Új hozzászólás Aktív témák

  • Nayrobi

    őstag

    Néhány fent leírt álláspontot nem feltétlenül értek meg.

    Kvázi kapunk egy új gépet ami akkora mint a mostani, kevesebbet fogyaszt, egy plusz usb port van rajta, nagyobb merevlemez, ac wifi, legalább 2x erősebb, nagyobb/gyorsabb felbontás, képfrissítés, 4K/VR gaminghez külön peccsel nagyobb textúrák és egyebek bizonyos játékokhoz, 1080p streaming/shareplay/remoteplay, új kontroller, garancia.

    És hogy mennyiért? Amennyiért a legtöbbünk day1 vette a sima ps4-et. Ezek után komolyan nem értem, hogy páran miért érzik és éreztetik másokkal azt, hogy a sony átvágott volna bárkit is a palánkon. A fat gép ugyanúgy egy fasza cucc, akinek pedig szüksége van a fent felsorolt extrákra, az kb 50 rugóért megkapja a régi gépe eladása után. Ha valaki most venne ps4-et, annak pedig főnyeremény.

    A skorpiót meg kár idekeverni, a microsoft nem fél gent, hanem egy teljes generációt ugrana miután ezt már úgyis elbukták, dobálóztak számokkal, de csak ennyit tudunk róla, a spec alapján az ára is valahol 600-800 euro körül fog mozogni és ekkor már a ps4pro 349 lesz. Más kategória.

Új hozzászólás Aktív témák