Új hozzászólás Aktív témák

  • finest

    őstag

    Sziasztok! Hogy mondják angolul, h csövesbánat? Szeretném beírni a Bethesda fórumára, hogy ez a játék egy csövesbánat. Nem tudom, h miket csinálnak egy-egy szezon indításakor, de újabban úgy érzem már szinte semmi ráhatásom sincs a játékmenetre, nyomhatok én akármit tovább megy, vagy nem is reagál, későn reagál a játék. Azt sem tudom, h mit lehet a hálózaton elcseszni, de határozottan az a benyomásom, hogy a magasabb pinggel könnyebb játszani, kompenzál a játék érte, mert nálam lényegesen magasabb pingű játékosok úgy szednek le, hogy az én lövésem még el se megy. A hitboxon is baszkuráltak valamit, mert 175-ös élettel úgy b@sznak szét pillanatok alatt, h pislogni sincs időm, máskor meg 3 rakéta is kevés leszedni valakit.
    Kezdetek óta játszom ezzel a szarral, mert aránylag instant, gyorsan betölt, oszt lehet csépelni a népet, de mostanra egy csövesbánat lett.
    A gyerek gépén éppen most fut neki a Bethesda launcher, h újra letöltsön 23,81GB-ot ebből a szarból, mert tegnap megállítottam a letöltést a felénél, mert a launcherben hiába állítod be a letöltési sebességet, pont leszarja, és felzabál minden sávszélt. Ma elindítom a gépet, hát előröl kezdi. De mi a tökömért kell letölteni az egész játékot újra, amikor se új pálya, se új karakter nincs? Csövesbánat.

    [ Szerkesztve ]

    “Don’t shoot, I’m Globish.”

Új hozzászólás Aktív témák