Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Kvelstadt #92727 üzenetére

    A ragadozó curruptionös, kb hackelt software fut rajta s megtámadja az embereket. A növényevő simán elvan magában. Napfénnyel táplálkoznak.

    A ragadozókat át tudja programozni a főhős a botjával (a növényevőket is btw) s ilyenkor nem bántják + mountnak tudja használni.

    Az, h miért lett ilyen a világ a jövőben, kik írták a hacket stb remélem valamennyire kiderül a storiból s nem csak lebegtetik a következő részekre való tekintettel.

    Amúgy szerintem ez pont változatosabb tud lenni mint a többi open world játék, eddigi infok alapján sokkal változatosabbak a küldetések, illetve eleve változatos h hogyan áll neki az ember. Ettől függetlenül OW játék, szóval sokaknak biztos monoton lesz egy idő után, aki pl egy GTA-t monotonnak tart az ezt is annak fogja... De pl egy ACnál, inFamousnál változatosabbnak hat sokkal.

    (#92729) baker_ Nem lehet paypallal fizetni usa storeban úgy hogy magyar kártya van hozzárendelve. Ha utalsz pénzt a paypalra ami usaba van regelve, csak akkor fogadja el. Ehez legegyszerübb egy másik paypal, amihez a kártyád van rendelve. De ez drágább s macerásabb mint simán amazonon kártyával vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák