Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz h4mi1 #77391 üzenetére

    Alig van játék, ami XBox exkluzív, és nem jön PC-re, így ha megtartod a géped, akkor a PS4-et ajánlom az exkluzív címek miatt. Ugyan "ingyenes" játékok tekintetében az Xbox vezet (a Gold ad 2+2-t, plusz ott az EA Acces), de a nagyobb játékos bázis miatt könnyebb találni használt játékokat (a Hardveraprón jelenleg 417 vs. 184 az állás), és azért a PS+-ban is szoktak hullani jó cuccok. A nagyobb játékosbázis miatt az online élet is nagyobb, bár igazából nem hiszem, hogy ez olyan sokat számítana.

    Nyers erőben sincs nagy különbség, elvileg a PS4-nek nagyobb a teljesítménye, de nincs számottevő különbség. A kontroller beépített akkumulátoros, míg ha jól tudom, addig az Xbox-é elemes. Nálam ez elég nagy dealbreaker lenne, mivel az elemek töltésénél kevesebb dolgot rühellek jobban, anno PC-hez is emiatt vettem vezetékes X360 kontrollert.

    Exkluzív játékok terén pedig szerintem nyer a Sony: God of War széria, Infamous széria, Uncharted széria, The Last of Us, Until Dawn, Little Big Planet, na meg a Bloodborne.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák