Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz Elims #91769 üzenetére

    A szemnek, az agynak, és én szerintem - számomra legalábbis- a léleknek is. :) Nyilván mindenki számára más egy kicsit, vagy máshogy jön le a tartalmi mondanivalója a játéknak, de biztos hogy mindenki számára nagyon szép - aki nem azt látja benne csupán, hogy mászkálni kell a célig, mert ugyan a játékmenet nagyon egyszerű, de ez a játék SOKKAL de SOKKAL több annál, ami első látásra tűnhet.
    Nagyon komoly érzelmi löketet ad, igazi léleksimogató a történet, a világ, amiben játszódik, és nagyon fontos még, a ZENE. Egyszerűen csodálatos (a végén lévő dal énekesnőjének a hangja is az :) ). Ha egyszer már végigvitte valaki, másodjára a stáblistánál adjon hangerőt rá ha eddig nem tette (tegye, mert érdemes), csukja be a szemét, és hallgassa végig (szép a képi világ a stáblistánál, érdemes azt nézve is végighallgatni).

    Szóval igen, ahogy mondod, ez egy nagyon szép utazás, és nagyon szép benne az hogy (innentől kis spoiler)
    hogy teljesen idegen embereket tesz ki melléd a játék (1 főt csak melléd), akivel végigutazhatod a játékot anélkül, hogy tudnád, kicsoda - én előszőr azt hittem hogy gépi karakterek, és az első végigjátszás után, a stáblistában jöttem rá hogy végig (elsőre 6 különböző emberrel) utaztam a játék során. Másodjára "csak" kettővel, de akkor is és másodjára is, tök szép hogy egymás segítve halad a célig két ember. Ennek szerintem, az én olvasatomban legalábbis, mondanivalója van, a mai világra nézve.

    Nem is tudom mikor kaptam játéktól utoljára ekkora érzelmi töltetet, nem mostanában volt. :)

    (#91768) Zanik

    Ezért HATALMAS köszönet neked! :R Épp Journey lázban égve ez nekem hatalmas ajándék. :)) Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák