Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ScouserHUN

    tag

    válasz jozsi #15536 üzenetére

    Tegnap vettem meg PS3-ra és azt mondom, hogy minden egyes fillér megérte. Olyan hangulata van a játéknak, ami egyszerre beszippant és nem enged. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Buggal még nem találkoztam, pedig már benne van kb 8 óra. A küldetések változatosak, jók a mellékküldik is és egy egész élővilág vesz körül.

    Előfordult, hogy lovagoltam, egyszer csak megláttam egy nőt, akit egy csapat sakál támadott meg. És hát megmentettem. De olyan is volt, hogy az egyik faluban megtámadott egy bika:)

    A játék erőssége még a szinkronhangok, ilyen jó minőséggel nagyon régen találkoztam már. Ami pedig a grafikát illeti, senki ne számítson Unchated 2 féle gyönyörűségre. Ez egy sandbox játék, hatalmas területtel. Szerintem szebb mint a GTA4, bár a két világ különbségei miatt felesleges is összehasonlítani. Nagyon hangulatos, amikor mész a prérin és egyszer csak elered az eső, sőt hatalmas viharba keveredsz.

    A frame rate-el nincsen probléma, nem tapasztaltam lassulást egyáltalán. Reccenés mentesen fut a játék. Tényleg must buy

    Ja és a multit még ki sem próbáltam:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák