Új hozzászólás Aktív témák
-
Chibass
tag
Nyilván azt én sem szeretném, hogy akkor másik pop se szülessen, csak az assassin creed-et tolják szarásig, hanem inkább csak azért, mert csalódás a látvány és vegyék tudomásul, hogy nem ez a jó irány...persze csak szerintem.
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
alratar
addikt
-
Felesbandi
senior tag
Meg nem tudhatjuk, hogy jo lesz-e a jatek, vagy sem. Ha a Nintendo adna ugyanezt ki Mario kontosben 1080p/30FPS-sel, mindenki azt ismetelgetne, hogy a jatekmenet szamit csak, nem a felbontas es FPS.
En is jobban orulnek egy rendes 3D PoP-nak, de vegso soron az fog erdekelni engem, hogy jo lesz-e a jatek, vagy sem. Ha rossz lesz, legyen csak buko, de ha megis jo jateknak bizonyul, akkor mi jo van abban, ha bukik?
-
Chibass
tag
Ettől még a 2008-as cel shaded reboot is jobbnak hat, remélem hatalmas bukás lesz.
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
GodGamer5
addikt
Mobil játék szint.
De legalább a gépigény is ezt tükrözi..."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap