Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Június végén érkezik a System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
- Mozgásban a FBC: Firebreak
- Free Play Days 12. hét: Shin Megami Tensei V: Vengeance, Bassmaster Fishing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grath
HÁZIGAZDA
Itt megtalálod az összes Dariust sok screenshottal, hátha.
-
ahogyan Wizzard-nak, nekem is az 'in the hunt' az egyik tippem, esetleg a kékség miatt még a Salamander lenne a béverziósm
---
Jó kis trió kerül a lemezre, 16.6 EUR/játék pedig nem vészes ár, ha tényleg korrek a port (emuláció). Márpedig az M2 arra mindenképpen garancia, hogy nem hulladék az eredmény.
Nekem anno nem volt kérdés a(z elő)vétel (ps4), hiszen a LayerSection is megvan saturnra (még az éppcsak nem elszállít árú, mégis jó shmupok egyike). A raystormhd emlékeim szerint egy 16:9-re nyujtott fos volt xboxon, extrák ide vagy oda és digitálisan bérelten is 15 EUR volt az ára... szal nagyon várom a postást, de az SLG (kiadó) nem a gyorsaságáról híres
( "We expect this game to ship in June 2023" .... HÁHÁHÁ!
)
-
DjFlanker
aktív tag
Félig OFF, de ha már Grath megemlítette a Darius-t, én is megemlítem hogy keresek egy ahhoz hasonló arcade játékot:
1. Tudom hogy ezzel nem segítek, de a játékkal a gyomaendrődi strand/kemping területén játszottam amikor ott voltam családi nyaraláson, valamikor 1990 és 1993 között.
2. Horizontális shooter volt, víz alatt játszódott, úgy mint a Darius (de tuti nem az első rész). A Darius 2 gameplay videója, ott is a második pálya kicsit ismerős, de némileg más (szebb) grafikára emlékszem, és a pálya tetején futó ágyúk videó/tévé kamera kinézetűbbek voltak, és mintha kék-fehér színűek. És eléggé kék domináns színvilág dereng.
Szóval ha valaki esetleg tudja mi lehetett ez, örök hálám üldözni fogja
Új hozzászólás Aktív témák
gp A shoot ’em upok a játéktermek sztárjai voltak – és amikor azok eltűntek, velük együtt leáldozott a műfaj aranykorának is. Most azonban a legendás M2 egy újabb szériát újított fel abból a korból.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Brave
- Android szakmai topik
- Milyen autót vegyek?
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Apple AirPods Max (2024), Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest