-
- Utoljára frissítve: 2019-10-04 15:35:21
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Hozzászólok Aktív témák
-
Tegla80
addikt
En spec nem csinaltam olyat.
A menteseimet kulon megneztem es feltoltam felhobe,mert alapban nem volt minden fent. (persze penre is elmentettem)Utana atneztem a kepeim/videok es ami abbol kellett azt szinten lementettem.
Majd ezutan kikaptam a hdd-t,beraktam a masikat es kapott egy ofw-t penen , inditottam....rendberakta magat igy felraktam a felhasznalokat ujra,majd felhobol menteseket vissza a plus-os accra .... utana raszabaditottam a netre a gepet a kello jatekokert.Ha a fw nem megy fel elsore akkor sincs para,eroltettni kell......nekem vagy 8.alkalomra ette meg ugyan azt amit elotte nem.
A`rpi
Ez amugy mire is kell? Sztem tok felesleges,mert ertelmet nem latom...[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Hozzászólok Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- [Re:] Megkapta az XT jelölést az októberben bejelentett Radeon RX 5500
- Vezetékes FEJhallgatók
- [Re:] Mi volt az év játéka számotokra 2019-ben?
- [Re:] Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás
- eBay
- [Re:] Redmi Note 8T - T-modell
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Windows 10 Pro aktiváló kulcs (Frissítsd 7, 8-ról 10-re, tartsd meg minden fájlod)
- G-i3-i5-i7 brand ATX gépek Munkaállomások Workstationok Áfás számla garancia
- HP Spectre 13-af00nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS TOUCH notebook - gyönyörű fehér színben
- Lenovo Thinkpad T460, HD, i5-6300U, 256 SSD, 8GB, magyar vil.bill., ujjl.olv., 6 hó gar
- HP Spectre x360 Convertible - 13-ap0004nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS notebook - i7, 16GB, 512SSD, Touch