Új hozzászólás Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    válasz sittes79 #26540 üzenetére

    Szerintem egyértelműen le van írva a weboldalon, hogy "nincs készleten, rendelhető" Ez annyit tesz, hogy jelenleg nincs az üzletben de rendeld meg nyugodtan, mivel rendelhető, azaz még forgalomban lévő termékről beszélünk!

    Bizonytalan státusz pedig, hogy jelenleg nincs a magyar disztribútornál ugye aki a MAGNEW.

    Ez sajnos nem az üzleteken múlik ilyenkor! :) Hogy várnod kell, ez minden cégnél sajnos előfordulhat. De az hogy ilyennel NFH-hoz fordulnál magadat nevetteted ki. Lévén semmilyen "szerződés" nem jön létre közted és az üzlet között amíg te nem vásároltál. Leadtad a rendelésed ami a vásárlási szándékodat jelzi semmi többet.

    Én türelemre intenélek. EBOLA járvány stb. Neked pedig maximum várnod kell egy termékre 1 hetet. Az nem annyira nagy probléma. Szerintem. :U

    De biztos találsz olyan helyet ahol jelenleg elérhető, maximum drágább.

    Az árat ilyenkor pedig muszáj tartania a boltnak. Ha árváltozás történik, és a beszerzési ára is feljebb megy úgy hogy az már bukó, maximum akkor mondhatja a bolt, hogy sajnos csak drágábban tudja adni. Ekkor meg elállhatsz a vásárlási szándékodtól. De legtöbb esetben tartják az árat az üzletek, amennyiért rendelted.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák