Új hozzászólás Aktív témák

  • #45378816

    törölt tag

    válasz #45378816 #74739 üzenetére

    Egy hét után helyzetjelentés. :D

    -Gyakorlás a botok ellen (normal) 3-4napon keresztül, napi kb.4óra, pipa.
    -Közben a pályák tanulgatása és egyes "népszerű" helyek elnevezése, hogy haverral majd könnyebb legyen az enemy pozíció feltárása, pipa.
    -Controller beállítások tanulgatása, majd ráébredés, hogy a Tactical kiosztás nem is rosszt, sőőőt... pipa.
    -Részvétel online játékokban, elfogadva a tényt miszerint vannak pro játékosok dögivel, pipa.
    -A tanultak használata, figyelve a többi csapattársra is (mert nem csak enyém a map és rush előre... néha azért kell a team-nek a támogatás is) :) pipa.
    -Második prestige kezdete és kb 500krypto elhasználása, pipa.

    Az eredmény pedig csupán annyi, hogy sokkal jobban élveztem a cod multit, mint pc-n, pedig az AW-t mindennel együtt megvéve kb.4-500 órát toltam.

    Szóval kérdeztem annó, hogy vannak-e tippek trükkök a kontroller használatára, szerintem érdembeli dolgokra sose fogok rájönni és igazából nem is akarok, mert ennyi (szerintem kevés) idő eltelte után már megtanultam egy casual player szintjén játszani és tudom csupán csak e-penis növelő tény, de elég sokszor voltam top háromban is. :DDD

    Óckodtam az FPS-től konzolon, de egy kis gyakorlással tényleg tök jól bele lehet jönni és élvezni lehet. Sose gondoltam, hogy cod multit fogok játszani ps4-en. És azt se, hogy volt nap, amikor beléptem, de csak a késeimre, meg kedvenc fegyvereimre kreáltam skin-eket. Szerintem mókás na és hát szeretek kreatívkodni. (már csak arra kell rájönnöm hogyan tudom megosztani a haverokkal, hogy ők is használják)

    Még valami, ha már így bele jöttem ;] szerintem igen is segít, ha videót néz az ember. Én twitch-en nézem esténként a bo3 közvetítéseket és lehet tanulni, nem is kicsit. (de ezt már lehet csak én spirázom túl :U )

    Rájöttem, hogy nagyon nem bántam meg a ps4-et, hiába "veszett kárba" több száz eredeti játékom, több ezer órám, meg a steam, origin stb... PS4ever! :R

Új hozzászólás Aktív témák