2018. május 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ripla


ripla
(őstag)

Ez az AC III. ez borzasztó. Nem hittem volna, hogy lehet ennyire buta egy játék, tévedtem.
A karakter mozgásával semmit nem kell csinálnod, csak nyomod az előre haladást és annyi, magától ugrik, lóg, mászik, kapaszkodik, leesni még véletlenül sem tudsz, mert a játék egyszerűen nem engedi, hogy lepottyanj. Az előre haladáson kívül mindent megold helyetted, ennyi erővel egy darab akadály sem kéne a pályára, csak egy nyílegyenes út. Kb. csak 72-es betűmérettel kipakolt villogó nyilak nincsenek, hogy merre menjél. Szóval kihívás az nincs benne, semmi.

Addig jutottam benne, hogy az operában kellett felmászni a galériára és kinyírni az öreg fickót, de ez is... jézusom... játékmechanikailag ez egy faék szintjén mozog.
200 ember ül az operában, és senkit nem zavar, hogy egy hülye mászkál körben a galérián. Bezzeg miután leszúrtam az öreget, 10 másodpercen belül mindenki tudott róla, érdekes, biztos be volt kamerázva a hely...
Utána meg egyből pánik, sikítozás, őrület.
- Látott valaki valami gyanúsat?
- Neeem semmiiiit! Csak egy hülye mászkált körben a galérián, de BIZTOS nem ő volt, hiszen ez teljesen megszokott egy opera előadás alatt!

Áhh, hagyjuk... kőostoba alkotók, kőostoba játéka. Őszintén nem értem, mit esznek ezen a népek, komolyan nem, ennél butább játék nem sok van.

[ Szerkesztve ]

Blackberry Z10 White, 100-1, 10.3.2.2474

(#2) bepken válasza ripla (#1) üzenetére


bepken
(PH! addikt)

tehát majdnem átjutottál az egész tutorial szekción - ami még ugye eleve alap műveletek végzéséről szól általában - és mert itt még hagy élni a játék, rögtön temethető is az egész. értem... :D

irányításnál nyilván nem az volt a cél, hogy az összes akadály előtt azon gondolkozz "baaaal lááááb...joooobb lááááb" - inkább rásegít picit, hogy elég legyen azzal foglalkoznod, hova kellene gyorsan átugrani vagy melyik őrt kéne előbb lecsapni (amikor tucatjával jönnek rád) - plusz ez egy tipikusan kontrolleres játék, ami pedig eleve "rásegítést" feltételez. - próbáltam egér+billentyű kombóval, úgy valóban nem jött át az irányítás.
inkább van gond szerintem a lövöldözéssel, ott tényleg elég idióta módjára viselkedik az ellen...de neked sincs könnyebb dolgod, mert minden újabb lövés egy óra :D

én nem mondom, hogy ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam, kőostobának nevezni viszont erős túlzás. pláne egy bevezető tutorial alapján.

╔═══ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ══╗ ╚═════════════════════ Xiaomi Mi A1 ════════════════════╝

(#3) ripla válasza bepken (#2) üzenetére


ripla
(őstag)

Nem az, hogy rásegít, hanem helyetted csinál mindent. Játszottam amúgy a második résszel, meg az Eizo-ssal is, több órám is benne van mindegyikben, de hosszú távon soha nem tudott lekötni.

[ Szerkesztve ]

Blackberry Z10 White, 100-1, 10.3.2.2474

(#4) rdt89


rdt89
(őstag)

Kár, hogy a AC3 nem került be a visszafele kompatibilitásba, és ezáltal ingyenessé se tették XO-ra galádok! :((

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.