Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz krx21 #92562 üzenetére

    Szerintem te marhára nem a magyar valóságban élsz. 150K környékén elég jó FHD tévék vannak, amik egyáltalán nem belépőszintűek. (Ha a 150K -t a 4K -ra értetted, akkor nem szóltam.) 4K tv -t, ami tényleg jó, azt csak az igazán tehetősek tehetik meg, ahol "nagyajólét".

    Itthon meg még ott tartunk, hogy a Blu-ray tartalmak még mindig kisebb rétegnek szólnak, mint a dvd -k, és a legtöbb ember azt se tudja, mi a HD Ready, FHD, meg 4K közötti különbség, és nem is nagyon érdekli őket. Azt veszik meg, ami olcsóbb. (Persze, mint jómagam is, értek hozzá, és azt veszem ami ár/érték arányban a legjobb)
    Az meg a másik hogy odáig sem jutottunk el még, hogy a tévéadás esetleg megüsse az 1080p mércét (merthogy sok csak i -ben megy, és elég gyér, az olimpiai közvetitések is hányadékok voltak a magyar királyi tévé csatornáin).

    Végre terjednek az FHD tévék, egy nagyon szűk rétegnek ott a 4K, de még baromi sok idő fog eltelni addig, míng a 4K -s tévék "alap" tévék lesznek. (Akkor meg majd a 8K lehet a csúcs.)

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák