Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Először is fontos leszögezni, hogy a "Home"-olás menetéhez két olyan személy szükséges, akik valamennyire megbíznak egymásban, ugyanis ha az egyik fél visszaállítja a saját gépére a home-ot, akkor a másik számára játszhatatlan lesz a korábban letöltött játék.

    FONTOS: A home-olás rendszere csak és kizárólag digitális játékokkal működik, lemezesekkel nem.

    Home-olás menete:

    1. Ki kell lépni Xbox One-on a saját profilunkból. (tilos törölni!)
    2. Elkérjük a kiszemelt társ Xbox Live adatait, vagyis az email címét és a hozzá tartozó jelszót.(3. félnek nem adjuk ki adatainkat, vissza lehet élni vele)
    3. Bejelentkezünk a megadott adatokkal, így minimum 2 profil lesz a gépen.
    4. A Settings menüben a "My Home Xbox" menüpontra kell bökni, majd arra hogy "Make this my home Xbox".
    5. Kilépünk társunk felhasználói fiókjából.
    6. Belépünk a saját felhasználói fiókunkba.
    7. A My Games & Apps-nál a Ready to install résznél mindegyik játék ingyen letölthető, már persze amelyiket társunk megvett.
    8. Társunk felhasználói fiókjával nem kell belépve lenni, sőt törölhetjük is azt. (A HOME-olás megszűnik, ha azt másik gépen állítja be az eredeti tulaja)
    9. Játékok mellett a GOLD előfizetés is megoszlik, így elég ha egyik embernek van előfizetése.
    10.EA Acces is műkődik, bár nem mindegyik játékkal.
    11. A megvásárolt DLC-k is közösen használhatóak, azonban például az in-game tárgyak (Pl: Megvett skin, fegyver, játékbeli pénz) NEM. Azt kizárólag a profil tulaja használhatja.

    +1. Ezt a műveletet természetesen oda-vissza is meg lehet csinálni. Magának az egész műveletnek az a lényege, hogy elég egyszer megvenni a játékot, majd elfelezni a költségeket. Természetesen ehhez a bizalom szükséges.

    Home rendszer használatánál mindkét profil eléri egy időben a játékokat/Access-t/Gold-ot, így akár együtt is játszhatnak.

    Kiegészítés:

    Fontos megjegyezni, hogy ha HOME-oltok egy baráttal, akkor offline módban (Tehát ha nincs net a gépen) csak az ő digitális játékaival tudtok játszani, a sajátotokkal nem. Ez esetben csak a lemezes játékokal tudtok a saját gépen játszani addíg, amíg újra netre nem csatlakoztok a konzollal.

    Kiegészítés 2:

    Mint már párszor le lett írva, a live akciókhoz AKTÍV live előfizetés szükséges.
    A gold homeolásánál csak a multi hozzáférés, illetve ha az aktív live előfizetéssel rendelkező profil megvásárolta őket, akkor a gwg játékokkal is tudsz játszani. (A kedvezményeket csak az kapja meg akinek él az előfizetése.

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák