Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ja és magánvéleményként: fórumozni sokkal jobb játék PC-n....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
A személyeskedést és az offolást fejezzétek be!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
arty
veterán
válasz
Dr. Akula #112 üzenetére
melyik autós ér a driveclub nyomába? (graf szempontból, pécén, szigoruan autóst nézve - pcars nem ér, az még nem jött ki + láttam arról olyan ocsmány képeket is, h az assetto szebb...)
jobb és hatékonyabb, az ugye nem ugyanaz ... én(!) jobban szeretem a kontrollert, de az egereseket kitiltanám konzolról, mert egyenlőtlen velük a küzdelem
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Dr. Akula #112 üzenetére
"Hiába az analóg kar, én pl. nem láttam semmi hasznát, a GTA5-ben ugyanúgy pöckölgetni kell a kart kanyarodáshoz, igen/nem állása van csak, nem kanyarodik finomabban ha nem tolom ki tökig. Akkor meg miben más mint a billentyűzetet nyomogatni?" - Akkor az bizony user error
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr. Akula #112 üzenetére
" nem kanyarodik finomabban ha nem tolom ki tökig"
Már hogyne kanyarodna finomabban...valamit elnézhettél
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr. Akula
félisten
Nem kell elszállni a konzolos grafikától se, megvan a Driveclub is nekem, szépnek szép, de azért ugyanezt tudja egy nem túl régi pc-s autós játék is. Az új Infamousban pl. a környezet korrekten meg van csinálva, minden csillog-villog, a főhős meg úgy néz ki mintha egy prevgen játékból maradt volna ott. Arra már nem futotta vmi effekt?
A konzolnak 1 előnye van: tudnak (és sokszor akarnak is) rá optimalizálni. A pc meg erőből pótolja ezt, ha erőgéped van, azzal se vesztesz semmit. Persze gyengébb géppel igen. Viszont pár év múlva a mai csúcsgép már a középkategóriába fog tartozni, vagy oda se, a konzol meg ugye 5-10 évig ugyanaz marad, így idővel egyre veszt az "olcsó csúcsgrafika" imázsából. Igazából az is addig olcsó amíg csak 1-2 játékot veszel, a 18-20k-s árcédulákkal hamar fel lehet tornászni a költségeket egy csúcs pc magasságába.
"a pcgurus megmondóember azt írja, h ő nem tud kontrollerrel célozni (olyan jól, mint egérrel)"
Más se, nézz be egy konzolos fórumba, hányan tiltanák ki az egérrel játszókat. Ha jobb a kontroller, akkor minek?Persze van amire jó, pl. autókázni, üsd-vágd játékok mint mortál szombat. Hiába az analóg kar, én pl. nem láttam semmi hasznát, a GTA5-ben ugyanúgy pöckölgetni kell a kart kanyarodáshoz, igen/nem állása van csak, nem kanyarodik finomabban ha nem tolom ki tökig. Akkor meg miben más mint a billentyűzetet nyomogatni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr. Akula #106 üzenetére
PC-s megfelelője? Nyilván minden műfaj képviselteti magát PC-n is szóval ez így hülyeség.
De azért a teljesség igénye nélkül, csak PS3.-God of War sorozat
-Uncharted () sorozat
-The Last of Us
-Little Big Planet Sorozat
-Beyond: Two Souls
-Heavy Rain
-Metal Gear sorozat
-Infamous sorozatEz csak ami hirtelen eszembe jut..biztos van még
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #103 üzenetére
Uncharted mint TR klon? Na ne rohogtess, nemreg toltam vegig ugyanis a TR3-at es egyaltalan nem hasonlitott ra egyik Uncharted sem. Ellenben volt szerencsem a TR reboothoz, az viszont szemtelenul koppint az Unchartedtol.
Es a 106-ra: csak 10-esevel jottek evente az elozo generacioban a konzol-exkluziv jatekok, nem lesz nehez osszeszedni joparat kozuluk
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Sirandrish #104 üzenetére
"Rengeteg jó, sőt pazar konzol exkluzív játék van."
Pl? Japó anime nem ér, csak minőségi játék.Lehetőleg olyan aminek nincs pc-s megfelelője, mert azt is mondtam hoyg ilyen esetben szokott olyan lenni. Ellenpéldának én tudnám mondani az Elitet, Stalkert (mondjuk erre valamennyire hasonlít a multiplatform Metro, de a Stalker az egy szent játék
).
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Keeperv85 #101 üzenetére
Az megvan, hogy pontosan ugyanazt csinálod, amiért te elítéled a konzoltulajokat?
Dr. Akula: Asetto, mint Forza alternativa? Viccelsz?
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr. Akula #103 üzenetére
Senki sem mondta hogy hanyatt kell tőle esni.
Az első részét én is marha gyengének találtam ahogy azt már korábban linkeltem."A legtöbb jó játék ma már kijön pc-re"
Ez azért messze nem igaz. Rengeteg jó, sőt pazar konzol exkluzív játék van.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Sirandrish #97 üzenetére
Mondjuk az Unchartednél elég sok jobb játékot lehetne mondani, én nem estem hanyatt egy Tomb Raider klóntól.
A legtöbb jó játék ma már kijön pc-re és konzolra is, teljesen felesleges a vita. Ami mégse, annak meg van hasonló megfelelője (pl. Forza helyett Assetto Corsa).
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #101 üzenetére
A stílus jobb ember. könnyebb meg pontosabb amit le is ír a cikkben.
Ettől a játék nem lesz jobb.És ettől még egy olyan játék nincs PC-n ami ne lenne konzolon. Legalábbis FPS-TPS fronton..
Konzolon viszont van gazdagon olyan amit a PC-sek sose vagy legfeljebb rohadt nagy késéssel kapnak meg.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sirandrish #99 üzenetére
Segítek. A cikk címe: "Öt játékstílus, ami jobb PC-n, mint konzolon"
Egyébként. Nem, akció-kaland TPS nem csak PC exkluzív nincs több. Több egyáltalán nincs exkluzív. Az összes létező multiplatform. Pont a műfaj népszerűsége miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #98 üzenetére
De leragadtunk a stratégiánál... sikerült végigolvasni a cikket? Nem úgy tűnik. Első helyen szerepel benne az FPS/TPS. Nem meglepő módon ez pont lefedi az említett játék kategóriáját....
Kac-kac, erto olvasas ugye. En nem a cikkre reagaltam hanem a kommentarodra: te ugyanis azt mondtad, hogy a cikkiro a szakmaban van, ergo jobban ert hozza, ergo ha azt mondja, hogy letezik jobb jatek PC-n mint az Uncharted, akkor az ugy is van. Ez nyilvanvaloan onmagaban is hatalmas szamarsag tobb okbol is: ad1) az, hogy neki mi a szakmaja meg semmilyen mertekben nem implikalja, hogy barmihez is jobban ertene mint barmelyikunk itt a forumon; ad 2) a hsz amire reagaltal nem azt allitotta, hogy nincs jobb jatek mint az U; azt allitotta, hogy mufajan belul nincs jobb jatek mint az U, ennek ellenere te ragaszkodsz valami globalis rangsorhoz, ami megint szamarsag, ugyanis a vilag leghozzaertobb embere sem tud neked objektiven gyoztest kihozni ket teljesen elteru mufaju jatek kozul
A cikkben mellesleg (sajna beleolvastam, barmennyire is tartozkodom a magyar szaksajto legaljatol) sehol nincs olyan irva, hogy XY jobb lenne mint az Uncharted. A cikkben az van irva, hogy egerrel precizebb loni TPS-ekben - de ezt itt senki nem vitatja.
Egyebkent csak, hogy lasd nem vagyok egy Uncharted-szekta tagja: szerintem is tulertekelt a szeria, jatekmechanika szempontjabol nagyon keveset innoval es tulsagosan is a tortenetre helyezi a hangsulyt, amit en egy jateknal mindig negativumkent elek meg (bar van amikor megbocsajtom, ha tortenet annyira telitelalat - pl The Last of Us, bar ott a jatek resze es kategoriakkal az Uncharted felett volt), es letezik egy rakas TPS, amit erosebbnek ereztem az elozo generacioban - hogy csak a legnyilvanvalobbat emlitsem: Vanquish (bar ez is konzol-exkluziv, szoval valoszinuleg ezt sem szerted, ha nagyon akarod leirhatom privatban miert egy ritka kincs a jatek, ervekkel, sajat velemeny alapjan, nem teljesen out-of-place linkekkel tarkitva). Itt senkinek nem azzal volt gondja, hogy neked nem tetszik a szeria - rad bizom, hogy kibogozd mi verte ki a biztositekot.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #98 üzenetére
Én végig olvastam de nem találtam benne olyat hogy PC ez vagy az jobb játék mint konzolon ez vagy az.
Az van leírva hogy az FPS-ben vagy TPS-ben könnyebb célozni egérrel.
Ez meg rettentő messze van a "JOBB" jelentésétől..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#08052480 #96 üzenetére
Sehol sem írtam, mennyit láttam belőle, ezt te vontad le következtetésnek.
Kicsit sem érdekel még hány részt adnak még a PS-re, mert már az első percek meggyőztek mivel nem kell nekem játszani.Neked a játszani valamivel és látni belőle bármit ugyan azt jelenti?! Nem hiszem, hogy az értő olvasással nekem vannak gondjaim...
Nekem már az első perceiben eldőlt, hogy én játszani nem fogok vele. Ezzel hol zártam ki azt bármilyen módon, hogy mennyi tartalmat láttam belőle?
Tudom, most majd az jön, hogy persze nézni valaki hogy játszik vele, az nem ugyan az.... Nem, sajnos a további "látnivaló" sem győzött meg...
"Szoval aki hireket ir jatekokrol, az tud nekem jobb strategiai jatekot mondani mint az Uncharted? Zsenialis vagy
"
De leragadtunk a stratégiánál... sikerült végigolvasni a cikket? Nem úgy tűnik. Első helyen szerepel benne az FPS/TPS. Nem meglepő módon ez pont lefedi az említett játék kategóriáját....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #95 üzenetére
PC GURU??? PC GU-RU??
Ez már tényleg mindennek az alja, már ne haragudj.
Egy PC-s oldal a PC-t dicsőíti??? Komolyaan? NEEEE!Ezt te sem gondoltad komolyan.
És tudod mi a legnagyobb poén? Hogy ez a cikk sem arról szól hogy PC-n jobbak a játékok amit te állítasz, hanem hogy van néhány műfaj amit egérrel könnyebb kezelni. PONT!
Mellesleg ne linkelj.
Mondj 1 azaz EGY darab olyan játékot ami PC-n van, de konzolon nincs, és jobb mint az UC.
Természetesen a kategóriájában..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #95 üzenetére
Akció kalandjáték TPS. Csak hogy pontosak legyünk. Ha még a műfaját sem tudod behatárolni, tán nem kéne pont neked másba belekötni.
Szoval leirted ugyanazt es ezert nem tudom mirol beszelek. Gratulalok
Kicsit sem érdekel még hány részt adnak még a PS-re, mert már az első percek meggyőztek mivel nem kell nekem játszaniMivel latom hatalmas problemaid vannak szovegertelmezesbol egy kis hint: mindketszer toled idezek. Talan te is meglatod az ellentmondast.
Olyan ember írta, aki nem kicsit ért nálatok jobban hozzá, nem véletlen van a szakmában. Szóval: van PC-re jobb játék, nem is egy. PONT.
Szoval aki hireket ir jatekokrol, az tud nekem jobb strategiai jatekot mondani mint az Uncharted? Zsenialis vagy
Egyebketn a 'PONT' az nem erv es nem is ellenpelda. A 'PONT' az ovodas kislanyok vitaeszkoze. A tobbseg ezt hal' istennek alapiskolas koraban kinovi.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#08052480 #94 üzenetére
"Ha meg annyit sem tudsz, hogy az Uncharted egy fedezeklovolde-slash-ugrabugra kaladjatek, akkor miert akarsz itt rola szakerteni?"
Akció kalandjáték TPS. Csak hogy pontosak legyünk. Ha még a műfaját sem tudod behatárolni, tán nem kéne pont neked másba belekötni.
" mert tul sokan szeretik es te jobban vagod a temat mert lattal belole par percet"
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
Olyan ember írta, aki nem kicsit ért nálatok jobban hozzá, nem véletlen van a szakmában. Szóval: van PC-re jobb játék, nem is egy. PONT.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #92 üzenetére
Mar nekem kinos ez a sok ostobasag amit osszehordasz.
Senkit nem erdekel mi volt husz evvel ezelott pc-n. Mint egy ovodas itt hisztizel oldalakon keresztul, hogy a sok konzolfajzat lemondta a pc-det es odavannak az ancsartedert, ami tulertekelelt, mert tul sokan szeretik es te jobban vagod a temat mert lattal belole par percet, bruhuhu, pc-n van szebb es jobb. Mikor meg megkerdezik mi az csak felrebeszelsz es jossz itt az preciz egereddel meg valos ideju strategiakkal. Ha meg annyit sem tudsz, hogy az Uncharted egy fedezeklovolde-slash-ugrabugra kaladjatek, akkor miert akarsz itt rola szakerteni? -
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #92 üzenetére
Komolyan nem értem..
"Én arról pofázok itt, hogy magában az UC miatt konzolt venni nem éppen alternatíva..."
Hanem? Vegyek 500K-ért PC-t? De azon akkor sem lesz..
"Nem biztos, hogy létezett PS, mikor a PC-re már legendákat írtak. Tudod: Doom, Quake és társai..."
Ps nem, de konzol igen!
Quake megjelenés 96, Doom 93..Super Mario és Zelda 85 és 86. Mi a lényeg?
A Quake hány részt élt meg? Vagy a Doom? Összesen van 10? Csak a Zelda 20at..a Mariot inkább hagyjuk.
Van még kérdés?"Az Uncharted szerencséje, hogy nem nagyon van műfajbeli társa. Viszont PC-n kb az összes point and click, az összes rts, és az összes tps és fps jobb."
Mutass már egy linket kérlek ahol tudományos alapon bebizonyítják hogy az UC-nál az "összes PC-s point and click, az összes rts, és az összes tps és fps jobb".
Ezt mégis ki dönti el? TE?Igen..egérrel jobb, könnyebb és precízebb FPS-t játszani...de mi a franc köze van ennek bármihez???
Én nem tudom követni a gondolatmeneted
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sirandrish #87 üzenetére
"Aki teszem azt az UC-ért venne gépet az nem fogja magát meggondolni magát mert a Dota 2 mondjuk jobb..mivel pont le fogja sz*rni."
Én arról pofázok itt, hogy magában az UC miatt konzolt venni nem éppen alternatíva...
Jó hírem van: A Dofa 2-őt én is lesz.rom....
"Jobbak? Micsoda? Ha nem exkluzív akkor van PSre is akkor az meg PC-n miért jobb? Főleg mert legtöbbször konzol átirat."
Nem biztos, hogy létezett PS, mikor a PC-re már legendákat írtak. Tudod: Doom, Quake és társai...
Az Uncharted szerencséje, hogy nem nagyon van műfajbeli társa. Viszont PC-n kb az összes point and click, az összes rts, és az összes tps és fps jobb.
Hadd idézzek valamit, a legutóbbi kategóriához!
"Fejlesztői segítség nélkül bármelyik konzolra kiadott modern, akciódús jelenteket és kompetitív multiplayer módot tartalmazó program sokat veszítene az élményből, hiszen egy pár centiméteres karral csak nagyon nehezen lehet pontos lövéseket leadni -- lehetséges, de van ennek egy jóval kevésbé körülményesebb módja: egérnek hívják, és 1963-ban találták fel. "
-
Sirandrish
legenda
válasz
gyuribácsi88 #90 üzenetére
-
-
Sirandrish
legenda
-
arty
veterán
válasz
Sirandrish #84 üzenetére
"Mi az a kategóriájában jobb és PC exkluzív cím?"
a vórkraft!
(amugy jol ertetted, erre ment ki a jatek, hiszen a "jobb" igencsak szubjektiv fogalom. a jó és friss pc exklu tps meg kb a nem létező kategória...)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #86 üzenetére
Hát csak következtettem. Szebbek? Igen! Jobbak? Micsoda? Ha nem exkluzív akkor van PSre is akkor az meg PC-n miért jobb? Főleg mert legtöbbször konzol átirat. De még ha külön fejlesztik PC-re akkor sincs rá jobb játék, mivel az van konzolra is.
A kategória meg elég egyértelmű szerintem. Mióta szokás egy UC-t mondjuk a Starcraftal összehasonlítani?
Aki teszem azt az UC-ért venne gépet az nem fogja magát meggondolni magát mert a Dota 2 mondjuk jobb..mivel pont le fogja sz*rni.Vagy én értek félre valamit?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sirandrish #84 üzenetére
Hóhó..várjunk csak egy percet! Hol írtam én olyat, hogy kategórián belül és még PC exkluzív is?! Azt írtam, hogy vannak nála jobb játékok is és szebbek is. Nem feltétlen keresztezve ezt a két tulajdonságot.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Keeperv85 #83 üzenetére
Van PC-m, jatszani szoktam rajta, igaz regebbi cimekkel, meg pc-exkluziv jatekokkal. AAA kategorias cimek mind konzolportok ma mar, ugyhogy az marad konzolon.
Nem kene elitelni par fan miatt egy platformot, csak szuklatokoruve tesz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #83 üzenetére
Mi az a kategóriájában jobb és PC exkluzív cím?
Csupán a kíváncsiság hajtPrézli21 Kénytelen leszek a Sonynál is az asztalra csapni
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Döglött Róka #70 üzenetére
Egyszer vegyél csak úgy gamer PC-t... ha történetesen van rá 2 évnyi spórolt pénzed. Aztán hallgasd az azt követő 5 évben, hogy: "Bezzeg az áncsártíííd!!! Annál szebb nincsen a FOS PÉCÉDRE!" De igenis VAN rá, sőt, jobb is van rá, nem is egy. Persze, ez nem von le semmit ennek a címnek az értékéből, csupán egy életre veszi el a kedved tőle....
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #79 üzenetére
Pont arra gondoltam az alatt, hogy az elozo generaciora lett bejelentve, meg anno ps3/move projektkent indult csak utkozben valtottak. Mindenesetre erosen ketlem ha nagyon akarnak nem tudnanak osszehozni egy ps3 verziot, annyira nem is tunik szepnek es a videok alapjan csak egy klausztrofob qte-fest.
De ha mar ilyen szepen kertel: sorry, a dontes nem rajtam mulik@celafat: kellett egy jol csengo cim, hat ezt tudtak kiizadni. Nehany indie kozuluk meg tabletekre is jon.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Tekintve, hogy 15-bol 10 alacsony koltsegvetesu, budet aru jatek es/vagy nem is next-gen exkluziv es/vagy mar tavaly megjelent es/vagy meg az elozo generaciora lett bejelentve annyira nem is rossz ez az arany (egyebkent szerintem az Orderen es az Uncharteden kivul az osszes futna ps3-on is nemileg visszafogottabb formaban)
-
celafat
tag
válasz
Döglött Róka #76 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a mostani nextgen konzolokra nincs vagy nem lesz kitűnő grafikájú játék. Hozzászólásom kizárólag a hírhez kapcsolódó videóhoz szólt, ahol 15 játékból 10 simán megjelenhetne Ps3-on is a grafikáját illetően.
-
Döglött Róka
veterán
Szepulnek az emlekek az a baj.
A masik igazi baromsag a grafbuzitol amikor a generacio elejen huzza le a konzolt:
Egy generacio, ugyanaz a franchise...
Az elozo generacio nem a gepek ereje miatt, hanem a HDTV-k miatt volt akkora szam. A tv-k levaltasaval hirtelen tueles es kontrasztos lett minden, csak az ilyen aprosagokat szereti mindenki elfelejteni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Bár nem az az egyetlen mérce, azért kell a gfx. Egy nextgen konzolnál pláne, különben maradhat a prevgen is. Ezért nem indult be tavaly a PX4/X1, kijött a GTA5 - csak prevgenre. Mennyire motiváló erő az újításhoz?
Legalább annyit megtehettek volna hogy felturbúzzák, mint a Metro Reduxot. Ugyanaz, de szebb grafikával, hogy a júzer megint hajlandó legyen a pénztárcájába nyúlni. Valamit valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
celafat
tag
válasz
Döglött Róka #72 üzenetére
Végiggondolva az előző kijelentésemet, így ebben a formában visszavonom. A szégyen erős túlzás volt. Itt inkább arra gondoltam, hogy egy újgenerációs konzoltól sokkal jobb grafikát várnék. A videóban szereplő játékok nagy részét simán el tudom képzelni PS3-on is. Viszont a másik oldalon ott van pl. az Uncharted 4 vagy a The Order, amik bitang jól néznek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Keeperv85 #42 üzenetére
Egyszer vegyel egy konzolt, csak ugy. En is igy tettem, egyaltalan nem az exkluzivok dontottek vasarlasnal, hanem pl a kontroller milyensege meg a kenyelem.
-
arty
veterán
válasz
#08052480 #62 üzenetére
saját magát bünteti a saját butaságáért, s ezesetban a sors igazán igazságos
s ha már ps3at vesz valaki, ott a TLOU, meg a ... meg a ... többi remek ps3 cím - aki legalább most, utólag, fillérekért nem pótol, pedig anyagilag beleférne... az nem is igazi játékos"mindenki szerint finom a csoki, de én CSAKAZÉRTSE eszek csokit, mert tul van hájpolva"
[ Szerkesztve ]
-
Maegoss
tag
Azok kedvéért, akik nem akarják/tudják megnézni a videót, itt egy lista a videóban felsorolt játékokról:
Bloodborne
Uncharted 4 - A Thief’s End
The Tomorrow Children
Until Dawn
Rime
Everybody’s Gone To The Rapture
The Order 1886
The Vanishing of Ethan Carter
The Witness
Volume
No Man’s Sky
Hollowpoint
Fat Princess Adventure
Tearaway Unfolded
Alienation -
Sirandrish
legenda
-
Wasp_HUN
tag
válasz
SunMount3r #61 üzenetére
Hát 3 napja alig 13€-ért meglehetett venni, de a tapasztalatom alapján megéri a normál 18€-t amennyiben szereted a stílust. Nem túl hosszú, úgy 3-4 óra alatt végig lehet vinni amennyiben az ember nem áll meg állandóan nézelődni.
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #60 üzenetére
Szerintem ne faradj, mert csak leirja huszadszorra is, hogy az elso percek meg a forumozok dicserete alapjan az Uncharted tulhajpolt a GTA4 meg szar, mert o azt mondta.
Egyebkent nekem hangulatilag az Uncharted 1 jon be a legjobban, ott jon csak at igazan a kincskeresos-Tomb Raider-Indiana Jones feeling. A tobbi persze nagysagrendekkel polirozottabb, az eredeti resz varazsa viszont szamomra kiveszett beloluk.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt a Vanishing of Ethen Cartel-t érdemes kipróbálni, van olyan jó játék?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #54 üzenetére
Akkor javaslom hogy pattintsd be valamelyik haverodnál a második részt.
Ez volt a véleményem az első rész utánÉs ilyen volt végig, és a harmadik is.
Vitathatatlanul az első rész a leggyengébb a 3 közül, és azt sem nevezném rossznak, csak a sok Hype miat amiről te is beszélsz én kicsit többet vártam. Nah de azt a második és harmadik résznél meg is kaptam. Szuper játékok
-
Keeperv85
nagyúr
Idővel ki fogom próbálni, ha begyógyultak a sebek a IV után... Bízom benne, hogy ezúttal odafigyeltek, mert az utolsó lesz részemről, ha csak feléig nem ér fel a korábbi részeknek a színvonalához. Többé nem dőlök be, ha ezt is elcseszik. Igen: így jövő időben. Most már megvárom a PC-s kiadást, csússzon nyugodtan, csiszolgassák, ehhez a címhez nem az az összetákolt cukormázas nagy semmi dukál, amit a GTA IV tudott...
Nem bánom, ha késik, de legalább azt a szintet érje el, amit a korai részek, ha pedig még át is lépi, akkor várom a folytatást. Ellenben ha megint az lesz, mint a GTAIV esetén, akkor nálam a GTA sorozat véget ért a trilógiában...
-
Keeperv85
nagyúr
Ne is mond! Imádom a Vice City-t a mai napig, remek hangulata van, még akkor is, ha bugyuta a grafikai megvalósítása... A Sanandreas már nem volt a szívem csücske, de egynek elmenet... Kijött a GTA IV... hohó mondom: de frankó, legalább végre szép is, szuper lesz. Agyon is ltt dicsérve... Frászt! Nagy nulla az egész...
-
nonsen5e
veterán
válasz
Keeperv85 #54 üzenetére
Én a GTA-val vagyok így. Mondták, hogy ilyen jó a 4 - kipróbáltam, most olyan jó az 5 - azt is kölcsönadta ismerősöm. Játszottam mindkettővel 5-6 órát - én totál elaludtam alatta - mások pedig agyba dicsőítik.
De ez így van rendjén, hogy mindenkinek más játék tetszik.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Keeperv85
nagyúr
Rosszul látod. Mitől lenne?! Ha akarom, holnap elmegyek és veszek egy PS3-at, plusz azt összes részét. Csak nem akarom... Sokkal különb címekkel játszottam az elmúlt 20 évben, más platformokon és PS-en is! Túllihegett a cucc, ennyiről van szó, nem többről. Kicsit sem érdekel még hány részt adnak még a PS-re, mert már az első percek meggyőztek mivel nem kell nekem játszani, a további tapasztaltok pedig meg is erősítették ezt...
-
Wasp_HUN
tag
15 "konzol" exkluzív, hogy pontosak legyünk. Amúgy akad 1-2 igazán érdekesnek tűnő darab és persze azokra gondolok amik valóban exkluzív címek.
Itt egy PC-s lista az RPS-től 2015-re:
http://www.rockpapershotgun.com/2015/01/01/best-pc-games-of-2015/Spoiler: 418 játék
Csak hogy ne haljon ki a topic
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dr. Akula #37 üzenetére
Rettenetesen "fájt" a GTA4. Nem. Nem vonz a GTA5... sőt...
@Sirandrish:
Nálad lehet nem fanboyság, nem igyekeztem általánosítani, de mikor láttam és próbáltam és napi 10-szer hallottam, hogy hibátlan és annál szebb nincs és különben is a szar pépcére úgyse', akkor betelt a pohár.... Roppant ellenszenves lett és ezt a túlrajongásnak köszönheti. Ennyire azért nem jó! Igen, ha félreteszem a sok kis k.csög iránt érzett ellenszenvem, akkor bizonyára egy frankó, minimum átlag feletti játék kéne előttem legyen gondolatban, de annyiszor tolták a képembe hogy herótom lett tőle...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keeperv85 #35 üzenetére
"talán pont a sok fanboy váltotta ki az ellenszenvem vele kapcsolatban."
Nem fanboyság...tényleg annyira jó. Nem vagyok a stílus megszállottja de az UC sorozat nagyon is jó. Legalábbis a 2-3. rész. Az elsőn érezhető hogy az első.
-
nonsen5e
veterán
Most néztem a videót (éjszakai mobilnet) - a The Vanishing of Ethan Carter hogy PS4 exkluzív, amikor Steamen már hónapok óta kint van?
Mondjuk akkor meglepett a kijövetele, mert eredetileg úgy hallottam, hogy PS4 exkluzív lesz, és valami rendezvényen is a PS előadásán szerepelt még.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Keeperv85
nagyúr
Már megint ott tartok, hogy egy játék miatt nem érdemes konzolt venni...
PS1: nem volt olyan, ami miatt érdekelt volna igazán...
PS2: ICO, Shadow of the Colossus, God of War ami húzta nálam felfelé. Végül mégsem vettem...
PS3: Heavy Rain, God of War III... ennyi. Ezzel ki is fújt az érdeklődésem. Az Uncharted szériát zsigerből rühellem... talán pont a sok fanboy váltotta ki az ellenszenvem vele kapcsolatban. Nemvettem miattuk PS3-at sem
PS4: Until Dawn... az egyetlen eddig, ami piszkálja a fantáziám.... eddig.... -
Dr. Akula
félisten
A bemutatott játékok többsége még androidos telefonon is ótvar lenne, nemhogy egy nextgen konzoon. Ez így komoly?
-
törölt tag
3 a listan kapasbol nem exkluziv (de inkabb tobb), viszont nagyon jo latni, hogy mennyi uj ip jon - meg ha a nagyja nem eppenseggel nagy volumenu. Rime kifejezetten erdekesnek tunik, ICO-ra emlekeztet, ami sosem rossz elojel.
-
fpeter07
veterán
Kövér Királynő Kalandjai, ilyenről sem hallottam még.
-
Hát a fele szinte fel is keltette az érdeklődésemet, úgy érzem nekem is be kell szereznem egy gépet, és hozzá egy szép monitort is
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tartalmas év lesz.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
gyuribácsi88 #26 üzenetére
Akkor jövő decemberben nem disznót vágunk...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mindenki nyugodjon le a p!csa'ba, ebből a 15 játékból 13 át fog csúszni 2016-ra
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Sirandrish
legenda
Until Dawn
-
Def26
félisten
válasz
wannnabeees #22 üzenetére
Ez mindig is on volt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Úgy szeretném újra átélni amit régen, hogy az ilyeneket ne, vagy ne csak egy videóban tegyék közzé. Most is kíváncsi lettem volna a címekre, de egy olyan listára amit másodpercek alatt át tudnék furni, nem fogok másfél percet rászánni.
Igen, a kommenteléssel több idő is elment, de az más. Fórumozni szeretek, fölösleges videókat nézni viszont nem szeretek.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Na végre... nyárra be is szerzek egy saját gépet.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Peat;)
veterán
Én a folytatásokkal már kicsit (na jó nagyon) telve vagyok, az uncharted azért kivétel mert nem volt ps3-am. De igen, így jön ki a 2-3 cím, mindenhol akad pár darab játék amit szívesen meglesek, platformfüggetlenül. Csak nehéz megtalálni az igazán jó játékokat, kicsit már sorozatgyártás feelingje van sok műfajnak.
-
Garada
őstag
Uncharted 4
-
trufa12
addikt
Hát még mindig nem érzem hogy ps4 v akár xboxo kellene .
Nah de majd beindul ez .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Peat;)
veterán
válasz
energy4ever #10 üzenetére
Meg a quantum break is ott van a másik oldalon.
Engem mindkét konzolnál 2-3 cím érdekel igazán, még hátradőlhetek. De év vége felé valószínű már a finnyásabbaknak is jó vétel egy konzol. PS4-nél a rime és uncharted4 az ami nekem vásárlás ösztönző dolog, de rime kiemelten...
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
Uncharted 4-et en szemely szerint annyira varom, hogy csak azert az egyetlen 1 jatekert fogok venni majd PS4-et.
Microsoftnak is van egy nagy dobasa, meg akkor is, ha csak egy bizonyos ideig lesz exclusive cim. A Rise Of The Tomb Raider, szerintem 360-ra, es one-ra is elorendelem majd. -
ForRedGlory
félisten
Azert azt tegyuk hozza, hogy maximum 15 konzol exkluziv, mivel ezek kozott van olyan, ami mar PC-re reg kijott.
-
Liquid Snake
aktív tag
Nagyon király!!
A Hideo Kojima Game
-
Polllen
nagyúr
Egy listát dobhatna valaki.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Def26
félisten
Fasza.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gyuromoj
veterán
+1
Nálam az Uncharted 4 a legnagyobb húzócím hozzá, de az Order is bejövős.(#5) Pöttön
Kratos igen nagy plusz pont lesz majd. Addig meg van mit pótolni, van elég exkluzív játék amiket már jó áron be lehet szerezni.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Raysen623
addikt
Na ez már valami...a 2/3-adával még játszanék is
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
james001
veterán
Uncharted 4
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Pöttön
őstag
Jó lesz!
Most már lassan tényleg érdemes lesz beruháznom egy PS4-re.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Úgy tűnik, hogy PlayStation fronton is sűrű év lesz 2015.
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest