Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Synthwave #1253 üzenetére

    Na figyeljé'. Én részben megértelek. De nézzük más szemszögből a dolgot. Az a 32 játékos aki ott volt a QuakeCon-on a duel versenyen, ők akkor miért tudnak úgy játszani ahogy? Cooller az egyik interjúban (mikor megnyerte a 3. helyért vívott meccset DaHang ellen), méltatta a játékot és a készítőket. Rapha is, és még egy páran. Erre mondhatod azt, hogy de neki fizetnek. Oké, de volt ott még pár játékos rajtuk kívül bele értve Raisy-t is akik csak tudnak vele játszani, és látnak benne fantáziát. És pont az inputlag lenne a legnagyobb bajuk mert akkor nem tudna se clawz se Raisy úgy saftolni ahogy. Rapha mondta Raisy-ről, hogy elképesztő a shaftja ő ilyet még nem látott, és rendesen félt tőle. Ha meg megnézed a meccseket, tökéletesen pozicionálták egymást hang alapján. Szóval nekem nincs olyan prau fülem mint neked, de csak oké lehet a dolog ha nekik megy.

    Viszont, nekem teljesen smooth a dolog, mégis pénteken három tdm meccs után elkezdett rohadtul laggolni a játék. Álltam, néztem az fps-t 160-200fps, előttem meg mindenki teleportál, és az egész mozgásom is full darabos volt. És nem tudom miért, nem tudom mi lehetett az, újra kellett indítani a game-t. De ha ezt nem csinálja akkor nagyon smooth. Én az egér mozgásán se vélek felfedezni inputlag-ot. Igaz most lekorlátoztam 125fps-re, hogy ne tekerje már a vga-t a menübe is maxon. Meg megcsináltam ezt a picmic dolgot is.

    A többit adom, a F2P hátrányait, és, hogy bedob már zajló meccsekbe (bár engem még nem dobott most, hogy újra elkezdtem játszogatni vele.)

    +1. Azt irtó ciki volt látni egy QuakeCon-on, hogy "kívülről" (szóval látszott ő is és a monitorja is) mutatják Cooller-t, és másodpercekre megállt neki a kép. :D Azért úgy elég durva lehetett játszani. Én nem is értem. :D
    Kértem Raisy-t, hogy nézze már meg milyen VGA-k vannak a gépbe, de nem válaszolt a kérdésre, discord-on arra jutottunk lehet aláírattak vele valami titoktartási dolgot.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák