Új hozzászólás Aktív témák
-
rottenbull
senior tag
Jo trailer. Neki is futok matol. A het vegen visszaleptem az utolso mentesembe igy kiprobalhattam a hatalmas QoL fejlesztest az terepjarot. Az egy stickes iranyitast annyira rossznak talalom, hogy inkabb kihagyom a hasznalatat. A creations viszont jo, csak erosen limitalt egyelore.
-
Láttam feltették a játékot "oda" is és szidáson kívül más komment nagyon nincs is alatta.
Nem értem.. mert hogy "a Skyrim óta nem készült jó Bethesda game" pedig az is olyan bughalmaz a mai napig hogy az valami nevetséges aztán már hány verziója kijött azóta.
Még a modderek sem tudják rendesen kijavítani a mai napig jönnek a fixek Nexus-on.Ráadásul a Skyrim-hez hasonlítgatják mikor egyértelműen a Starfiled egy Fallout 4 ami szintén a mai napig bugos.
Én már másodszor tolom a Starfield-et és imádom, végre egy jó kis klasszikus lövölde. Hányingerem van a sok szoulszlájk meg rogulájk mocsoktól ami manapság kijön.
Köszi Bethesda a munkádért még ha utállak is a sok bug miatt.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
prolad
addikt
Starfield volt az a játék amit tavaly szeptemberben egész hónapban játszottam, aztán október közepére már azt is elfelejtettem, hogy megjelent. Annyi filler, ismétlődő üres tér és töltőképernyő volt benne, hogy hiaba voltak jó pillanatai, teljes érdektelensegbe fulladt a végére és örültem, hogy befejeztem. Hasonló a Skyrinmál és valamennyire Fallout 4-nél is, ezzel szemben egy Oblivion, Fallout 3 vagy New Vegas még jobban leköt, hiába látszik a meg rajtuk az idő.
Ettől függetlenül nem rossz, eddig a Skyrim volt a 10 pontból 5 pontos játék ami a tökéletes középszerűséget jellemezte, most a Starfield az. És nincs gond egy-egy teljesen átlagos és felejthető címmel, nem lehet minden kiemelkedő alkotás. Csak kérdés, hogy az aktuális csúcs Bethesda jatéktól valami kiemelkedőt vársz, vagy csak annyit, hogy egy havi Gamepasst végülis megért. Nálam az előbbire lett volna igény és az utóbbit kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Mobil flották
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
- PlayStation 5
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...