Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
-
Lord Myn
senior tag
Mar bocs, de ez nem igaz... A LucasArts 1995-ben a Full Throttle megjelenésekor átváltott MIDI-ről digitális audio formátumra, így az azt kovető játékaik már nem használtak MIDI-t zenei formátumként. Úgyhogy az eredeti Grim Fandango (1998) alatt is már digitális zenét lehettett hallani. Én konkrétan sajnálom, mert nagyon szeretem a MIDI zenéket (módosított DOSBox-ot használok Yamaha XG és Roland MT-32 emulátorra és nagyon jól szólnak a régi játékok).
-
nuke7
veterán
Megjött az en cikkem is
-
krizmo_
addikt
Remélem ezúttal tényleg lesz valami a Syberia 3-ból, már elég régóta ígérgetik. Lassan úgy vagyok vele, hogy akkor hiszem el, hogy lesz, ha már játszok vele. Annyiszor beígérték már...
-
dabadab
titán
"Már nem azért a két fillérért de egy ilyen eredeti zenét le midizni:"
Mar bocs, de a Grim Fandango zeneje egeszen konkretan midi volt. A SCUMM engine-nek (ez hajtotta a LucasArts kalandjatekokat) egy ido utan lett egy iMUSE nevu hangrendszere, ami kepes volt a zenet az esemenyekhez szinkronizalni, es a zenet midi formatumban tarolta.
Egyebkent nem tudom, hogy miert gondolod, hogy a midivel barmi baj lenne, a komplett profi zeneszvilag azt hasznalja.
-
Armi1P
csendes tag
Én meg már azt hittem, hogy Mirror's Edge 2, mikor megláttam a borítóképet
-
ceia
őstag
Teljesen jó volt az a zene, a "nagyzenekarral" csak elronthatják. Különben sem értem, miért jó akár a midi zenéket is átzenekarozni? A játék nem film, nem kell hozzá igazi szimfónikus zene. Pont a régi kalandjátékok azok, amik hangulatához hozzátartozik a midis zene, ami különben attól még minőségi lehet. (pl. Monkey Island :-) )
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Neovenator #32 üzenetére
Talén, mert az már tavaly elkezdődőtt. Már nem várjuk, már itt van, épp folyamatban...
-
Neovenator
senior tag
Sehol egy mondat az idén érkező 4 fejezetnyi Dremafall: TLJ-ről?
-
AssAssynn
őstag
Ohhh... a Syberia... elég volt csak a nevét elolvasni.
-
Franklin
addikt
válasz
laceszgamer #24 üzenetére
Nekem a Grim Fandango volt az első :-)
-
fzr1000
tag
A King's Quest VIII inkább szerepjáték, mint kalandjáték, talán ezért nem tetszett azoknak, akik klasszikus kalandjátékra számítottak. Pedig szerintem egy egészen jó játék, nekem nagyon megtetszett, amikor a demo-t végigjátszottam még a megjelenés idején, aztán végül 2010-ben végig is toltam teljesen az akkor már 12 éves játékot...
-
MageRG
addikt
válasz
laceszgamer #24 üzenetére
"...megmaradnak a régi pint and click rendszernél..."
Ez legalább olyan jól hangzik mint egy régi "drink 'em up" verekedős játék. -
laceszgamer
addikt
Mért érzem úgy, hogy a legtöbb embernek aki a cikket olvassa a Syberia 3 volt az első amit kikeresett?
remélem meglesz a klasszikus Syberia hangulat, illetve megmaradnak a régi pint and click rendszernél, ennél a játéknál bűn lenne bármi más rendszert alkalmazni.
Legyen egy jó történet és jó feladatok és kész is a jó játék. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a Life is Strange elég érdekesen hangzik. Kíváncsi vagyok rá.
-
nuke7
veterán
nagy lendülettel fogtam a cikkbe... amikor is leesett, hogy a kalandjáték nem szinonímája a szerepjátéknak itt...
-
MaTpr0F
senior tag
Mióta először játszottam vele, azóta várom a Neverhood folytatását.
Végre jön egy olyan kaliberű játék!Ennek nagyon megörültem.
-
Dtomka
veterán
Syberia 3 város
-
Muton
addikt
A Syberia 3-t nagyon várom. Bár picit félek, hogy elmarad a sztori szintje az előző kettőhöz képest...
-
djgeg
őstag
Armikrog Valamiért nagyon bejön
-
MageRG
addikt
Annak is tudnék örülni ha folytatnák a D4: Dark Dreams Don't Die-t. Rég láttam akkora mindfuck játékot.
Ja, és jöhetne PC-re. -
Enton
addikt
Már nem azért a két fillérért de egy ilyen eredeti zenét le midizni:
A többi hang már más tészta, remélem a szinkron csak minőségében változik, nagyon sok jó karakternek van vagány szövege meg hozzá illő hangja.
-
celafat
tag
Remélem sikeresek lesznek a Lucasarts felújítások, hátha akkor jönne a másik nagy kedvencem a Sam&Max is a Tentacle mellé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Steins;Gate-hez csak annyit hogy Tutturu.
Jöhet, ahogy a Psycho Pass is, bár attól hogy új szereplőnk lesz, gondolom attól még ugyanúgy Shogo után nyomozunk. Bár ha csak az első néhány részhez lesz köze, akkor nem igazán tudom mit akarnak kihozni belőle.
-
Lord Myn
senior tag
Miért írtad, hogy '98 óta senki nem folytatta a King's Quest szeriát? És a Phoenix Online Studios (GK 20th Anniversary, Cognition) féle 4 epizódot megért The Silver Lining, az mi? Ráadásul ingyenesen letölthető:
Csak az ötödik, befejező epizód nem akar nagyon megjelenni...
-
Micsurin
nagyúr
Ígéretesnek tűnik az év
-
Sirandrish
legenda
Hjaaj Syberia 3...csak az asszony meg ne tudja
-
nonsen5e
veterán
Life is Strange
Maxine már ötödéves az egyetemen? Mondjuk az amerikai rendszer nevezéstana számomra egy átláthatatlan káosz. "senior photography student" - a hivatalos infó róla
Én a videók alapján max. 16-17-nek tippelném, de ők tudják, vagy én nagyon nem tudom. -
gianni85
veterán
két japó cucc és a Minecraft-en kívül jöhet mind.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bemutatjuk 2015 legjobban várt játékait, most különféle kalandjátékok jönnek a megújuló Grim Fandangotól a Minecraft-sztorin át extrém japán programokig.
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest