Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ez a Project CARS kép alapján még jó is lehet.
-
csongi
veterán
Ezt a cod- ot ha 10 evig fejleszik akkor is csak cod marad
felesleges ennyi idot bele olni, nem lesz jobb.!
-
Liquid Snake
aktív tag
Nem rossz lista!! :-)
-
VitaD5
tag
A Counter-Strike PC-re (Windows/OS X/Linux alapú op.rend.), és Xbox-ra jelent meg.
A Counrer-Strike: Condition Zero PC-re (Windows), és Xbox-ra jelent meg.
A Counter-Strike: Source csak PC-re (Windows/OS X/Linux alapú op.rend.) jelent meg.
A Counter-Strike: Global Offensive PC-re (Windows/OS X), PS3-ra, és Xbox 360-ra jelent meg.Kielégítő?
-
Nekem a destiny szimpatikus. Csak ps4 re jon? Bar egyre jobban feelozok rajta hogy kene mar venni egy jo konzolt ps4 formajaban.
csak az a bibi hogy kene melle egy jo nagy tv is
Egyebkent ps4re van cs is? Vagy az csak pc privilegium? -
caprine
senior tag
GTA V,Far Cry 4, COD, Assassin Cred, idén se fogok unatkozni.
-
Szabikaa20
őstag
Nagyon komoly!!!
GTA V,Far Cry 4
-
RyanGiggs
őstag
Engem csak a PC megjelenések izgatnak, a három dobogós :
GTA V , Alien: Isolation , Far Cry 4
Ezek közül természetesen az Alien-re vagyok a legkíváncsibb!
A többit (tudom) sejtem milyen lesz. Baromi jóók! -
Chapel
addikt
Pc-sként ami valszeg nem okoz csalódást és iszonyatosan várós:
GTA V, Project Cars, Far Cry 4.Többi mehet a lecsóba
-
hemaka
nagyúr
Csak a GTA es az uj WoW, de ez a ketto nagyon.
-
VitaD5
tag
Már várom, de nagyon!
Vagy pofára fogok esni, vagy kellemeset csalódni, vagy átjárja a szívemet az öröm és táncom közepette egy Imp fog örlődni söréteim között. (Asszem generáltam magamnak egy új aláírást.)
idSoftware! Kérlek ne kelljen pofára esnem, mert nincs ott Carmack! -
VitaD5
tag
válasz
gyuromoj #112 üzenetére
Félek!
És tudod mi lesz? Én hülye majd ezt is megfogom venni dobozosba, mert Doom. Túl nagy a rizikó faktor!
Már tervezem az összes rész Steam-es és dobozos begyűjtését. Pár éven belül már fényképet is fogok tudni mutatni.Sőt, elsőként fogom megnézni orichalcos Doom-os tesztjét, mert van egy érzésem, hogy vagy ő, vagy Vistaboy fogja csinálni.
-
AshaNoR
tag
Bárki bármit mond, nekem bejön ez a Battlefield.
-
VitaD5
tag
Amúgy, valaki valamit nem tud a Doom-ról?
Ahogy az eddigieket elnéztem, visszatérnek a klasszikus játékra, egy Doom3-mas stílussal fűszerezve. -
leslieke
Jómunkásember
D3! Csak lenne már aug. 19.
-
batai15
félisten
alien és a lord of váró listán.
-
Dyingsoul
veterán
Elkezdtem végignézni a listát a GTA 5-nél lefagytam... Nem is tudtam, hogy egyáltalán jön PC-re is azt meg pláne nem, hogy már októberben!
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi #76 üzenetére
Megkapjuk a szokásos 2 adrenalinpumpáló agyatlan FPS-ünket.
-
.LnB
titán
válasz
gyuribácsi88 #95 üzenetére
Mióta kiírtam kevesebb támadást is kapok, hogy troll vagyok
Az emberek elkönyvelik, hogy hülye vagyok. És megkímélnek a vitáktól
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #90 üzenetére
Gagyi, agyatlan, pont ez a lényeg benne. Egy játék ami nem veszi komolyan magát.
-
Az összes cím várós
kivéve a sunset overdrive
az nekem túl gagyi.
-
Wasp_HUN
tag
Ez egy Multiplatfrom/konzol lista. Egyetlen PC exklúzív sincs rajta. Fogadnék, hogy Project CARS se lenne ott, ha nem sikerül anniy pénzt összegyűjteni, hogy konzolokra is megjelenjen. Assetto Corsa például nincs itt.
De sebaj, jön az Assassins Creed 9, Cod 13 meg a többi. Diablo 3-mat is berakni a listába fura, tekintve, hogy PCre már hónapokkal ezelőtt kijött a kieg. Az UE Edition csak annak a portja.
@ldave: Persze, hogy a lista szubjektív, de attól lehetne venni a fáradtságot és jobban körbenézni és nem csak azokat a játékokat felsorolni, amik a csapból is folynak, vagy minden 2. NeoGAF bejegyzésben megemlítik.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, megnézve a listát, maradok az indie címeknél.
Sajnos nincs ideje az embernek egy játékba több 10 órát beletolni, hogy felgöngyölítse a sztorit.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
sultansmith #14 üzenetére
Nem bukta az, csak vérszimulátornak lett beharangozva, és nem igazán az. Ergo vannak akik csalódtak, de ettől még jó félszimulátor. Aki igazi brutális szimulátort akar rámegy az Assetto Corsára. Probléma megoldva.
-
-
anulu
félisten
azért egy ilyen listából a Warlords of Draenor-t kihagyni...
-
törölt tag
Alien: Isolationt és a Far Cry 4-et várom, a többi csúnyán hidegen hagy.
-
mikromanus
veterán
"Evolve: rühellem a co-opot."
Akkor lehetsz te a SZörny és lenyomhatod a 3-4 kis Co-OP gyíkot.Nekem csak a Far Cry 4 ami fix vétel, de valószínüleg az se első nap... Jó eséllyel második napig bírom, vagy amíg sajnálom a felárat elektronikus verzióra (többnyire úgy drágább szokott lenni).
Kocsikázós, konzolos, meg a legtöbb lövölde nekem nem jön be többnyire. Lövöldében a Far cry részek voltak a kivételek. Igaz FC3-ban is a késes-becserkészős végigjátszást élveztem a legjobban. Cska 1-2 quest résznél kellett megalázkodnom és lőfegyvert (vagy robbanóanyagokat) használnom.
-
satz18
őstag
Hát ez a lista engem kissé elszomorít. PC-re alig jelenik meg valami, bezzeg a next genre meg csak felújított újrakiadások. Azért az AC és a dragon age az jó lesz.
-
Manbal
senior tag
"De nem olyan sűrűn mint PC-nél. Nem akarok megint PC vs Konzol vitát tolni, de 6-8 év után azért nem fog egy játék ugyanúgy menni ugyanazon a PC-n."
dehogy nem megy, csak lentebb kell állítani a részletességet, pont mint konzolnál a nextgen vs. pregen között
szóval ez nem igazi érv...
-
BlackSoft
addikt
Na van itt néhány játék, ami különösen várós
-
nanorambo
őstag
A Battlefield 4: police DLC simán kimaradhatott volna a listából, a többi amúgy korrekt.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #66 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem a Source Engines eszmecserékre, ezer bocsánat
-
VitaD5
tag
válasz
sultansmith #70 üzenetére
Oh, azok az idők nem múltak el, még mindig ott van a Counter Strike 1.6.
Csak egy valamit utálok: Ha szeretnék egy szerverre felmenni, akkor szinte csak telemodolt szar szervert lehet találni, és köztudott, hogy melyik korosztály van az ilyen szervereken többségben.Majd ESEA szerverre szeretnék felnézni, normális emberekkel játszani egyet.
-
törölt tag
válasz
sultansmith #70 üzenetére
8 évesek körében esetleg.
-
sultansmith
senior tag
válasz
#57770240 #69 üzenetére
a kacatolás meg skinezés a felkapott, nem a cs:go... :/
SHiZUx: eléggé benne mozogtam a csében, és tudom miről szól az a játék. Hát nem arról, amiről mostanában. Azt nem tudom, hogy ki hány éves és mit szeret, de cs:go-t elég kevesen szeretik azért, amiért counter-strike...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gyáliSanyi #67 üzenetére
Még nem RTS szinten, de eltolódott az FPS is a halott műfaj irányba mostanság.
-
gyáliSanyi
őstag
Hát van benne pár jó cím.
Így idáig ebben az évben nem volt semmi értékelhetőbb FPS, Más is így érzi?
Wolfenstein, Titanfall és ki is fújt. De ezek sem többorás game-k. -
TESCO-Zsömle
titán
Esetleg erre valamit? Nem éreztem off-nak, miközben írtam, de ha te mondod, lehet, hogy az...
-
törölt tag
Far Cry 4 -be meg az AC -be belenézek, de biztosan nem az idén.
-
Raysen623
addikt
Nagyon faintos a lista, DE Batlefield Hardline mi az úristent keres ott???? Köztudottan bullshit game lesz....
Maradjunk a 21-nél, még jobban is hangzik
-
VitaD5
tag
Erre már nincs elég off kódocska.
Nekem az Unreal elég bonyolult lett. Már nem látom át, se a motort, se a licenszet, pedig szeretném majd használni. Ha egy UDK van, ami az UE4-et tartalmazza, akkor honnan van az UE3? Régebben olyat olvastam, hogy az UE4 csak UE3 és még néhány plusz szolgáltatás. Áh, már nem értem!
-
HuMarc
veterán
Last of Us meglesz, de nem a Remastered, hanem a sima, PS3-ra. Diablo III tervben van. Destiny-hez valakitől, aki PS3-ra megrendelte, kuncorgok egyet a három kódból, GTA V-t biztos, hogy beszerzem idővel, Far Cry 4, hát ez is megjelenik az előző generációs konzolokra, talán, ha egyszer PS Plusban ideadják 50%-os áron, akkor megveszem. LBP2-t biztos megveszem, a 3 nem jön PS3-ra.
-
VitaD5
tag
Most már akkor értem, hogy miért akadt ki az osztálytársam, amikor mondtam neki, hogy a Titanfall Source-ot használ.
Ő kezdettől fogva követi Source-ot, és valahogy lehetetlennek tűnt neki, hogy egy játék olyan "hibával" rendeklezik, ami már megvan oldva. Most már értem!
De nagyon nem vicces, mert hiába az annyi jóság, ha csak így elrontják.
(#57) wjbhbdux: Nagyon gonosz beszólás volt.
(#58) DaemonX: A cikk játékokról szól, itt játékokról szól a téma. Speciálisan megoldottuk.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Ahogy észrevettem, már úgy 20 hozzászólás óta eléggé off a téma...
-
Wasp_HUN
tag
Úgy emlékszem, hogy a Titanfall-nál egy régebbi Source verziót használtak, ami mondjuk már így is sokadik változata az anno HL2 alatt futó motornak. Sajnos nem voltak hajalndók kellően újat használni így se, ahol már megoldották a textúra streamelést, ezért is kell a maximális textúra részletességnél 3GB VRAM, illetve egyéb extrák is hiányoznak belőle.
Amúgy is azok az Ex IW majmok sose tudtak megfelelően motort írni. lásd: CoD széria.
-
VitaD5
tag
Hm, micsoda érdekességek. Jó tudni, hogy mindig hallasz valami újat.
Valamit nem tudsz a Source AMD proci támogatásáról? Mert azt hallottam, hogy eredetileg AMD-re optimalizálták, de akkor lehet, hogy változott egy picit.(#51)orichalcos: Pf... A Titanfall nagyon gyanús nekem. A szimpla fejlesztési lustaság és az igaz marketing között van.
Vajon melyik az igazság?
-
VitaD5
tag
A hardver erősség se olyan sokat számít, ha nincs optimalizálva a játék. Az első Source-os játékok döbbenetesen keveset igényeltek, de mégis sokat kaptak a játékosok. Ez is azért, mert a Valve sokat dolgozott az optimalizációval. (Megugye volt miből.) Tehát hiába egy i7-4960X, meg egy GTX780 Ti, 16 GB RAM társaságában, ha jön egy Call of Duty: Ghost nevű bug halmaz, meg a társai, ami miatt már nem éri meg. Addig nem érdemes fejleszteni a gépet játszási céllal szerintem, amíg nem csak feleslegesen dobálóznak az új szóval. (Ugye, tisztelt HD7770 és R7 250X? Ugye, tisztel CoD széria?)
Edit - A tökéletes optimalizáció: Minden gyártó minden hardverének nyíltan kezelni a forráskódját, hogy könnyebben írhassanak a platformokra.
-
djculture
félisten
Battlefield: Hardline mint egy olyan játék amivel fontos játszani. Röhögnöm kell..
Többi cím az oké azokban van perspektíva de ez már most felejtős. Aki nyomta a bétát az láthatta egy hulladék bf4 mód az egész ugyanazokkal a hibákkal ami már ott is megvolt.szerk a The Crew-et nem is néztem az a másik otromba hulladék, nyomták az e3-on egy szégyen volt. Fizika nulla textúrák mint valami ps2-es játék, állitólag a watch dogs motorja van alatta egy az egyben. Abban is szuper az autóvezetési rész..
-
TESCO-Zsömle
titán
Én némi zavart érzek az erőben...
7. Driveclub (október 7.)
"Itt jön képbe a Driveclub, a Test Drive: Unlimited készítőinek új játéka"18. The Crew (november 11.)
"Kissé Test Drive: Unlimited szagot érezni, ami persze nem is baj, ha megfelelően nyúlnak az ötlethez."A Driveclub-ot az Evolution Studios fejleszti, akiknek semmi közük nem volt a Test Drive: Unlimited-hez, ugyanakkor a The Crew a Test Drive: Unlimited első és második részéért (meg persze a V-Rally-kért) felelős Eden Games-ből szerveződő Ivory Tower fejlesztése, akiket a Driver és Destruction Derby szériáért felelős Ubisoft Reflections segíti.
-
Wasp_HUN
tag
Ennek csak akkor lenne értelme, ha a játék készítők és a különböző komponens gyártok egy zászló alatt működnének, amiről tudjuk, hogy nem igaz.
A PC-s játékok azért olcsóbbak (kivéve Steam), mert egyrészt nem kell mindenfelé csurgatni a bevételből és csomagolni se kell egy csak letölthető címet.
Plusz Indie fejlesztők eleve nem fizetnek "sarcot" a kiadónak se.
Továbbá erős árverseny helyzet van a különböző digitális disztribútorok között, tekintve, hogy a PC nyitott platform, nem úgy, mint a konzolok. ahol a nagy MS meg Sony monopol helyzetben dirigál.A konzolos címeknél az átlagban 10 $/€ -val magasabb ár a licensz díjat hívatott fedezni, amit a kiadók/fejlesztők a Microsoftnak és a Sonynak fizetnek. Plusz a használt játék piacot szokták még indokként emlegetni, illetve azt, hogy a konzol játékok piaca még mindig túlnyomó részt fizikai termékekkel üzemel, ahol a viszonteladó részesedése. csomagolás, lemez készítés, szállítás, stb is beleszámolandó az árba.
-
nonsen5e
veterán
És a WoW: Warlords of Draenor hol van? Igaz kiegészítő meg minden, de ha Battlefield DLC-k is a listára kerülhetnek akkor az is elférne...
-
Wasp_HUN
tag
Tényleg felesleges ebbe belefolyni. Tényleg vannak olyanok, akik irgalmatlan összegeket tudnak költeni a gépükre, de ez nem olyan jellemző. Igaz, nem rég volt jelentés, hogy a játékkal kapcsolatos PC hardver eladások több mint kétszeresét teszik ki a konzolokénak, ebben az évben ez csak önmagában 21,5 milliárd USD. PCn is ugyanúgy kompromisszumokat lehet kötni, ahogy konzolon teszik a fejlesztők a felbontás, sebesség, kép részletesség, valamint az nagy mennyiség QA-val, hogy optimalizálják a játékokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sultansmith #41 üzenetére
De nem olyan sűrűn mint PC-nél. Nem akarok megint PC vs Konzol vitát tolni, de 6-8 év után azért nem fog egy játék ugyanúgy menni ugyanazon a PC-n.
(#43) wjbhbdux
Részletkérdés.
-
Wasp_HUN
tag
Ez aztán egy f*s lista. Első 3 játék sima felújított verzió korábban megjelent címekből, a többi meg nagyrészt a szokásos AAA TPS/FPS autós szutyok vagy az évetne sorozatban gyártott szemét.
Sehol egy Wasteland 2, Elite: Dangerous, Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, stb ? Persze a Divinity: Original Sin-t is sorolhatnánk ide, hiszen csak nem rég jelent meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sultansmith #33 üzenetére
PC-t felesleges felhozni szerintem, ott kb féláron vannak a játékok, viszont új címekhez egy idő után új hardver is kell.
-
negro
őstag
En is oregszem ugyhiszme ha csak 4 jatek az ami erdekel ezek kozul es valszeg csak 2 fog biztosan a gepemre kerulni.
-
laceszgamer
addikt
Folytatom én is a listázást.
The Last of Us: Remastered: Ősszel eldöntöm, hogy PS3 vagy rögtön 4 lesz, ha utóbbi akkor tuti vétel, előbbinél meg megelégszek a " simával ".
Diablo III: Ultimate Evil Edition: PC-n sem fog már meg, szóval számomra felejtős mindenképpen.
Metro: Redux: Tuti vétel. Hogy PC-re vagy konzolra az még majd kiderül.
Destiny: Nem fog meg egyáltalán, MMO-val játszok, FPS-el játszok, a kettő vegyítése viszont annyira nem fog meg.
Forza Horizon 2: Maga a játék lehet érdekelne is, de One nekem kizárt.
Alien: Isolation: Már annyira nem fog meg az Alien téma mint régen.
Driveclub: Ha PS4-re esik a választásom ez a játék is biztos vétel lesz hozzá.
Dragon Age: Inquisition: Ez tipikusan az, hogy EA... Ha valami csoda folytán Origin helyett mondjuk Steam-en is beszerezhető lenne szerintem az első akció alkalmával meglesném szívesen.
Middle-earth: Shadow of Mordor: Nem fogott meg.
Battlefield: Hardline: Na igen, kényes téma, 1%-nál többet nem látok rá, hogy valaha megvegyem, talán ha a 3-mat nagyon megunom, de az nem ma lesz, és akkor is még van alternatíva bőven.
Evolve: Még a DayZ is csak tervben van, szóval csak sorjában.
The Evil Within: Ígéretes nagyon, figyelek rá, esélyes a vételre.
Assassin's Creed: Unity: AC szériát szeretik sokan, de számomra sose volt nagy szám, szóval ez is kimarad.
Sunset Overdrive: Játék se jön be, meg One on lesz csak, szóval esélytelen.
Grand Theft Auto V: Na ez nem kérdés, PC-re amit megjelenik.
Lords of the Fallen: Néha rálesek a hírekre, de eddig nem sok olyat mutatott amivel megfogott volna.
Call of Duty: Advanced Warfare: Eddig az elsőtől kezdve megvan minden CoD kivéve a 3-at, szóval lehet erre is benevezek, bár a Ghosts után már sok jót nem várok.
The Crew: Na ez a nagy várós cím nekem, eddig amit olvastam és láttam róla, minden esély megvan, hogy végre egy olyan autós játékot kapjunk ami kiemelkedik a tömegből.
Halo: The Master Chief Collection: Azon kevesek közé tartozok aki sose volt oda a Halo szériáért, One-ra jön, tehát ez is tuti kimarad.
Far Cry 4: 3-at szerettem, a 4-nek viszont az új helyszín-szereplők kombinációja igen ellenszenves, konkrétan a helyszín még okés is, de a többi... talán ha már leárazzák, akkor meglesem.
LittleBigPlanet 3: Nem igazán fog meg a dolog.
Project CARS: Majd ha megjelenik és jönnek róla tapasztalatok, eldöntöm adjak-e neki esélyt.
-
Még jó, hogy van kínálat, én 4-t fogok ezekből kimazsolázni, a maradék nem nagyon hoz lázba.
Szerencsére nekem sokáig tart egy játék, mert feltolom a legnehezebb fokozatra, és megfontoltan, minden lehetőséget kiaknázva játszok. Így nekem akár 3-4 hét is lehet egy hosszabb alkotás, amin más egy hétvégén átszalad.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Ne légy olyan biztos benne, ott a használt játék csere-bere. Ha ügyes vagy, akár meg bírod oldani úgy is, hogy ezek közül csak 1, vagy 2 játékot veszel meg, és utána folyton cserélgeted majd 0 ft ráfordítással. A legtöbben jelenleg így csinálják az árak miatt
Az megint más kérdés, ha a polcodon akarod tudni az összes játékot.
-
-
sultansmith
senior tag
nextgenek most már az árak is?
Apropó, nincs valakinek nextgen zsemléje?
orchalcos: miért ne várhatná? Jelenleg nem látom be, hogy mi az a többlet, ami miatt többet kellene fizetni egy játékért. PC-s oldalról mondom ezt. Nálunk sem kell többet fizetni valamiért, ha az csak shader 3.0-án megy el...
-
wjbhbdux
veterán
AAA trash lista, ezzel így max egy milliomos fog idén játszani a 21-2 ezerre emelkedő nextgen játékárak mellett.
-
alevan
őstag
3 exklúzív XBONE, 3 exklúzív PS4 cím. A többi multiplatform. És még azt mondják (főleg külföldi) fórumokon, hogy jó játékokat csak PSre adnak már ki...
De azért egy lista .LnB mintájára
The Last of Us: Remastered: nem lessz PS4em belátható időn belül
Diablo III: Ultimate Evil Edition: már rég ki akarom próbálni a D3-mat, itt lessz az ideje
Metro: Redux: PCn dobozos játék minimumon nem ment, azóta nem próbáltam, de szerintem nekivágok konzolon
Destiny: egyenlőre sok a hype, MMOnak jelenleg elég a WoW
Forza Horizon 2: nálam az autóversenyzésre ott van az Asphalt 8, de ha elég árkád és ingyenes, kipróbálom
Alien: Isolation: várok egy tesztet vele
Driveclub: nem lessz PS4em belátható időn belül
Dragon Age: Inquisition: Igen, de csak hogy befejezettnek tekíntsem a történetet.
Middle-earth: Shadow of Mordor: valószínüleg jöhet, ha hasonlít az AC-ra, vagy jobb
Battlefield: Hardline: max ha ingyenes
Evolve: rühellem a co-opot.
The Evil Within: biztos kipróbálom
Assassin's Creed: Unity: ha nem is azonnali vétel, de bizos hogy megveszem.
Sunset Overdrive: Amint kezemben az Xbox One, ez lessz az első játék amit játszani fogok rajta
Grand Theft Auto V: Prev-genre megvan, pénzt meg nem költünk hasztalan.
Lords of the Fallen: Inkább Wicher 3.
Call of Duty: Advanced Warfare: Jobban érdekel mint a BF, de csak ha az a 3-4 óra Single Player hozza a filmszerű színvonalat (és igen, nagy rajongója vagyok a CoD Single Player-nek),
The Crew: Nem jön be.
Halo: The Master Chief Collection: Mivel jön a Halo 5, el kell merülni az emlékekben
Far Cry 4: Ha ugyan olyan élvezetes lessz, mint a 3, jöhet. (leszarom, hogy bőrlehúzás, én kikapcsolódásból játszom, nem filmkritikus szemmel).
LittleBigPlanet 3: nem lessz PS4em belátható időn belül
Project CARS: nem érdekel. -
Bjørgersson
félisten
3 játék, amivel idén még játszani fogok;
1) Battlefield 3
2) Battlefield 4
3) GTA V -
-
alevan
őstag
kéretik törölni
-
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Akkor értsd úgy, hogy a Halo 3 eléggé koros már. A Halo 4 a grafikájával már-már next-gen élményt nyújtott Xbox360-on, 1080p 60FPS-sel pedig már mindenképpen azt fog. Az első részt felújították előtte szintén ugyanazzal az engine-nel, ami a 4 alatt dübörög, tehát az is elég pofásan néz ki, a Halo 2 meg most újítják fel. A Halo 3 viszont maradt az eredeti szinten. Az 1080p 60FPS az nyilván alap, de nem ártott volna azt is rendbeszedni.
-
.LnB
titán
Leírom én is a véleményemet erről a 22 játékról pár szóba. Részben viccesre veszem a figurát tessék úgy hozzáállni.
The Last of Us: Remastered: Sajnos nem volt hozzá szerencsém, de egyszer bepótolom. Bár már tudom a teljes történetet.
Diablo III: Ultimate Evil Edition: Én elég komolyan nyomtam a D3-at a megjelenéskor. De egyszer csak elmúlt a "szerelem"
Metro: Redux: Nekem ez az Orosz vonal nem jön be. A Stalker elég volt.
Destiny: Egy teljesen új univerzumot tárnak elénk. Nagyon minőségi cuccnak tűnik. Bízok benne.
Forza Horizon 2: Borzasztó nagy Forza fan vagyok, de nekem a Forza azért tetszik mert nem Arcade. Ezért a Horizont sorozat nem jön be. Az előzőt se játszottam.
Alien: Isolation: Ezt várom, nagyon ígéretes minden anyag ami eddig kijött róla.
Driveclub: Szép, de arcade, és PS4-em sincs.
Dragon Age: Inquisition: Nem.
Middle-earth: Shadow of Mordor: Tolkien féle Assassin Creed.
Battlefield: Hardline: Call of Battlefield új DLC-je. Elindult a Dice a lejtőn.
Evolve: Szép, ötletes. Viszont kérdéses a tartalom, a szavatosság. Félek, hogy hamar unalomba fog fulladni.
The Evil Within: Nem szeretem a horror-t.
Assassin's Creed: Unity: Elismerem a sorozat nagyságát, de nem az én világom. Történelemből jó voltam, de matekból nem. Ez most hányadik?
Sunset Overdrive: Amint lesz X1-em kipróbálom. Nekem való ökörség.
Grand Theft Auto V: Konzolon csak rövid ideig próbáltam ki, sajnos a Pc-m ehhez kevés lesz. Nagyon nem bánom mondjuk.
Lords of the Fallen: Akkor már inkább The Witcher 3
Call of Duty: Advanced Warfare: Igen! Én ezt fogom megvenni 22 példányban!
The Crew: Nem jön be.
Halo: The Master Chief Collection: Engem nem kapott el sose a Halo láz
Far Cry 4: Techdemo volt 4
LittleBigPlanet 3: Nem ismerem.
Project CARS: Legjobb a listán, várom nagyon! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sultansmith #14 üzenetére
Nem is tudom, még mindig jobbnak tűnik, mint a konkurenciája.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12 üzenetére
Hja, a Smash Bros. talán még felfért volna a listára, vagy a Bayonetta 2.
-
sultansmith
senior tag
A project cars elegge buktanak tunik jelenleg, a teszterek nem igazan aradoznak rola... :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
"a Halo 3 nem esett át semmilyen grafikai tuningon, így egy kicsit félkésznek hat a négy játékot magába foglaló gyűjtemény"
Nem félkész az szerintem. Halo 4 sem esik át semmin, csak mindkét rész (3-4) 1080p-t kap, meg 60fps-t.
A kollekcióból meg nem véletlenül hiányzik a Wars meg a Reach, lévén akkor nem lehetne Master Chief kollekciónak hívni. (még akkor sem ha Reach-ben két másodpercig szerepelt kedvencünk)
-
Pipiripi
senior tag
válasz
ViharVadász #8 üzenetére
Nem kicsit vagy finnyás, ha ezek közül csak egyet tudsz kiválasztani
-
ViharVadász
őstag
Eddig ezek közül csak a GTA V az, amivel tuti fogok játszani.
A többivel aligha.
-
Garada
őstag
Sunset Overdrive ,BF4
Police DLCHardline sem érdekel. -
gyuromoj
veterán
Nálam egyelőre csak PC-s vonal játszik. Abból is az alábbiak:
GTA V
AC: U
FC4
CoD:AW -
Anderw
csendes tag
Szerintem az esedékes (főleg az őszre eső) megjelenési dátumok fele csúszni fog karácsonyig.
-
VitaD5
tag
"Az Evolve egészen rendhagyó a maga módján; 3 vs. 1 felállásban csatározhatunk..."
Véletlenül nem 4 vadász vs 1 nagy szörny? Vagy lemaradtam valamilyen rissítésről?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Összegyűjtöttük a második félév legjobban várt játékait; a lista remélhetőleg minden olvasónk szívét meg fogja dobogtatni.
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest