Hozzászólok Aktív témák
-
hunluki
aktív tag
Évek óta filózok hogy bármelyik sniper elite-et haverral végigtolom PC-n és kerestük a jövőbeli időpontokat amik azóta se jöttek el.
Erre itt van ingyé' PS4-re ahol ráadásul elég sok haver figyel szabad coop kapacitással.
A racer játék meg jó lesz ideglevezetésnek
-
nylontacsko
aktív tag
Nem is olyan régen nézegettem a SE4-et.
Akciós volt a storeban. Akkor nem vettem meg, gondoltam nyáron nem igen lesz idő ilyesmivel foglalkozni, játszani.
...ennél jobb időzítésben ez nem is jöhetett volnaRégebben volt hobbim, de most éppen nincs, mert csalódtam a nyúltenyésztésben.
-
És most, hogy "ingyen" adják lesz rá idő?
-
Ismét szuper hónap
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Hozzászólok Aktív témák
gp Ebben a hónapban a Sniper Elite 4-et és a Wipeout Omega Collectiont szerezhetjük meg.
- Jövedelem
- [Re:] Wharfedale PowerCube 12+ aktív mély
- [Re:] Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- FIFA 20 OFFICIAL
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóhifi
- Renault topik
- Vodafone topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- [Re:] EVGA Geforce GTX 1070 SC Gaming eladó
- További aktív témák...
- Pioneer DEH-P88RS II csúcskategóriás fejegység szép állapotban, minden tartozékával.
- HP Pavilion Gaming 15-dk0040nl - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - i7-9750H, 8GB, 512SSD, GTX 1050
- Dell Latitude E6440, 14" HD, i5-4200M, AMD Radeon 8690M, 8GB RAM, 256GB SSD, 6 hónap garancia
- Lenovo Z51-70 / 15,6" FHD / 256GB SSD / 4Gb ram / I. Core i5 5200U / SZÉP ÁLLAPOT!! GARANCIA!!
- Új Asus Vivobook X420U Ultrabook FHD Matt i5-8250U 3.4Ghz 8GB 256GB SSD UHD620 Win10 1év Garancia