Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz Madwe #4925 üzenetére

    szia
    Március óta "tesztelek" a gépemben 1et,sztem még a PS3 nál is észrevehető,h gyorsabb,(a GT5 meg különösen hasít vele.)
    Nincs még meg a kultusza konzolon,így Én is sokszor megkapom,h "felesleges és hülyeség" és horror az ára,ha szóba kerül és ajánlom valakinek.(2 játék ára,sztem nem sok amúgy,mert 25e től már lehet venni ,pl 256gb-ot is . PC re ráverni 2-3kilót nem gáz,de SSD-t rakni PS be még nem elfogadott :U )
    PS3 topic ban az 5400rpm est szokták inkább ajánlani,mert a 7200 as "jobban melegszik". :DD
    pl az összefoglalóban is így áll ott leírva.
    "Háttértár:
    A gép belsejében egy teljesen szabványos 2,5”-os merevlemez kapott helyet, melynek cseréjét akár magunk is elvégezhetjük (a Super Slim gép esetében szükség van egy beépítő keretre is). Javasolt 5400 RPM-es merevlemezt választani, mert a 7200 RPM-es gyorsasága nem érezhető számottevően, cserébe viszont ezek a változatok jobban melegednek, melyek mind a merevlemez, mint a gépünk élettartamát csökkenthetik. Többször felmerül az SSD-k beszerelése is, azonban magas áruk, rövidebb élettartamuk és a miatt, hogy a PS3 nem profitál belőle érezhetően, fölösleges ezek beszerelése."

    Én végigjártam a sort, a gyári ,majd wd7200,majd Sand...SSD és tudom azt amit tudok.(a fórum,meg elhiszi vagy sem az már mellékes :D )
    amúgy meg kb ennyi a különbség még itt is :U
    [link]
    [link]
    kíváncsi leszek,h a PS4-em mit kezd majd vele ha megkapja ,gyanítom h tetszeni fog neki is ;)

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák