Új hozzászólás Aktív témák

  • e.vid

    senior tag

    válasz szasanyi #1244 üzenetére

    Regisztrálj be ide: X-Media. Ebben a fórumban olvashatsz róla: MKV to PS3.

    Idézet Wadarrtól:

    "Talan sokakat erdekel a tema, hogy hogyan tudna lejatszani PS3-on esetleg Xbox 360-on azt a bizonyos MKV formatumot... Miert is jo ez nekunk? Azert mert az ilyen formatumu filmek minosege kozel blue ray vagy hd dvd minosegu.

    A legegyszerubb es leggyorsabb megoldast a gotsent nevu progi kinalja. Bar hozza kell tennem 1080p-s filmeket igy nem lehet atforgatni. Az x360-at azert raktam zarojelbe mert ugyan O is le tudja jatszani az mp4-et de inkabb nem mint igen Lehet probalkozni... elore nem tudni melyiket fogja lejatszani es melyiket nem.

    a gotsentet innen lehet beszerezni es a szukseges kiegeszitok is ide vannak elrejtve a linkekben: KATT IDE

    Miutan kicsaomagultk a progit, szukseg lesz meg a nero aac encoder fajlainak bemasolasara ebbe a konyvtarba valamint a legujabb haali media splittert es az ac3 filtert is rakjuk fel.

    Ha ez megvan egyszeruen csak meg kell nyitni az mkv fajlt a programban es mehet a convert. Nyitogatni fog ablakokat es a vegen kiirja hogy convert complete.

    Ha olyan erositovel rendelkezik valaki ami hdmi 1.3-as csatlakozast kinal erdemes a programon belul az ac3 filtert 5.1-re allitani, igy visszajtszaskor 5.1-es lesz a filmek hangja. Optikai kimeneten ez a hang nem jon ki."

    [ Szerkesztve ]

    '' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

Új hozzászólás Aktív témák