Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz logitech25 #41899 üzenetére

    De. Az első linken van, ahol be tudod állítani, h mikor kapcsoljon ki ha nem nyomsz semmit - pl ha nem megy semmi, akkor 30 perc után, ha játékba vagy, akkor soha, a többi kb lényegtelen.

    A 2. linken ha beállítod h maradjon neten, az nem elég. Azt is be kell állítani, hogy letölteni/update-elni is tudjon.

    Olyat nem tudsz beállítani, h ha megy a töltés akkor ne kapcsoljon ki. Csak olyat, h soha ne kapcsoljon ki. Ugyanakkor a letöltés rest modeban sokkal gyorsabb, ráadásul kevesebbet fogyaszt, uh nem tudom, miért lenne jó, ha bekapcsolva marad. Persze ha eddig akkor nem töltött, akkor érthető, de ha tölt, miért menjen közben?

    Egyébként ha így belövöd (rest modeba teszed mindig, akkor neten van s tud mindent tölteni) akkor akkor is update-el amikor ki van kapcsolva s beesik egy update (azaz mire hazaérsz minden friss lesz) valamint ha mondjuk melóban suliban rájössz hogy neked kell az új xy cím s a store.playstation.com oldalon megveszed, akkor azt is szépen letölti, így mire hazaérsz, az is ott lesz felupdate-elve a gépeden :)

    A supply power to usb csak annyit jelent, hogy ha rest modeban van, akkor áramot adjon le elöl az usb portjain, azaz pl a kontrollered rádugod és akkor is tölti. Ennek az idejét is be lehet állítani, pl hogy kikapcs után 4 óráig tegye ezt (annyi idő alatt bőven feltölti, ellenben utána majd kevesebbet fogyaszt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák