Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
#52815360 #10 üzenetére
Igen azt tudom. Saját nettel sose volt gondom, random partykkal meg nem jártam mert volt guild szóval erről nem tudok nyilatkozni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Nem volt mindig EU szerver, és a lag a mai napig megvan, ugyanis a 8 fő és az alatti insta runokat maguk a playerek hostolják.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Egy marha jó Dungeon alapú MMORPG és volt EU szerver is szóval én nem tudom hogy mikor meg mivel játszottál, de ez nem az
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Ú ezzel játszottam is. Csak laggolt mert át kellet cseszni a rendszert, nem volt európai szerver. Amúgy repetitív és gagyi, de legalább jól néz ki
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Ha nem is konkretan idehaza, de digitalisan johetnenek angol kiadasok is.PS4 verzio talan megjelenik majd nyugaton is. Bar azert azt hozza tennem hogy sokban nem kulonbozik majd a Vitas kiadastol.
Live-Die-Respawn
-
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
A japán játékok nagyrésze manapság 3DS-re és Vitára készül (na meg persze mobilra), sajna egyik konzol se igazán mondható olyan népszerűnek manapság nyugaton, mint az elődjeik, így kevesebb játék jut el hozzánk
Meg ha megnézed, a nagy japán kiadók (Capcom, Namco, Square, Konami) mind-mind töketlenkednek.
A Slime draws near! Command?
-
atike
nagyúr
Nekem nagyon japán és túl anime...
Az, ahogy fut az erdőben (?) azzal a óriási nagy karddal (?)... Nem az én világom. De hát nem vagyunk egyformák...
-
-
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Az első rész megjelent nálunk is, szerintem ez is eljut majd ide, ha Vitán nem is, de PS4-en valószínű.
A Slime draws near! Command?
-
Gondoljátok hogy kapható lesz majd itthon is? Vagy ennyi erővel miért nem írtok minden japánban megjelenő játékról?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A 2. rész kibővített egyelőre csak Japánban jelenik meg, de később talán lehetséges lesz egy nyugati kiadás is.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)
- ÁRCSÖKKENTÉS: LG 42LB650V 42" LED TV eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig