Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Tuomas #51922 üzenetére

    PS plus-ra mennyire éri meg előfizetni? Az akciók milyen mértékűek szoktak lenni?

    Szolgáltatás keretein belül kapunk: mindhárom platformra ingyenesen letölthető játékokat (PS3,PS4,VITA), melyek minden hónapban újabb címekkel bővülnek (pontosabban változnak, új játékokért cserébe kikerülnek régebbiek a listából minden hónap első hetében). Ezekkel a játékokkal egészen addig korlátlanul játszhatunk, amíg az előfizetésünk tart. A játék ingyenes „megvásárlásával” bekerül az accountunk Download listájába (library), ahonnan bármikor újra letölthetjük. (Azokat a játékokat, amelyeket nem „vásároltunk meg”, de már kikerültek az ingyenes kínálatból, utólag nem tudjuk letölteni, tehát érdemes minden "ingyenes" játékot letölteni az aktuális hónapban.)

    Az ingyenes játékokon túl kapunk, avatárokat, témákat, 60 perc időtartamra kipróbálható játékokat (PS3) (Full Game Trials), bizonyos tartalmakra extra kedvezményt ~10%-20% biztosítanak (Plus discounts).

    Plus előfizetés kizárólag arra az account-unkra érvényes, melyre megvásároltuk.
    Letöltött játékokkal másik account-tal is játszhatunk, feltétele: Plus előfizetéssel rendelkező fiókunk Primary legyen gépen, ha ezt a fiókot töröltük, az előfizetés által kapott ingyenesen letöltött tartalmak nem lesznek elérhetőek, mindaddig, míg a törölt fiókot újra nem aktiváljuk játékkonzolunkon.

    Ami ingyenes, az örökre az enyém marad, vagy csak abban az egy hónapban?

    Havonta letölthető "ingyenes" játékok (monthly games) csak addig működnek míg aktív az előfizetésed.

    Amit megvettél akciósan(Deal & Offers) az örökre a tied, akkor is ha lejárt a plusz előfizetésed.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák