitervek alapján az első előadást a Bethesda fogja tartani holnap hajnali 4 órai kezdettel. Röviddel a bemutató kezdése előtt már élő stream előadással, valamint live chattel várunk majd titeket. Várunk mindenkit sok szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy helyre gyűjtük az E3-al kapcsolatos híreket, hogy könnyebb legyen a későbbiekben a tájékozódás. Előadások felvételről, bejelentések, különlegességek, videók, képek, kapcsolódó fórumtémák.
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest