Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
A PC-s és a jelen generációs konzolos teljesítményt látva akkor 360p/15fps-re számíthatunk. Inkább dolgoznának patcheken a játékhoz.
-
XTomiX0029
újonc
Ez számomra jó hír
-
30z.Samu
félisten
Úgy fest még mindig erős a prevgen bázis annyira, hogy megérje kiadni rá a játékot.
Sic Parvis Magna
-
Enigmania
újonc
Az ismerősi körben is elég sok még a One X. Ha meg tudják oldani, hogy ne olyan legyen mint anno a CP 2077 akkor nincs ezzel semmi gond.
-
homerhamm
addikt
Szerintem meg inkább el kéne engedni a prevgent.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
markknight
veterán
Ez az egész géming ipar már egy rossz vicc. Ebből is jól látszik, hogy marhára kevés a különbség a mostani gépek meg a prevgen közt, csak üzletileg csináltak egy "kamu" generációváltást. Én még most is azt vallom, hogy ez a generáció a leggázabb amit valaha láttam. Érdemi nextgen játék nincs, ami meg kijött azok mind dalolva futnának pl PS4 Pro-n is.
És mivel baromi nagy a recesszió, konkrétan már a CGI-t is lespórolják a filmekből, addig ilyen agyeldobós, ultra ray tracinge, 4K-s grafikát szerintem még minimum 5-10 évig elfelejthetjük.
[ Szerkesztve ]
-
Enigmania
újonc
válasz markknight #8 üzenetére
Annyira nem jó a memóriám, de nekem nagyon korainak tűnik a PS5 Pro bejelentése is. Hiszen nem is olyan rég normalizálódott a gyártott darabszám és most már nincs hozzá hiány a piacon.
-
Enigmania
újonc
válasz markknight #10 üzenetére
Akkor meg az alap gépek voltak elkapkodva. Értem ezt az SX-re is.
-
Redneck
veterán
A jelen generációs verziók már jól futnak? Még nem mertem beruházni rá XSX-en.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
veterán
válasz markknight #13 üzenetére
Megnéztem pár videót a patchelt teljesítményről. Azt hiszem ezt nem veszem meg, inkább megvárom, hátha beesik majd GP-be.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Neurotoxin
őstag
Jövőre szerintem EA playre/GP Ultimate-re sanszos. Életemben először vettem új játékként, megjelenés körül dobozosan, szinte teljes áron, de azt kell mondjam, hogy megérte. Főleg ebben a számomra uborkaszezonban..A story eddig bejön, érezhetően kevésbé szívat a játék a Fallen orderhez képest, eddig komolyabb droppokkal ritkán találkoztam. Merrin hangja idegel ki egyedül, ez a mormogásos nyöszörgő hangszín úgy borzalmas, ahogy van..(De megjelent időközben a Stray Xboxra, előrendeltem szintén unorthodox módon a CP:2077 Phantom Libertyt és a Starfield Premium upgrade-t is, szóval ha Isten és a bolygóegyüttállás is úgy akarja, lesz ősszel mivel játszani )
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
markknight
veterán
válasz Neurotoxin #15 üzenetére
Merring hangjától én is idebajt kaptam, főleg ennél a jelenetnél: [link] Nagyon gáz, béna nem is illik a karakterhez csóri csaj.
-
Neurotoxin
őstag
válasz markknight #16 üzenetére
Én már a legelejétől, mióta újra találkoztunk vele. Nem hiszem el, hogy ez így ebben a formában átment a szinkronmunkálatokban..Amennyire csíptem ezt a kis kedves waifu-t az első részben, itt annyira rühellem a hangját. Nem áll jól neki a rövid haj sem, de ízlés dolga
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Főzőcskés topic
- Steam Deck
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Megint gyarapodik a Corsair birodalma
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN - Eladó XBOX SERIES S 512GB
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen