Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Óperencia switchre!
-
GodGamer5
addikt
Elég lehangoló, hogy még így március végén sem indultak be a játékmegjelenések. A Resi 3 mondjuk nemkicsit várós.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
Igen tisztában vagyok vele mi a helyzet, de attól még dühítő, hogy ennyire nincsenek új játékmegjelenések, pedig most még az időm is engedné, hogy kicsit többet játsszak.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
Ami érdekelt azt igen. Úgyhogy marad a WWZ, ha már úgyis leadta at Epic ingyen. Az indie játékokból meg most csömöröm van. Még a GR:Breakpointon gondolkozom, hogy be kéne szerezzem, de azzal még várok, mert drágállom azt a kb 20€.
-
l.skywalker
félisten
Mount&Blade
Még szerencse, hogy nem akarok PC-re annyit költeni, amennyiből játszani tudnám
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rdt89
addikt
Snakeybus <--- ő elég érdekesnek tűnik
-
nubreed
veterán
A Mount and Blade 2 Bannerlord most akkor early access -ben jelent meg? Én azt hittem, hogy a végleges változat jön. Ez azért nem kicsit lehangoló.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Path of Exile 2
- Anime filmek és sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DIGI kábel TV
- Witcher topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Star Wars Outlaws - Xbox Series letöltőkód
- Ghost of Tsushima: Director's Cut- rendezői változat & The Crew II lemezes PS4- játékok
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 FAT - 2025.11.26-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok
- Xbox Series S 512GB - 2025.03.27-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series S 512GB - 2025.01.15-ig Microsoft garancia - konzol beszámítás ok!-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest