Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Le Mans Ultimate
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Megjelenési dátumot kapott a magyar fejlesztésű Mandragora
-
GAMEPOD.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psycho12
csendes tag
Üdv!
Elég kezdő vagyok még, mint hálozati részen, mint Linux részen ezért segítséget szeretnék kérni, ha lehetne elég "szájbarágósan". Elszeretném érni a raspberrymet távolról vagyis a fájlaimat és ezzel együtt szeretném a Deluge-t is irányítani, hogylehetne ezt megoldani? Jelenleg: Samba és deluge tökéletesen megy rajta. -
Psycho12
csendes tag
válasz Flowtation #17161 üzenetére
Igen lehet gond nélkül málna jó média lejátszónak is. dlna-t se nehéz beállítani rajta mivel google segítségével tallsz kismillió tutorialt de még magyar is van
-
Psycho12
csendes tag
Üdv! Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy egyszer fogja magát a raspberry és 'eldobja magától' a winchestert? egyik nap még teljesen jól müködik másik nap már nemismeri fel a külső vinyót, és nemis írja, hogy csatlakoztatva lenne
-
-
Psycho12
csendes tag
válasz SomaSom551 #17429 üzenetére
Lépj be raspi-config ba és ott a legelső lehetőség expand filesystem ezzel kiterjeszted az sd kártyád egyébként ez így van mindenkinél énsem tudom pontosan miért, de ez megoldja a problémát
-
Psycho12
csendes tag
Nem. Egy Samsung winchester van benne jelenleg és ez a hiba megoldódott már nem dobálja le magától a meghajtót a particiót egyébként windows alatt hoztam létre az alap formázóval és ntfs-re formáztam.
A másik problémám mostmár az, hogy Deluge torrent klienst használok és ottis automatikusan eldobálja a daemont ez miért lehet?
-
Psycho12
csendes tag
Mindeféleképp külön tápos külső winyót vegyél vagypedig tápos HUB-ot mert igaz elviszi amúgy is a vinyót, de amikor ugye leáll a vinyó és újraindul, hogy elindítsa a motort ahhoz nagyobb áram kell, mint amit a raspberry letud adni
-
Psycho12
csendes tag
Valaki csinált már olyat, hogy egy DS18B20as hőmérő szenzorral kiíratta a hömérsékletet egy honlapra? WiringPi-t szeretnék hozzá használni és C nyelvet
-
Psycho12
csendes tag
Üdv! raspberry pi2-höz szeretnék kapcsolni egy USB-s TV tunert milyet érdemes venni?
a másik kérdés pedig egy raspbian rendszerre telepített Kodin működne ez vagy csak Openelec-en és a többi erre kitalált op.rendszerrel? Esetleg valaki egy jó leírást is tudna adni? semmitsem találtam googleban ezzel kapcsolatban[ Szerkesztve ]
-
Psycho12
csendes tag
válasz cinemazealot #22160 üzenetére
Koax kábel van akkor DVB-C lesz gondolom
Köszönöm a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest