Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blitz23
tag
Koszonom a cikket, meg soha nem hallottam rola es nagyon megtetszett.
Varolistara kerult.
-
Rodi 4.80
senior tag
Jó, hogy készülnek ilyen játékok is mint ez vagy a Rime...
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Fogalmam sincs, hogy olvastam/hallottam e róla (inkább nem, mintsem igen), de nem tűnik rossznak. Szerintem kipróbálom majd egyszer.
[ Szerkesztve ]
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
félisten
Már láttam erről pár képet / bevágást, és jónak tűnik nagyon: amolyan felfedezős-craftolós BGE-Zelda krosszóver benyomását kelti. Nyami.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Mik76
senior tag
Nem nez ki rossznak, csak a kinezete kicsit proxy. Foleg a viz meg az azon kozlekedes.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Rodi 4.80
senior tag
Van egy másik játéka is az Ubinak ami nagyon hasonlít a Zeldára, annak is elhalasztották a megjelenését. A Gods and Monsters.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD DIGITAL konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest