Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz 5oultrain #26033 üzenetére

    "Jelen esetben NTSF fájlrendszerű, és nincs rajta partíció, de adatok igen."

    Egyrészt NTFS, másrészt ha nincs rajta partíció, akkor adatok sem lehetnek rajta. Gondolom az a helyzet, hogy egy partíció az egész, ami NTFS fájlrendszerű és azon vannak az adataid.

    Felteszem ebből szeretnél két partíciót csinálni úgy, hogy a jelenlegi adataid megmaradjanak az NTFS partíción és ezen felül szeretnél egy üres FAT32-es partíciót, amit a PS3 is lát.

    Nem gond, meg lehet csinálni formázás nélkül is. Partition Magic, vagy Paragon Partition Manager ajánlott hozzá. Először át kell méretezned a jelenlegi NTFS-partíciót annyival kisebbre, amekkora FAT32-es partíciót akarsz. Ekkor az adatokat úgy csoportosítja a program, hogy azok mindenképp a megmaradó NTFS partíció területére essenek, szóval lehet számítani némi adatmozgatásra, ezért kis időbe fog telni. Ezt követően az így felszabaduló, particionálatlan területen létre kell hoznod egy új partíciót, amit FAT32-re kell formáztatni. Nagyjából ennyi, HDD-mérettől függően pár tíz perces mutatvány, egy lépésben meg lehet csinálni az egész folyamatot, a program több fázisra bontva elintézi majd.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák