Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
nagyúr
...S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (Eredetileg Heart of Chernobyl, de végül a készítők később megváltoztatták a címet)...
Chernobyl az orosz, Chornobyl az ukrán fordítás, tavaly márciusban változtatták meg, mind tudjuk az okát.
Kevés hányattatottabb sorsú játékot és játékfejlesztőt tudnék felsorolni így hirtelen...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
EquinsuOtcha
lelkes újonc
Azért részben meg is dolgoznak a sallerekért.
Emlékszem amikor egy német ujságíróval beszélgettünk anno akik forgattak a fejlesztőknél is még az első rész készítése alatt.
Fura dolgokat meséltek.
Konkétan az jött le, hogy szándékosan húzták az időt, hogy minél több pénzzel le tudják húzni a kiadót. Ment a tengés lengés gányolás évekig.
Majd amikor szorult a hurok átadtak nekik valami bugos összetaknyolt még mindig félkész okádékot aminek a végeredényét mindenki láthatta aki játszott azzal az élvezhetőség alsó határát sem súroló bugos szarral.
Szerintem a hozzáállás most sem változott.
Ez már csak hab a tortán.[ Szerkesztve ]
-
mötálhed
tag
válasz
EquinsuOtcha #4 üzenetére
A munkamorál erősen hasonlít egy átlag szobafestőbrigádéhoz
Egyébként ez valahol a kiadó hibája is, nem?
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
Inkább az elmúlt pár évre gondoltam, nem az özönvíz előtti időkre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dr. Akula
nagyúr
Meg ne merjék zavarni a megjelenést, különben rájuk küldöm Alekoszt.
#4EquinsuOtcha: De legalább a végeredmény mindenért kárpótolt. Hiába a bugok (más játékban nincsenek?
), a játék világa, a játékélmény a mai napig etalon. Mutatta az utat az FPS-eknek, de sajnos a többség leragadt a COD-Fortnite szinten.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
válasz
Na azért ennyire nem kell kisarkítani a dolgot. Igen, voltak hibái a játéknak, ezt nem firtatom. De a maga idejében eléggé korszakalkotó játékra sikerült, aminek a mai napig hatalmas rajongótábora van. Szintén a nagy kedvenceim közé tartozik nekem is.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Dr. Akula
nagyúr
Ez nem rendít meg, mert nálam úgy vannak csoportosítva a játékok, hogy van a Stalker és van minden más.
Csak jöjjön már.
Mondjuk azt nem tudom hogy érdemes-e egyáltalán az alapjáték fölé menni, kb. minden ultimate super mega giga edition csak hűtőmágneseket, meg posztereket szokott adni. Meg ilyen artbook, audiocd féle hulladékot, de semmit nem tesz hozzá a játékhoz. Én valami hosszú extra tartalmakat, mégjobb grafikát, és hasonlókat tudnék elképzelni, ami pénzt is megér.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz
Dr. Akula #11 üzenetére
Régi, de talán nem változtatnak rajta.
Engem is nagyon érdekel a játék, de lehet, csak megjelenés után úgy fél évvel, az első akciózás alkalmával húzom majd be, addigra tán nagyjából bugtalan is lesz.
Steelbox verzió kéne még nagyon füzettel, valami fizikai cucc, amit ki lehet tenni polcra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ezúttal hackerek egy csoportja állítja azt, hogy egy méretes adatcsomaghoz jutottak hozzá, amely rengeteg spoileres anyagot tartalmaz.
- Diablo IV
- Cyberpunk 2077
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest