Új hozzászólás Aktív témák

  • Robi86

    senior tag

    Egy kis Battlefront (csak offban merem írni :D):
    Nem bántam meg a vételt, a béta alapján tudtam mire számíthatok, mint ahogy írtam korábban is, szeretem, ha egy játék nincs túlbonyolítva. Nem vagyok egy "hardcore gémer", cs 1.6 -on nevelkedtem, úgy érzem öreg vagyok már komolyabban átszokni a kontrolleres fps (tps) irányításra, nekem elég ha elszórakoztat, ki tud kapcsolni (mármint nem a kontroller :DDD)
    A Droid Run és a Drop Zone a kedvenc, sőt általában az elsők között végzek, csinálom a dolgom, bár néha azért örülök ha egyáltalán plusszos statom van a végén. Csapattól is függ.
    A Walker Assaultot már a bétában sem csipáztam, most is próbáltam párszor és szomorúan látom, hogy még mindig a spawn helyeken kempingel a sok csöves. Ez ellen lehetne valamit tenni, de el lehet lenni e nélkül a játékmód nélkül is.
    Na meg a sok "hoffermisit" is utálom, akik hátulról szednek le, de én is szoktam olyat ha úgy adódik :D
    Remélem most hogy felhoztam a játékot, nem lesz megint oldalakon keresztül ez az "értsd már meg hogy szar, nem érdekel hogy neked tetszik, nézd meg az értékeléseket" meg az ellenkezője sem, szerintem elég volt belőle mostanában. Mindenki játszon azzal, ami tetszik neki és ki tud vele kapcsolódni, hiszen ezek játékok, erre vannak :)

Új hozzászólás Aktív témák