Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz KaitouP #91784 üzenetére

    Nincs mit. Igazán. :B

    Nálam is nagy kedvenc a Journey. Tulajdonképpen ez az a játék, amit PC-sként nagyon-nagyon irigykedve néztem mikor kijött PS3-ra (a másik a még PS2-es Shadow of the Colossus volt), és ami miatt elgondolkodtam egyáltalán a konzol vásárláson. Amint kijött PS4-re azonnal meg is vettem. Minden pénzt megért.

    Most a The Last Guardian-t várom nagyon (már rég előrendelve). Nekem különösen bejönnek az ilyen hangulat-orientált játékok, amik nemcsak az érzékeimre és reflexeimre, hanem az érzelmeimre is hatnak. Olyanok mint a Flower, a Limbo, az The Unfinished Swan, a Never Alone, a Broken Age, az Everybody's Gone to the Rapture, a Firewatch, az Unravel, vagy most éppen az Armikrog.

    Persze én is szeretem néha szitává lőni az AI vagy épp élő emberek által irányított ellenfeleket. Vagy azt amikor az utolsó kanyarban lezúzom és megelőzöm azt a köcsögöt, aki a verseny utolsó 2 percében feltartott.
    De százszor jobban bennem élnek azok a felejthetetlen pillanatok, amiket a fent felsorolt játékokkal töltöttem, mint azok az "elpocsékolt" órák, amiket bármelyik futószalagon gyártott teljesítményorientált látványjátékba öltem. :D

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák