Hirdetés

2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cifu


Cifu
(nagyúr)

A videót még meg se néztem, de az állóképnél ahogy 5 centire az előágytól, kitört csuklóval, "csészealj" kézzel tartja a bel kezét.... Hátőőő... :)))

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#2) Zirowe


Zirowe
(nagyúr)

Sima wii-re már ki se jön?:'(

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#3) ASTON117


ASTON117
(tag)

0:37 nél figyeljétek úgy dobja el a kalapot hogy nem kezd el pörögni, hát nagy tehetség, amúgy a játék szerintem igencsak ronda, nem is értem miért érzek lehúzás szagot.

(#4) Csepe


Csepe
(aktív tag)

Én azt nem értem, hogy miért van benne ennyi amerikai zászló. :N

Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2

(#5) csaabz


csaabz
(őstag)

James Bond és jön PC-re is! Hurrá! :C

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold.

(#6) ldave


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Ebben az előzetesben a zene volt egyedül értékelhető.

A Slime draws near! Command?

(#7) Dagidög


Dagidög
(senior tag)

Anno PS-en nyomtuk haverokkal multiban az Agent Under Fire-t, a Nightfire-t, meg az Everything or Nothing-ot, azok kegyetlen jók voltak.
Ez nekem egy kicsit gagyin hat, jobbnak akarja mutatni magát, mint ami.

Canon 5D (classic/mkI) eladó!

(#8) csaabz válasza ldave (#6) üzenetére


csaabz
(őstag)

...igen, sajnos a grafika már nem mai... Talán source engine? :F

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold.

(#9) ASTON117 válasza csaabz (#8) üzenetére


ASTON117
(tag)

Kérlek ne sértegesd a source enginet.

(#10) Mythsardan válasza csaabz (#8) üzenetére


Mythsardan
(aktív tag)

Na ez a source engine, nem pedig az a szenny, amit ebben a jó kis trailerben láttunk.

HTC ONE (M8) | Battletag: Mythsardan#2269 | Origin: Mythsardan

(#11) Kanczy


Kanczy
(addikt)

Nekem tetszik... :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#12) Stauffenberg


Stauffenberg
(nagyúr)

Én a Blood Stone-t is élveztem, csak kell hozzá egy kis nosztaliga hajlam. Egyrészt a grafika ósdi volt és a játékmenet is egy az egyben az 1998-2004 közötti időszakot idézte, amikor még teljesen más trendek uralkodtak, mint manapság.

Ez viszont nagyon béna... meg sem próbálják palástolni, hogy szar a grafika, de ez még nem gond ha a hangulat a helyén van. Viszont a hangulat eleve elcseszett, ha a legendás epizódokban szereplő Connery, Brosnan, Dalton vagy éppen Moore le van cserélve egy Daniel Craig alakra.

Én Danielt is csípem, más az dramaturgiai, írói stílusa az ő epizódjainak, mint bármilyen korábbinak, de ez a sorozat előnyére válik szerintem. Viszont az nagyon gáz, hogy Goldfinger ellen modern Aston Martin DB-S, okostelefon és Daniel Craig vonul hadba... a legtökéletesebben elcseszik az egész korszakot, mely a varázsát adja a régi filmeknek.

## Szteroidon felpumpált Revolut meghívóért keress PM-ben! (Ingyen fizikai kártya és 3000 Ft ajándék egyenleg)

(#13) Dagidög válasza Stauffenberg (#12) üzenetére


Dagidög
(senior tag)

Ez fel sem tűnt, hogy így mixelik a dolgokat, így kap még egy mínuszpontot a játék. :)) Daniel Craig folytonos használata miatt 2-t.

Canon 5D (classic/mkI) eladó!

(#14) Archer válasza Stauffenberg (#12) üzenetére


Archer
(őstag)

Nekem Craig olyan semmilyen, stílustalan figura Bond szerepében. A sokak által lehúzott Brosnan is sokkal jobb volt Bond szerepében (igaz az utolsó filmje, a Halj meg máskor már eléggé erőltetett volt de pl. a Golden Eye egy méltó Bond film). Igaz, hogy más stílusra váltottak a Craig részekkel de akkor sem kellene Jason Bournet csinálni Bondból, az másik széria. A mostani felhozatalból Tom Hardyt tudnám elképzelni ideális Bondnak.

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#15) Stauffenberg válasza Archer (#14) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Szerintem mindegyik valaha volt Bond megosztja a nézőket. Én minden új színésznél azt érzem, hogy egy teljesen más stílust kapunk, de nekem mindegyik tetszik.

Connery teljesen flegma és önelégült. Moore tenyérbemászó. Dalton csak vigyorog. Brosnan meg amolyan jó iskolás fiú: Elvégzi a rá bízott színészi feladatot, sem több, sem kevesebb. Ehhez képest Craig pont arra a szerepre ideális amit az epizód megkíván: Hidegvérű és agresszív.

Egyébként meg semmi olyan nincs a Craig-féle James Bond részekben ami idegen lenne a sorozattól. Még csak azt sem lehet mondani, hogy több lövöldözés lenne benne, mint eddig. Talán csak annyiban különbözik, hogy a karaktert sokkal emberibbre, kevésbé kimértre szabták és már nem az "Őfelsége szolgálatában" a vezérfonal, hanem a saját személyes indítékai.

Nekem, mint filmes szakembernek a Craig-féle Bond epizódok azért is tetszenek jobban, mert rendezés ügyileg jobban össze vannak rakva. Az azt megelőző 20 epizódban végig azt érezni, hogy egy "hangulatra" alapoz és nem a cselekmény változatosságára... mind kiszámítható és tudod előre mi fog történni, de pont ezt várod tőle, hiszen 20 epizód alatt hozzászoksz és nem akarsz mást. Ezért nem szereti sok néző a Craig érát, mert változtatott a formulán (pedig ez még mindig nem lép ki a megszokott Bond-univerzumból).

## Szteroidon felpumpált Revolut meghívóért keress PM-ben! (Ingyen fizikai kártya és 3000 Ft ajándék egyenleg)

(#16) Archer válasza Stauffenberg (#15) üzenetére


Archer
(őstag)

Igen, valami olyasmiről van nálam is szó mint amit az utolsó bekezdésben írtál. Egyszerűen az ember hozzászokik, hogy James Bond az olyan hogy ... (kötelező körök: kütyük, nők, Aston Martin, egy eléggé "vad" dolgokat művelő főgonosz, minden helyzetből higgadtan kivágja magát) és azt is várja a filmtől. Igazából nincs gond az új, reálisabb vonallal csak ezekben a filmekben mindig volt valami valóságtól elrugaszkodó meg hi-tech bűnözők akikkel Bond felvette a küzdelmet a kütyüivel és közben mindent megúszott egy karcolás nélkül. Köze nem volt a valósághoz mégis az ember jól szórakozott rajta.

Azért említettem a Bourne filmeket, mert ez a "fapofával szétcsapok mindenkit" stílus ott van jelen, ott működik és erre ott vannak azok a filmek (meg még sok másik). Bond maradjon meg olyannak mint amiket felsoroltam. Mondjuk pl. a Casino Royale második megnézésre már kifejezetten tetszett, a Halj meg máskor után már jól jött a "vérfrissítés" csak Craig baltával faragott arcával nem tudtam azóta sem megbarátkozni de ez teljesen szubjektív, a film attól még jó.

Morre-t sem bírtam soha, túl nyálas, Connery meg Brosnan hasonlók, az elegánsabb stílusukkal szerintem őket szerették a legtöbben, Dalton meg kicsit ötvözi az elegáns stílust Craig hidegvérűségével, talán ő áll a legközelebb az ideális Bondhoz de nem sok sót evett meg Bondként. Jah meg volt egy Lazenby is.

[ Szerkesztve ]

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#17) Stauffenberg válasza Archer (#16) üzenetére


Stauffenberg
(nagyúr)

Nekem a Craig-éra azért is tetszik, mert én rengeteg kémregényt és kémdrámát elfogyasztok. Olyanokat amikben akár egyszer sem sül el fegyver, csak az elmék csatároznak, van bennük 23876234 darab név és a sztori nagyon lassan épül fel, de azt mesterien teszi. Én imádom ezt a stílust, pedig a legtöbb mozinézőnek az ilyesmi emészthetetlen.

A James Bond filmek még Craig szereplésével és a valóságtól kevésbé elrugaszkodott sztorival is csak gyermeteg mesék egy igazán mesteri kémregényhez képest. Viszont határozott a fejlődés. Nagyon várom már az új epizódot, a trailer alapján sokkal "drámaibb" lesz, mint az eleganciában úszó, nőket faló és luxus sportkocsikat tönkrezúzó playboy története.

## Szteroidon felpumpált Revolut meghívóért keress PM-ben! (Ingyen fizikai kártya és 3000 Ft ajándék egyenleg)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.