Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Azért a fejléchez én még hozzáírnám , hogy a ti szavazataitok alapján mert így szerintem félreérthető .Kevés a szavazatés a szavazó , nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
addikt
válasz jozefgucci1 #1 üzenetére
És lehet nem December 24-én kellett volna kiírni a szavazást, amikor a fél ország szarik az internetre.. Nem is találkoztam vele..
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
HELLAFLUSH
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Érdekes, hogy a Horizon Zero Dawn csak PS4-re van, de teljesen el tudom fogadni, hogy a lista élén van. Látszik, hogy az egy jó alkotás lett.
Ellenben az AC Origins ilyen jó lett? Nem is követtem, mert csak az alap évi+1 AC-nek hittem.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Gery9112
őstag
Ez már egy 2 évi AC játék .
A Syndicate 2015-ben jelent meg, '16-ban az Ezio collection (újra kiadták a régi részeket), '17-ben az Origins. Komolyra fordítva szerintem nagyszerűen sikeredett, az előtte lévő két résznél klasszisokkal jobban.PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
Scholes9
nagyúr
Vicces ez a lista, na, de sebaj Horizon gyönyörű játék, de olyan szinten élettelen, statikus, h arra szavak nincsenek A végére egészen tetszett, de alig vártam, h vége legyen, a sztori után azonnal töröltem és másnap már repült is az új tulaja felé
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
GodGamer5
addikt
válasz WhiteWalker #13 üzenetére
Inkább végigtoltam, ezért az a véleményem amit írtam. Ipon tesztet olvastam, de értelmetlen fikázódás volt az egész. Oké, hogy szét volt szkriptelve meg csőjáték, de állati élvezetes volt, sokkal jobban élveztem, mint az első részt.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
NandorHUN
addikt
Ha tudtam volna, hogy van szavazás én is írtam volna a Nier Automata-t, számomra évek óta egyik legjobb játékélményét adta.Steam-en is 2017-ben benne volt a Top15 eladott játékban.
Csak ugye pont akkor jött mint a Horizon, NioH, Zelda szóval legtöbb ember figyelmét teljesen elkerülte ez a játék.
/ Én speciel észre se vettem, hogy volt itt ilyen szavazás... nem csoda, hogy ilyen kevés jött csak össze midnenből , legtöbb oldalon ezt kitűznék legtetőre/
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Rodi 4.80
senior tag
Szerintem az AC Origins van annyira jó, mint a Horizon ZD, bár én az utóbbit kibasztam a picsába félúton, viszont elismerem, hogy rendkívüli játék (csak nem nekem).
Tetszett az AC mögött a történelem, az atmoszféra és a megújított játékmenet. (+ a grafika)
Tetszett a Horizonban az ötlet, a látvány- és hangzásvilág, de nekem nagyon összeollózottnak tűnt az egész, és egy hamis "open world" játék. Több volt, mint egy EA game, de kevesebb, mint egy Witcher vagy GTA.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Mostanában az kezd feltűnni, hogyha tényleg igényes, mikrotranzakciók, meg egyéb baromságoktól mentes játékokat akarsz, akarsz csak a PS4 jöhet szóba.
Ezért tartom sokkal többre a GT Sportot is, minta Forza 7-et. Akar a halál még egy autós játékban is lootbox-okkal, meg ilyen baromságokkal foglalkozni...Meg ugye ezen a platformon még ismerik azt a 2 szót, hogy minőség, meg optimalizálás...
-
TTomax
félisten
Volt ilyen szavazás?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
addikt
Nem is láttam hogy volt szavazás. Nekem az új AC sajnos annyira nem jött be, mint amennyire vártam.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Fryskitt
addikt
Nekem sem tűnt fel a szavazás. És tényleg lehet, hogy nem december 24-én kellett volna kitenni. Hanem pl. most.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
planbmokus
senior tag
Nekem a 2017 Best of:
1.: Zelda: Breath of the Wild (Switch)
2.: Super Mario Odyssey (Switch)
3.: Mario Kart 8 DX (Switch)
4.: Splatoon 2 (Switch)
5.: Ghost Recon: Wildlands (PC)Nem értem, amúgy a Wildlands-et miért húzzák le sok helyen, sokkal jobban csípem, mint a Division-t.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
l.skywalker
félisten
Így határozott a PH!
Ezt szépen átveheti minden valamirevaló oldalNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz l.skywalker #27 üzenetére
Már mit? Hogy Dec. 24-re írnak ki ezentúl minden szavazást?
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
prolad
addikt
Tervezem ár egy ideje az Andromedát, ezek után tényleg kipróbálom, ennyire rossz nem lehet
-
Whist
aktív tag
Azért a Battlefront sem lett ennyire rossz(eltekintve a lootbox mizériától).... vagy de? Nekem eddig nagyon bejön.
-
Exelsior
senior tag
válasz planbmokus #26 üzenetére
Azért mert te csiped a nem jelenti azt hogy jó is. Megvettem első napon kár volt. Tele bugokkal az autó kereke a földben futott stb. A Division is most kezdi elérni azt a szintet hogy azt lehessen mondani hogy igy kellett volna kiadni megjelenéskor. A wildlands fedezék rendszere botrányos a Division után. Division-ba van majdnem 2000 órám PS4 és PC-vel együtt.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
l.skywalker
félisten
válasz Acélfarkas #28 üzenetére
Azt is, meg ez a mérvadó rangsor mostantól (habár szerintem a legrosszabb játékok a listára sem kerülnek fel )
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pomorski
őstag
A szavazásról nem tudtam.
A 2. helyen végzett Wolfenstein II nem túl rövid?
-
[Prolixus]
addikt
Szégyenletes ME Andromeda, oda kerül ahova való: A szarkupac tetejére.
Amúgy a New Colossus sikere engem meglep, megvettem, már a harmadik küldit csinálom, de eddig copy paste az első rész, még inkább visszalépés bizonyos téren ahhoz képest. Nyilván így is jó játék, de ennyire? Valaki nyugtasson meg, hogy lesz ez még jobb is.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Daelion
őstag
válasz [Prolixus] #36 üzenetére
Kicsit lassan indúl be a játék meg igazából az első fele csak ilyen felvezetés csak nem akarok konkrétan spoilerezni.
Nekem bejött,27 órát raktam bele mire befejezettnek ítéltem az extrákkal együtt ami azért egyátalán nem rosz egy single FPS játéktól.
Maga a listára kitérve.
Én pl most néztem csak utána,hogy mi a fene az a Horizon Zero Dawn de látom ez egy PS 4 exkluzív játék én meg csak PC-n játszok.
De nem tűnik rossznak így ránézésre.Mass Effect Andromédához meg csak azt tudom mondani mint amit a szavazáskor is írtam.
Lehet nem szar mint külön játék de nekem az első 3 rész után inkább a 'felejtős' kategória,inkább újra kezdtem az eredetiket amikor megláttam mit csináltak ebből. -
Exelsior
senior tag
Ne értsd félre van élet a PC-n túl is. egy PS4 már nem kerül sokba viszont vannak elég jó címek rá Ahogy sima PS4-en is gyönyörű. Inkább örvendetes hogy ilyen jó játékokat csinálnak.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
atee
őstag
Többen nem tudtunk a szavazásról! Ez teljesen egyértelmű.
A listának nem sok köze van a valósághoz!
A PUBG meg olyan mint a Mc Donalds. Mindenki szidja nem is alaptalanul. Közben mindig tele van...
Döntögeti a rekordokat eladási, játékosszám, de csak a negatív listán vanD-day 2002-01-04 01:54
-
ricsi8800gt
addikt
Ghost Recon Wildlands miért is ?
Szerintem baromi jó játék és igen csak hosszú és élvezetes[ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
csizo13
tag
Akkor te szavazz az összes ingyen játékra, az ízlésednek megfelelően.
-
Exelsior
senior tag
válasz ricsi8800gt #45 üzenetére
Pl. önismétlő fantáziátlan küldetések, átgondolatlan megoldások,Grafikai bakik,járműveinek fizikája csapni való a helikopter és a repülő az jó lett. Sokkal kevesebb pozitívum mint negatívum sajnos. Pedig voltam hülye és első napos vétel volt nálam a fullos csomag. Megvárom míg rendbe rakják mint a Division-t mostanra. Hátha kerül bele élet.
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #45 üzenetére
szerintem azon múlik, hogy hogyan szoktál játszani.
Szerintem is élvezetes játék volt, de én nem tudok egyszerre 1 óránál többet játszani, sokszor annyit sem. 1-2 küldetés fér bele ennyi időbe. 1 hónap alatt közelébe sem értem a befejezésnek így.
De ha végig kellett volna nyomnom a játékot 1 hét alatt, biztos a pokolba kívántam volna, mert tényleg repetitív. -
ricsi8800gt
addikt
Összességébe ha grafikát nézed és azt ki maxolod nagyon jó.És igaz vannak olyan hibák hogy kissé késve jön meg a hang mikor be ülsz az autóba és mész és egyszer csak meg jön a hangja a kocsinak.
De maga a grafika rendbe van.
Hát a játék élmény meg olyan amilyen,sokat kell menni ide óda.
na de amikor buli van akkor buli van és lehet lődözgetni.
Most már lassan ki nyomom a játékotOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- Disney+
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.