Új hozzászólás Aktív témák

  • ncc1701

    veterán

    válasz ncc1701 #14200 üzenetére

    Bakker, meghallgattam pár albumát. Teljesen isten, nem csak fél. :)

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ncc1701 #14201 üzenetére

    Hozzá méltó gitárt csinált neki az ESP és egészen különleges hangzású, egyedi aktiv pickup-ot az EMG :K Rég hallottam ennyire összetett gitárhangot. Egyszerre crunch-os, egyszerre zúzós, egyszerre "búgós és vastag" közben meg nem lesz kásás hanem tisztán szól mint azállat. Na ez együtt tényleg baromi ritka. Ráadásul a nyak pickup eskü majdnem úgy szól, mint a bridge pickup: öblös hangzású, mint az összes neck pickup, viszont megmarad élesnek, tisztának és zúzósnak, mint ami a bridge pickup-okra jellemző. Mondanám, hogy a világ 8. csodája, de talán jobban illik rá a "gitárpickup-szent grál", amit eddig majdhogynem lehetetlennek hittek :) Remekmű!

    [ Szerkesztve ]

  • Orbb

    aktív tag

    válasz .LnB #14196 üzenetére

    Mennyire durva, teljesen fogalmatlan, vagy fogatlan? :D
    itt létezik méret szerinti csoportosítás a kis kacsók alá? :D

    http://zowie.benq.com/en/product/mouse/ec/ec1-a.html

    behugy-befos.

    The Practise make perfect...

  • Orbb

    aktív tag

    válasz Orbb #14203 üzenetére

    Cooller a kupa emelgetése közben pöppet megőrül. :D

    http://www.gosugamers.net/overwatch/tournaments/12424-dreamhack-winter-2016/3499-playoffs/12430-playoffs/matches/149931-fnatic-ow-vs-misfitsgg

    The Practise make perfect...

  • #10691584

    törölt tag

    válasz atidzsiforc #14197 üzenetére

    "amugy azzal a szenzorral (mlt04) szerelt ms egerek vmi 1.5 m/s-ot birnak max 1000hz-en szoval nem nagy csoda ha beakadnak(vatafakk :F) eros rangatasnal"

    Ez kb. sosem volt igaz, manapság pedig végképp nem az:

    (saját kép és az én WMO-m még csak nem is tartozik a jobb példányok közé..)

    Mellesleg rapha is biztos azért nyerte rendre a quakeconokat WMO-val, mert annyira gagyi a szenzora.. Cypher is elmehet a pits@ba ilyen alapon a retek kis WMO-jával, akárcsak tox. Mellesleg a többi modernebb egerem nem képes ezekre a HZ-ekre, kipróbáltam kinzuval és DA-val is (gyári driver installed/uninstalled opciókkal)

  • atidzsiforc

    őstag

    válasz #10691584 #14205 üzenetére

    de igen. :) amugy 1.5m/s boven eleg ha nem embertelenul kicsi sensivel jatszol. en 30cm/360korul kicsi accellel siman megvagyok mlt04-es patkanyokkal.

    [ Szerkesztve ]

    r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

  • Vanir

    veterán

    válasz atidzsiforc #14206 üzenetére

    amugy 1.5m/s boven eleg ha nem embertelenul kicsi sensivel jatszol

    Már akinek. 40 cm/360°-on bőven 1.5 m/s felett szoktam rántani (többek között ezért sem WMO van berakva, pedig van itthon kettő is).

    Nick Marshal: a te pollingodon mennyit bír, mérnél egy max PCS-t, kérlek?

    [ Szerkesztve ]

  • SP!T

    addikt

    válasz #10691584 #14205 üzenetére

    tox meg el? vagy valami mast nyomat most?

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz SP!T #14208 üzenetére

    tox azt mondta nekem anno (de arc vagyok :P ), hogy nem szokott játszani. 2 éve is csak a quakecon előtt kezdett el gyakorolni, egyébként nem játszik (quake-kel). Másról nem tudok.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • atidzsiforc

    őstag

    válasz Vanir #14207 üzenetére

    40cm az azert mar eleg low sens szvsz foleg ha noaccel

    r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

  • #10691584

    törölt tag

    válasz Vanir #14207 üzenetére

    Egyelőre OS próbálgatás telepitgetés megy (SR2k6) driver trükközgetéssel, majd utána.

  • #10691584

    törölt tag

    Na asszem game over. Töröltem is ezt a mocskot, mint a szart. 75-90 pinges vibráló (és mindig győző) nemlétező hitboxos warperekre lövöldözni ahogy állnak egy sarokban lelőhetetlenül 10-15 percig és álló helyzetben sem halnak 3 teli rakétától: nem pálya. A maradék (azon a pár, csúcsidőben majdnem teljesen üresen tátongó lagos VPS szerveren) meg vagy ruszki/belorusz/polák cheaterekből, vagy olyan camp-only figurákból áll, mint NCC, aki képes egy sarokban állva lesipuskázni meccs elejétől végéig. Szánalmas, amit ezzel az eredetileg kiváló játékkal műveltek. Senki nem tett hozzá, aki hozzá nyúlt, csak elvettek belőle.. Mára asszem kb. mindent, amiért érdemes és élmény volt vele játszani. Nem játszottam vele vagy másfél-két hétig, de ezután nem is látom értelmét. A levegőben megfagyó lagger instant railieket oszt 100 pinggel, 100méterről, holott elvileg azt sem láthatná késés nélkül, hogy mi a tököm mászott közvetlen az orra elé.

    [ Szerkesztve ]

  • ncc1701

    veterán

    válasz #10691584 #14212 üzenetére

    Küldhetek demót, h mennyire nem így van, és rohadtul nem érdekel, ha anyázol a szerveren, sőt, kifejezetten röhögtem rajta, már megbocsáss... Előben más lenne, ne aggódj. :)
    Marha fura, h mindenkivel össze tudsz veszni piszlicsáré dolgokon, és megsértődni, mint egy kislány. A másik fura, h állandóan buzizod a gépedet, de csak egyre szarabb. Amiket írsz, azt én kb soha nem látom, alig van warpoló emberke mostanában.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    popcorn loaded. ;]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • ncc1701

    veterán

    válasz .LnB #14214 üzenetére

    Úgy voltam vele, h tuti havizik. De tényleg nem érdekel a téma.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ncc1701 #14215 üzenetére

    Egy szerón voltatok mikor kiborult? Úgy veszem ki, vagy konkrétan neked mondta a magáét?

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • ncc1701

    veterán

    válasz .LnB #14216 üzenetére

    Aha, ott volt a Veritas span is, erre elkezdett sírni. Ez van, nekem jobban bejön a távolsági fegyver, rail, shaft, mg, mint a rocket. Utóbbit kedvelőknek néha elborul az agyuk, mert többnyire el sem érnek hozzám, és már nekik kampó. :)

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ncc1701 #14213 üzenetére

    1. Közöd nincs a gépemhez, nem is neked irtam róla

    2. Fogalmad nincs (konkrétan semmilyen tekintetben) hogy egyáltalán milyen gépem van (és hogy hogy működik/nem működik, mi "egyre szarabb" és főleg mihez képest) mit "buzizok/tam" rajta, de szerintem egy OS feltelepitése driverekkel egyik univerzumban sem számit "buzizásnak" maximum a te világodban.

    3. Az, hogy te nem látsz valamit, még nem jelenti azt, hogy nincs is, különösen annak fényében, hogy ha egy évben 2x összefutunk ugyanazon a szerveren, már sokat mondtam (kb. a fele törzstagság a "main" /értsd: olyan szervereken, amiken vannak is minden este és nem ketten/ szervereken, a szerver tulaját is beleértve folyamatosan panaszkodik "horribilis lagra" és "játszhatatlanságra" hónapok óta. Téged nem látlak egyiken sem, igy a véleménykéd sem tekinthető túlzottan khm.. relevánsnak) 70-90-100 pinges játékosok esetén, akiknél specből a lagométerükön világosan látszik, hogy még csak nem is stabil, hanem össze-vissza ugrál (pl. a mai fő nyertesé 40-90 között) ha nem látod hogy warpol/lagol, akkor vak vagy, vagy pedig annyira elrugaszkodtál a valóságtól, hogy már azt látod, amit hiszel. De egyébként nem kell hozzá túl nagy ész, vagy szakértelem belátni, hogy 70-100 pingekkel varpolnak/lagolnak mint az állat, bármelyik játékban.

    4. Marha fura, hogy ismersz "mindenkit". Ha te tényleg ekkora volumenű figura vagy, nem ismerek hozzád hasonló entitást. Rólam, az ismeretségemről (QL-en, vagy bárhol másutt) illetve hogy kivel milyen viszonyban vagyok/nem vagyok, miken sértődök/nem sértődök meg jogosan, vagy jogtalanul "mint egy kislány": lövésed nincs és hál'istennek nem is lehet, maximum elképzeléseid, amiket megálmodtál 1-2 emberrel való konfliktusomra alapozva hallomásból másod/harmadkézből származó infók alapján. Mellesleg nem "veszem össze mindenkivel" de ha a veled való, afférnak sem nevezhető semmire célzol, miután gondolkodás nélkül töröltelek és mentél a helyedre a tiltottak közé, az sem volt "összeveszés" mindössze kitakaritottalak a látóteremből, mert taszitottál és mert az viszont qrvára igaz, hogy képtelen vagyok elviselni a bunkókat, különösen akkor, ha úgy állnak neki bunkózni, hogy okot sem adtam rá, derült égből.

    5. Befészkeled magad egy sarokba 10 percekre és onnan loserkedsz railllel, lehetőleg a respawn pontra, mindigis ezt csináltad első naptól feltűnt, hogy "játszani" láttalak. De akkoriban még azért volt némi "változatosság" és néha elugrottál ide-oda quadért/lőszerért, ma már annyi sem. Szánalmas. Azokra emlékeztet, akik anno csapatostul ellepték a QL szervereket loadout idején és meccs elejétől fogva szórták a gránátokat a csomópontokra. Az tény, hogy a raillel célozni is kell, de az elv ugyanannyira alantas. De tudod mit? Küldjél csak demót és főleg azt mutogasd meg, hol szidtam az anyádat, vagy bármelyik felmenődet, ha már "anyázok" szerinted. Mutasd csak meg bátran. Más jelzőket (amik illenek rád és a "játékstilusodra") használtam, de azok között nem szerepelnek felmenők. Azért csak mutogasd, ha már hivatkoztál rám, mint anyázóra., addigis jó röhögést.

    6. Élőben képtelenség, hogy bármiféle önkéntes kapcsolatba kerüljek egy ilyennel, mint amilyen te, meg a cimbid vagytok. Ennyire nem toltam még padló alá a lécet, annak ellenére sem, hogy lenne/lehetett volna rá okom és indokom bőven.. Nem szokásom aggódni. Nem lakunk mi annyira messze, haverod a pontos cimemet is tudja, úgyhogy nem kell itt utalgatni, kopogtass be és meglátjuk "más lenne élőben" vagy sem és mennyire találod viccesnek. Hozhatod őt is, párosan jobb röhögni nemde? Úgyis múltkor ugyanezt a dumát erőltette, hát csak rajta, járjunk utána!

    Az ilyen "minőséget" képviselő fickókat száműztem hosszú ideje az életemből. Te ugyan sosem voltál része, viszont szerencsétlenségünkre itt, meg QL-en összefutottunk párszor az internet káros mellékhatásai egyikének következtében. Itt bármit bárkivel megetethetsz, főleg ha egy követ fújnak veled és amúgyis hasonló erkölcsi szinten állva veled, testvériséget éreznek és/vagy kellő utálatot más valaki iránt, aki felé egységfrontba lehet tömörülni mint a hülyegyerekek. Ilyenkor te, meg a hozzád hasonlók hivatkozhatnak "mindenkire" meg "mindigre", "senkire" csak a dologban ott a bibi, hogy a "mindenki" azonos a gittegylettel, ahogy érdeknek megfelelően a "senki" is. Az a beszólogatás, amit te szerényen csak "piszlicsáré dologként" emlegettél, elárulom NEM az, hanem a végtelenül bumburnyák és buzis volt, bármit is hiszel, vagy állitasz. Alap, hogy fénysebességgel töröltelek, ahogy azt a másikat is, amelyik először tahózni kezdett, aztán cigányozással folytatta, utána idejött bepanaszolni, megforditotta az egész szitut, majd letagadta az egészet oszt besült, mert készült fotó bocsika. Maradjunk annyiban, hogy te hiteltelen vagy én meg népszerűtlen. Hiteltelen előttem, ahogy a cimborád is az, "mindenki" (itt lézengő) szemében meg egy szent, én pedig épp forditva, "mindenki" előtt népszerűtlen. Inkább legyek az, mint hozzád hasonló képződmény.. Nem sok tükör lenne épen a lakásban.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #10691584 #14218 üzenetére

    Ajjaj, előbb leugrok még a kisboltba popcornért mert ennyivel nem készültem, a felénél elfogyna. :D

    Elolvastam. Egy Master Ninja Master Tuskó :D Profi na.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • SP!T

    addikt

    válasz #10691584 #14218 üzenetére

    A készült fotó az a steam-es privátunkra gondolsz? Vagy most nem értem, én hogy jövök ebbe a történetbe. :D (már ha rám gondoltál) Én elküldtelek a jó k** any***-ba, amit sosem tagadtam. Te pedig bepostoltad, isten tudja miért, hogy bizonyítod, amit nem is tagadtam. Biztos jól esett. :)

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • #10691584

    törölt tag

    válasz SP!T #14220 üzenetére

    Ha értenéd, hogy hogy jöttél most képbe, akkor eleve nem is kerültél volna képbe mert sor sem került volna arra a dialógusra anno, ahogy az utána következő itteni baromságra sem. Cigányozás volt mellesleg. Az anyázást meg se' hallom, már megszoktam. Cigány viszont nem vagyok, ha az lennék tán büszke lennék rá, tán nem, de igy nincs értelme ilyesmikkel dicsérgetni, mert sose' tudjuk meg.

  • ncc1701

    veterán

    Hát, öregem, bármikor tudom küldeni a demót, ami romba dönti a játékomről alkotott véleményed. Igazából mindig készül demó, úgyhogy van jó sok. De nyilván ne hagyd, h a tények összezavarjanak. Régen normális voltál -vagy csak velem-, de hogy vannak fejben ott bajok, az hót ziher.

    Ja, és ezért nem fogok pofozkodni, ilyen pitiáner ügy nem éri el az ingerküszöböm. Ha meg elérné, akkor téged tepsin vinnének el, engem meg bilincsben. Velem nem mernek így beszélni túl sokan.

    Nem tudom, mi bajod lett, de sürgősen elmegyógyászhoz fordulnék a helyedben.

    Amúgy már ott buktad, hogy SOHA életemben nem mentem a powerupra. Ezt innen bárki megmondja. Ha lelövöm, akkor pedig ott hagyom. Vagy várom, h jöjjenek érte. :)

    [ Szerkesztve ]

  • ncc1701

    veterán

    Macska rúgja meg, jut eszembe, tényleg szoktam kempelni, plö spacechamberen alulról a kvadot raillel. Vicces, mikor néha 3-4 embert is leküldök a fenébe, és nekik -1. :Đ Hamut szórok a fejemre asszem.

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ncc1701 #14222 üzenetére

    Elhiszem neked, hogy roppant kemény gyerök vagy, meg is ijedtem piszkosul, főleg a tepsitől, hisz eddig burokban éltem, sőt konzervdobozban nőttem föl és te vagy az első figura, akitől ilyesmiket hallok, úgyhogy magam alá is csináltam. Viszont üres fenyegetőzés, keménykedés és utalgatás helyett inkább dobd csak ide hol is anyáztalak, mert érdekel. Ki tudja, talán én emlékszem rosszul! Van időd (nem sok, de van még mig végleg kitiltanak) ráérünk, de ha már igy rámsütötted, illik bizonyitani is. Tudod az is "ziher". Mindig olyan állatira oda vagy a "szakmai" hozzáértéseddel, fentebb is konkrétan PC-idiótának állitottál be szokásos sumák stilusodban, gondolom akkor a mai technikai vivmányok megléte mellett nem okoz majd túl nagy kihivást megoldani. Az elmegyógyássszal igazság szerint az a gond, hogy (pár, téged és a hozzád hasonlókat nem érintő, a tiédnél kevésbé "markáns" jellemhibát leszámitva) még kezelés előtt is több gerinc kerülne diagnosztizálára, mint a te esetedben. Felétek valszeg csak a könyveknek van olyan, feltéve hogy fellelhető arrafelé könyv persze.. Az ingerküszöb dolgot megértem. Én sem állok le ilyen neten keresztül vergődő pumpagyulákkal amperkedni, de nem is utalgatok rá bátor gyerek. Egyébként én meg abban a bilincsben nem lennék olyan biztos a "helyedben". Mi van ha épp csak rád várok hogy együtt röhögjünk kharón bácsi pofájába? Ha én megyek, te is jössz abban biztos lehetsz :K Nem tudsz rólam semmit.. Nem nekem kell kezeltetnem magamat, hanem az ilyen torzult egójú lelkeknek mint amilyen te vagy és amilyenekből újabban sajnos dunát lehet rekeszteni. Mégis honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket irj nekem?? Elment a maradék józan eszed? Tepsi? És még nekem kellene "elmegyógyászhoz fordulni"... Ha tudnád hány ilyet mondtak nekem nálad khm.. kissé keményebb parasztgyerekek és mennyi valósult meg belőlük, lehűtenéd magad sürgősen. Pedig akkor még volt mit vesztenem. Most már konkrétan semmit. Valószinűsithetően örökre kitiltanak (mondjuk pontleszarom) de még leirom, hogy okulj egókám: SOHA ne fenyegess olyan embert, akiről nem tudsz az égvilágon SEMMIT! Nem túl reális/nem túl ésszerű/nem túl célravezető hidd el nekem. Úgy látszik a baromi nagy egód eddig megakadályozott és az eddigi "tapasztalataid" még kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy ezt az alap tételt megtanuld.. Ha fenyegetsz valakit, tartsd is be, vagy ne fenyegetőzz. A "bizonyitásodat" még látni fogom, ha kiraknak akkor is, szóval csak szorgosan :R Mellesleg: Régen sem voltam "normális" a TE fogalmaid szerint. Ha az lettem volna, olyan lettem volna, mint te és azt nagyon nagyon nehezen, talán drogokkal, alkohollal vagy hasonló eszközökkel viselném csak el. Inkább nem irom le mit érzek a gyomromban, ha rád, meg újdonsült cimborádra gondolok. A végeredmény mindenesetre vörös és darabos, főleg a másik fickót illetően.. Na majd nézlek! Sok sikert

  • SP!T

    addikt

    válasz #10691584 #14221 üzenetére

    Hát jól van, biztos hülye vagyok te meg az okoska aki körül hülye mindenki.
    Valóban cigányoztam, sőt... munkakerülő cigánynak hívtalak emlékeim szerint. :D De hát parasztul viselkedtél és nem vetted magad észre. Persze az ilyen jellegű hibáidra SOSEM térsz ki, nem emlékezel, mert ahogy már írtam: te vagy az okos és mindenki hülye, mindenki más rosszul tudja mi is történt. :) A saját parasztságaidat lekicsinyíted, nem tűnik fel?
    Nem körülötted forog a világ fogd már fel. Legyen már önkritikád és ha bunkó vagy paraszt vagy ismerd már be. Én az voltam veled, tudatosan. Nem is bánom! Most is így gondolkodok rólad, mivel azóta is ugyan ezt csinálod mindenki mással kb itt a topicban. Csak én kevésbé bírom ezt tolerálni, mint mások talán...

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • #10691584

    törölt tag

    válasz SP!T #14226 üzenetére

    Tőled nem vártam mást, eddig is lassú volt a felfogásod (sajnos többször bebizonyosodott)

    De hogy ennyire ne értsd meg semmit azokból, amiket irtam, az már durva. "Senki/mindenki" jaj bazmeg direkt leirtam az egészet, hogy még az ilyen gyök2 szintű félember/félállat szerű véglények is megértsdék bazmeg. A gonoszságnál csak bosszantóbb van a hülyeség. Ott van fönt te szerencsétleeeen olvasd már el, vagy próbáld megérteni a szűk agyaddal legalább! Komolyan nem hiszem el hogy valaki ennyire funkcionális analfabéta/fogalomzavaros legyen. Ráadásul még mindig hazudsz! Akkor is idejöttél hazudozni, bevádolni, én védtem magam, tovább hazudoztál, költöttél mindenféle dumákat, majd mikor bevágtam a képet, ami cáfolta a rizsádat, elintézted egy legyintéssel. Ez vagy te. Ez az ncc gyerek. Ez a sotho gyerek. A belepofa gyereknek most nem jut eszembe a neve, de az annyira szánalmas és jellegtelen hogy nem is érdekes mi a nickje úgyis levágja mindenki egyből. Nem érted, hogy éppen ezektől a gyökér, gerinctelen, igazságot/valóságot saját szájizük szerint hajtogató figurákkal van tele a tököm? De legalább lenne ESZED bazmeg! De igy unalmas vagy. Nem is unalmas. Fárasztó! Eskü lelki fájdalmat okoz, hogy ennyire baromira büszke vagy magadra, meg arra, amit sikerült összeragasztgatnod, mint ovis gyereknek a fikát és ugyanúgy örülsz neki, örömködsz hogy most jóól megaszontad, jól összehoztad. De bazmeg rajtad kivül mást az ilyen alpári jellemtelen gerinctelen mocskok nemhogy dühitenek, hanem FÁRASZTANAK. Ott áll feketén fehéren mit irtam. Ott volt mindenki előtt annak idején mit irtam, te mit irtál, akkor is gyülekeztek az ilyen kibic héják a popcorn gifjeikkel és végignézték az egészet. Ezek után előadod ezt... hazudozol tovább mint a faszom komolyan nem hiszlek el. Hányok tőletek. Nem is bánom, hogy kitiltanak, legalább nem kerülök semmilyen kapcsolatba veletek. Egyszerűen.. valami kurva nagy irgalmat kellene éreznem, vagy szánalmat és kurva nagy akaraterő kellene, hogy alkalomadtán ne lőjelek dunába titeket. Undorodom. Kiforgatni a szavakat, megmásitani a múltat, értetlenkedni, holott kristály tisztán érthető, CSAK azért, hogy kihozhasd a kibaszott igazadat. De te legalább nem kempeltél folyamatosan mint a faszom. Kár, hogy irgalmatlanul hülye vagy, elején birtalak. Illetve néha nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire agykárosodott vagy, vagy csak azért tünteted fel igy, hogy kihozd, amit akarsz. Sajnos olyan 70/30-nak tűnik igy évek távlatából. Sajnos. Áruld már el, hogy hoztad ki azt, hogy ÉN voltam bunkó veled, AZTÁN te csak reagáltál és hát ugye abban nincs semmi kivetni való, hogy "megvéded magad" igaz? Ott voltunk steamen, irtam neked valami tök ártalmatlant, erre flegmázni kezdtél, meg surmó stilusban válaszolgatni, bunkózni, ERRE én kifejeztem nemtetszésemet, akkor jött az, hogy "kötekedő cigány" meg a folytatás csőstől, holott előtte jóban voltunk. Amit én sem hagytam szó nélkül. Mire ide jöttem, le is szartam volna az egészet, erre mi fogadott? Hogy alantas (és aljas!) módon ide jöttél MÉG TE vádaskodni és rántani a sárba a szintedre. És olyanokat állitottál, hogy a pofám majd leszakadt, amikor mondtam, hogy idézd, közölted, hogy "hát hát ki emlékszik ilyenekre" azt meg következetesen elhallgattad, hogy 1. ki kezdte, 2. te miféléknek mondtál el engem. Utána letagadtad, mint a faszom, ekkor jött a kép, hogy igen bazmeg? Nesze itt a dumád. Válasz: ja hát jah lehet jah. Eltelt xhónap, egy év mittudomén és most EZT sikerült összeganajoznod, amit most leirtál. Természetesen megfejelve a szánalmas, ovodás stilusú (jobb helyeken, sosem volt érv) "mindenki/senki" közhelyes eszmefuttatásoddal "igazolásképp". Na jó a faszom kivan veletek, húztam tényleg a picsába. Hányok az egész társulattól. ti nem quakesek vagytok, hanem bohócok. Láttam igazi quakeseket, de az még Q3A idején inkább. És nem ilyen jellemtelen szarkeverő majmok voltak.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Imádom ezt a topikot! [link]

    De má printscreent kellett mentenem, ennyit a suli óta nem olvastam egyhuzamban. :((( :DDD

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • #10691584

    törölt tag

    válasz .LnB #14229 üzenetére

    A belepofa gyereknek most nem jut eszembe a neve, de az annyira szánalmas és jellegtelen hogy nem is érdekes mi a nickje úgyis levágja mindenki egyből

    Élvezkedj csak kisköcsög. Ennyi legyen az örömöd az életben :K Te vagy a legalantasabb, legszánalmasabb mind közül. Szerencsére veled még quake dead-ben sem futottam össze patkánylélek. Aki ilyeneknek örül bazmeg élvezkedik és még büszke is rá az mekkora gááz geci! Miféle lény vagy te baszod?! Én se' vagyok egy matyóhimzés de baszki ilyeneket legelvetemültebb állapotomban, legdurvább deliriumomban sem jutott eszembe SEM csinálni, nemhogy még büszkélkedni vele mintha poén volna. És még szaporodsz is baszki, hihetetlen.. Szerencsétlen gyerek.. Remélem nem sikerül a klónoddá nevelned mire megnő, te gyalázat bazmeg..

    ennyit a suli óta nem olvastam egyhuzamban. :((( :DDD

    Látszik. És még milyen büszke is rá kurvaélet! Az a nem semmi

    [ Szerkesztve ]

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #10691584 #14230 üzenetére

    Jajj nemá Nicky...! Hát kit érdekelsz te? :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • atidzsiforc

    őstag

    válasz #10691584 #14228 üzenetére

    senki nem tiltja a kempelest, ha zavar, akkor tuti talalsz meg 1.16os noghost szervereket, vagy 1.32-es eplust ahol van anticamp :DDD

    [ Szerkesztve ]

    r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

  • #10691584

    törölt tag

    válasz .LnB #14231 üzenetére

    Téged nem kell :) Te üres vagy, nincs benned eredetiség, egyéniség, kreativitás, vagy tartalom. Te csak egyszerűen vagy. Hogy minek, azt csak anyukád, meg apukád tudja, de te valszeg báámulva állsz a kérdés előtt, közben azon gondolkodva, melyik topicba csatlakozhatnál be a passziv "hozzájárulásoddal" a semmiről, vagy! hogy esetleg valamivel kapcsolatban nemtetszésed fejezd ki. De kb. ennyi. Ja és még vannak az olyan ritka alkalmak, amikor hiéna módra rácsimpaszkodhatsz az ilyen és ehhez hasonló balhékra, ahol előbb utóbb lesz valaki, aki reagál a beugatásodra, mert oldalt kell választani és ilyenkor a több jobb, még ha ilyen jellegtelen, üres figurákból áll is a töltelék, mint te. Általában. De most még könnyebb csapódnod, mert még ennyit sem kell "küzdened". Elvégre itt egyértelmű a leosztás, ennél egyértelműbben oldalt választani nem is lehetne mint jelen helyzetben. Vannak a többiek, meg van az egyik. Neked való feladvány :D Mert egyszerű vagy mint a faszom, eszed meg annyi kb. hogy tudsz lélegezni ésnem szarod körbe az udvart.

  • SP!T

    addikt

    válasz #10691584 #14228 üzenetére

    "Ott voltunk steamen, írtam neked valami tök ártalmatlant, erre flegmázni kezdtél"

    Na ezzel van itt a baj, hogy olyan szinten ferdülve látod a történeteket.. úgy ahogy te szeretnéd. Próbáld visszaidézni a stílust és megfogalmazást, hogy mégis miként írtál rám steamen pls. Persze mikor a prtsc-t is benyomtad, úgy csináltad, hogy csak az én szitkozódásom látszódott. Te kis sunyi, alattomos, számító retek. :)
    Azt meg én is összeraktam, hogy nem én vagyok "ncc haverja", de említetted a prtscrt-s dolgot, amire érthető okból magamra gondoltam. Nem tudtam összekötni a kettő különböző dolgot. Ha ettől szerinted nyomorult vagyok, akkor az vagyok. :)

    Ja és miért fogalmazol mindent agyon? Tekered, csűrőd és körbepisálod a lényeget. Legyél lényegre törő, nem ködösítő pls.

    Pls ne jelentse senki már ezt, tök kíváncsi vagyok erre. :D

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz SP!T #14234 üzenetére

    Dehogy jelentem. Már készülnek a "Free Nick" feliratos pólók. Mekkora a méreted spittie? :)

    Alternatíva: [link]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • #10691584

    törölt tag

    válasz SP!T #14234 üzenetére

    "NCC újdonsült haverja" nem te vagy. Annak a nyomába nem érsz, legalábbis nem egyhamar.. Ő nem egyszerűen torzult, hanem döbbenetesen torzult, akitől rendesen elnémultam még én is és a hajam égnek állt a hitetlenségtől, aki 100%-ig természetesnek veszi, hogy a fekete az fehér és vele amúgy minden frankó, még meg is tanit, hogy hol lakik az úristen, ha nem vigyázol. Mondhatnád, hogy én is ilyen vagyok, de nem. az a különbség, hogy noha nekem is van gigaegóm, de nem várom el, hogy mindenki azonosuljon és vegye 100%-nak a faszságaimat. abban sem hiszek, hogy tévedhetetlen lennék, vagy "jó" ember. Ezeket leszarom. Egészen egyszerűen azért, mert nem köt ide semmi és nem érzek 1%-nyi késztetést sem arra, hogy bárkinek is megfeleljek, vagy "kivivjam az egyetértését". Ilyen vagyok oszt mindenki menjen a picsába, gondolok valamit az én gondolataim, nem kell egyetérteni legyen neked vagy akárkinek is, mindenki csináljon azt amit akar, ameddig nem gyökér alantas geci. Egyébként meg úgy és azt irok, ahogy és amit akarok, nem tehetek róla, hogy vannak 1bites faék egyszerűségű emberek is, akik pár hümmögésből megértik egymást és elvárják, hogy mások is 3 szóban kommunikáljanak, lehetőleg mindig ugyanabban a 3ban. Akkor még nem tudtam hogy a steam annyira zéró, hogy csak az utolsó sorokat jegyzi meg. Később éppen TE hivatkoztál arra, hogy te sem tudod megnézni pedig próbáltad, amiből arra következtetek, hogy még te sem tudtad akkor azt, amit ma mindketten. Én akkor ugyanigy nem tudtam és mondtam is neked, hogy csak rajta, állok elébe, vállalom amiket irtam. Kisvártatva és pár próbálkozás után visszajöttél és azzal kezdtél vádolni hogy én jól tudtam, hogy a steam ilyen és éppen ezért csináltam az egészet, hogy a saját dumámat erősitse, szóval ezt a dolgot már anno végigtapodtuk. Ezt beállitani szándékosságnak, holott lövésem nem volt a steamről meg a steam chatről, mivel sosem használtam egyiket sem QL előtt, ráadásul úgy, hogy még TE magad sem tudtad, hogy a steam chat ilyen? És még én "ferditek". Eleve arról van szó, hogy már az előzmények is engem igazoltak volna. Nekem másodpercnyi vacillálást sem szokott jelenteni, hogy olyasmit is megosszak, ami rám nézve terhelő, HA ez kell ahhoz, hogy teljes legyen a kép. Ezzel csak azt mondod, hogy akkora gyökér vagyok, hogy szándékosan csak egy bizonyos részt vágtam ki, ami viszont nem igy történt és sosem csináltam ilyen arcátlanságot se előtted, se utánad soha életemben senkivel. Anno emlékszem még bújtam is a fórumokat, néztem hová kell irni, hogy elkérhessem a teljes steam chat anyagomat, de a válasz egyértelműen az volt, hogy lehetetlen.

  • ncc1701

    veterán

    Hagyjátok már szegényt. A sasok nem vadásznak a legyekre, hadd warpoljon kedvére. Valahogy nem tudok haragudni arra az emberre, aki andy james-t mutatott nekem. :) Ha más nem, kiváló a zenei ízlése.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ncc1701 #14237 üzenetére

    Ez nem vadászat, ez katasztrófaturizmus részemről. Vagy annak valamilyen alfaja. :) Tudod mikor a csúnya, randa dolgok egyszerűen vonzzák a tekinteteket. Ez olyan.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • #10691584

    törölt tag

    válasz ncc1701 #14237 üzenetére

    Gyorsan tanulsz.. (deformálódsz)

    Ezt nekem is előadta, de túl sok mindent láttam már ahhoz, hogy ne peregjen le, mint kacsa tolláról a viz..

    Mondok neked én is egyet, az meg az én elvem: Ha pulykákkal kapirgálsz, nem repülhetsz a sasokkal. Téged egy sasnak álcázott kigyó tanitgat vadászni, akár sas vagy, akár pulyka. Csak még nem jöttél rá, mi lakik legbelül és hogy nem elég a legyeket levenni a teritékről, a kigyókat is kerülni kell. Ha nincs szerencséd, rábaszol. Ha szerencséd van, csak kis mértékű lesz a károsodás.

    [ Szerkesztve ]

  • SP!T

    addikt

    válasz #10691584 #14236 üzenetére

    Erre annyit irnek, hogy ne masolj be olyan privat beszelgetest, aminek csak a ram eso resze latszik, elozmenyek nelkul. Teljesen mindegy, hogy nem tudtad eloteremteni (valoban en sem), de igy egy torz, egyoldalu reszet mutatod a tortenteknek. Lehetoseget sem adtal azoknak akiknek beillesztetted, hogy onmaguk dontsenek, hisz nem lathattak azt az ominozus elozmenyt. Errol nem te tehetsz, de arrol mar igen, hogy ilyen formaban felhasznaltad, sajat elonyodre formalva.

    Pl.: Te egy b*zi vagy mert van egy kepem rolad amin egy masik homokossal smarolsz. Ja de a kep fele hianyzik, ahol a masik srac van rajta, de kepzeljetek oda...

    Jah es meg csak nem is en kertem hogy toroljek innen. :D

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • ncc1701

    veterán

    Na, a kemper köcsög. És azért csak ott van a végén 10 perc elött a szülőzés. :Đ De legyen, ma mell nap volt, kedvenc napom a héten, pláne péntek, így nagylelkű vagyok, valóban leszarom.

  • ncc1701

    veterán

    válasz ncc1701 #14241 üzenetére

    Amúgy 62% lett a rail acc, nem is értem, miért í ki hülyeséget a demó végén. Első meccsem aznap, melegítés volt.

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ncc1701 #14241 üzenetére

    :) ez jó szöveg volt.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • SP!T

    addikt

    válasz ncc1701 #14241 üzenetére

    Mondjuk valóban nem tudom ebben mit tudsz élvezni. :D

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • #10691584

    törölt tag

    válasz SP!T #14240 üzenetére

    Mondja ezt olyasvalaki, aki IDE hozta a steames "beszélgetésünket" SZÓBAN de úgy, hogy "valahogy" időközben megfordultak a szerepek, például olyan kis csekélységek, minthogy ki kezdte és mivel, majd folytatva a "végeredménnyel". Magyarul: "ez a szemét visszaütött" szitu irásban, senki által nem ellenőrizhető módon és a "visszaütött" elhagyásával. Ezek után felhánytorgatod (akkor és most ezer évvel később is) hogy beillesztettem ide egy fotót, amin látszottak a "kedvességeid" amiket itt irásban előzőleg letagadtál. Hát igen, az ilyesminek senki nem örül. Mondjuk emlékeim szerint rajtad kivül (akire visszaütött) más nem nagyon kifogásolta, bár lehet, hogy rosszul emlékszem.

    (#14241) ncc1701: Értem, tehát betetted ide lényegében az egyetlen olyan videót, amikor olyan pályán játszottunk, melyen talán még érthető is a kempelés, de te még ott is csak részben kempeltél. Látszik is, hogy mennyire szóvá tettem.. Valahogy nem lep meg, hogy nem a másik 3 demo közül választottál, amelyeken olyasmik láthatók, hogy almostloston beállsz a hid mögötti "kapuba" szemben a jumppaddal, és onnan várod a delikvenseket, mig a másik becsületbetyár (szintén magyar, nem tudom ismeritek e egymást, meg semmit de) a fejed fölötti hidon ácsorog szintén a jump padosokra várva. Tehát alul felül camp és teamwork. Utána mi is jött? Campground? Láss csodát, a red armorral szembeni lépcsőfordulóból ki kificcenve railgunnal az "érkezőket" mig a maradékot a fölötte lévő hidon egész végig campelő reactor cimbora lövi rocketlauncherrel. Ismerős? De választhattad volna mondjuk az overkilles demót is akár. Ott te voltál az LG mögötti oduban, másik oldalon a jumppad fölött a shotgunnál a másik magyar. Vagy! Másik verzió, hogy reactor a railgunnál a kapu teleporthoz vezető lépcső előtti sarokból lövi az LG/Quad felé igyekvőket, te pedig az előbb emlitett zugból. aztán a többieknek lehet kibontakozni.. Mellesleg mondhatsz itt akármit, ha továbbrais szokásodhoz hiven játszol, csak idő kérdése és mindenki szembesülni fog a "játékstilusoddal" aki összefut veled. Márpedig tizenX év után nem hiszem, hogy változtatnál a szokásaidon. És akkor nem én fogom mondani, főleg hogy itt meg ott sem leszek, hanem annyit látsz, hogy 1-2 cimborádon kivül mindenki ráun és otthagy a faszba. Mondjuk nem gáz, mert mostanra az egész quake vonal szinte teljesen halott és az utolsókat rúgja, vagyis az egész probléma okafogyottá válik, senkit nem érdekel és elsikkad. Vagyis kiderülhet, hogy tényleg nem campelsz egy kurva sarokból 10 percekig raillel, mint az állat :R Egyébként vannak fokozatok. A reactor lába nyomába nem érsz camp-only témában, mert ő tényleg SEMMI de semmi mást nem csinál szerintem még levegőt se vesz csak campel kifeszitett szemhéjakkal maximum 3 virtuális méteren sétafikálva oda-vissza oda-vissza. Na az ilyeneket imádom. Iiigazi quakes bazmeg...

    Mindegy, leszarom. Úgy játszotok, ahogy akartok. Gyökér PH 72 órát várat törlés előtt, pedig nem kérte kutya se, én pláne nem, bezzeg mikor másfél hónapokra tiltottak, akkor még irni sem volt hová, úgy kellett kinyomozni mindent. Bánni nem fogom, mert ez a PH már nem az a PH amihez annak idején csatlakoztam. Mára egy hulladék, futottak még kategóriájú szánalom lett hihhetetlen sok bunkóval, a cikkek meg khm.. fele burkolt reklámrovat, másik fele általánosságok, ja meg fényképezőgépek is kellenek ballasztnak.

    Közben meg öcsém accountját ilyennel banolták ÚGY hogy be se lépett rá másfél éve azóta, hogy eladta a gépe alkatrészeit:

    Quakezni nem fogok (legalábbis Quake Dead-el) innen meg vagy kitiltanak a faszba, vagy törlöm magam, ha végre engedi ez a fos, szóval adjonisten jóemberek szép volt, jó volt, elég volt: bye Veletek úgyse nagyon játszottam, mert nagyjából (spit kivételével) soha nem láttalak titeket azokon a szerókon, amiken a tier4-5 csávók nyomták esténként és amiben élvezetet találtam, meg kihivást. Persze ők is lefalcoltak már 95%-ban szóval.. A QL-t bánom, a PH-t nem. Hello!

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz SP!T #14245 üzenetére

    Ma kézhez kaptam az EC1-A-t. És volt is időm tesztelni. Nagyon tetszik. Jókat játszottam vele. Ez a szenzor az első pillanattól kezdve teljesen más érzést nyújt mint a 3.0. (de a 3.0 görgője jobb volt)

    Köszi a segítséget és tanácsot még múltkorról ez ügyben.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

  • ncc1701

    veterán

    válasz #10691584 #14246 üzenetére

    B+, a szülőzés miatt tettem fel ezt. De akkor most felteszem a többit is a kedvedért. Nekem ennyit megér. :) Külön várom majd, h az asylumos videónál rámutass, h mekkorákat kempeltem. Főleg a raillel. :) Na, ott volt egy gyönyörű quad runom, vagy 10 fraggel. Kb életemben először.

    [ Szerkesztve ]

  • SP!T

    addikt

    válasz #10691584 #14246 üzenetére

    Nekem semmi bajom nem volt azzal hogy bepostoltad, csak hianyoltan az elozmenyt onnan. Arra pedig kivancsi lennek egyaltalan a tema hogyan merult fel akkor, mert erre mar nem emlekszem. Persze gondolom en mondtam a tobbieknek a temahoz nem illoen, hogy milyen gyik voltal priviben, igaz? :D

    LnB: nm, sejtettem hogy nem banod meg. :) minosegben top szerintem scrollt is imadom, hogy kemeny mint a .... Nick Marshal. :D

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    Na, volt egy majd' egy hónapos pihi. Muszáj volt OCD-végignyomni a Hitman: Absolution-t (Ez amúgy nincs itt meg valakinek? Csináltam egy jó kis Chinatown küldetést, aztán kéne valaki, aki megcsinálja + értékeli Sztímen.), befejezni a Tales of Graces F-et - meg belekezdeni a Tales of Symphonia Chronicles-be. :))

    Már amikor akadt egy kis időm (néha az alvás rovására). Amikor nem ezek mentek, volt dolog épp elég, azt se tudtam már, hogy hol a fejem - sajna a Föld tengelymenti forgási sebessége nem tette lehetővé az érdemben történő puffogtatást. No mindegy, nagyjából re.

    Ja meg; nem tudom, lehet, hogy mondtam már, de nyáron a garázs 25 small-scale LAN-nak adott otthont. Főleg Heroes III Complete pörgött, de volt még SC: BW, Fallout: Tactics, meg Age of Wonders 2 is.
    MEG DOOM 2, YAY. Fincsi ZDoom-port, szóval még működik is a dolog. Ezen mélázva aztán eszembe is jutott, hogy Doom Builder 2-vel <3 elkezdtem csinálni hozzá egy mapot (most kb. 60%-os készültségi szinten van), aztán azon DM-eltünk.

    Amolyan tanulópénz-feeling. A témában sikerült beszerezni egy könyvrelikviát, s bár a mellékelt fejlesztőeszközök 95%-a már 10 éve is elavult volt, abból is sok érdekesség mászik a napfényes flaszterre.

    Mindenesetre durva, hogy mikre képes a Doom Engine, ha eltekintünk attól, hogy pl. egymás feletti szektorokat nem tud kezelni (biztos feltűnt már, hogy nincsenek egymás felett elhelyezkedő helyiségek) és az enemy sprite-ok végtelen magasságúak (értsd a "láthatatlan részük" a plafon vonaláig ér). Korlátok vannak bőséggel, de jópár dologra létezik kerülőút. Rugalmas a cucc, id anno nem aknázta ki maximálisan. Elég csak megnézni a határfeszegető Brutal Doom-ot - mekkora királyság már.

    No de vissza a házi mapra;

    Overview:

    Az egyik sarok:

    Egy másik sarok:

    Center (szimulált nyílt égbolttal - meg BFG-vel ;]) :

    Meg 4 csendélet, szintén editorból. Játék közben a bevilágítás jobban néz ki.

    Összességében még lesz vele munka rendesen, de pre-alpha már játszható volt a cucc, jópár órát ellődöztünk rajta. Majd szép lassan szöszölök vele - bár egy új LAN ígérete megdobná a vállalkozó kedvet.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák