Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
addikt
Saor Alba
-
A kívánságlistámon olyan termékek lettek akciósak, amik már eddig is azok voltak...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
Hmm, visszanéztem és két éve nem vettem semmit Steamen.
Egy ingyenes Dear Esthert leszámítva, de azt is csak kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Montanaxy
tag
Régebbi AAA-k vannak olcsón viszonylag (Wolfenstein Old Blood, Dishonoredek, F1, MotoGP, Dying Light). De mondjuk egy fullos Forza 4 még mindig 10k felett van salen is...
-
Daelion
őstag
Hát van pár dolog ami érdekelne de már így is nehezen hozom be a játék listát amit játszani kéne.
Asszem behúzom Mortal Kombat 11 Ultimate-t mert az támogat 21:9 felbontást meg hát ne rohadjon itt a semmiért a kontrollerem.'nem szeretem max séta szimulátor meg bunyós játékokhoz'
-
Jacktor
tag
Divinity Original Sin II - Definitive Edition - 18€
A játék ami a teljes árát is simán megéri.www.wotinfo.hu
-
Jacktor
tag
válasz
Felesbandi #13 üzenetére
Az elsőhöz már van minőségi magyarítás, a második részhez még kb. egy hónap és elkészül az is.
www.wotinfo.hu
Új hozzászólás Aktív témák
gp Már rég nem olyan nagy esemény az aktuális szezonális leárazás, de még így is érdemes lehet körülnézni a kedvezményes árak között.
- Playstation 5 disc edition játékkonzol +modern warfare 2
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Daikin MC70LVM légtisztító
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest