Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Kephamos #2593 üzenetére

    Látom (mostmár sokadik alkalomra), hogy borzalmas nagy az arcod (de mire alapozva?).
    BF3 64player 60FPS elég lesz, igen. Ez az, ami elvárható.
    Az én minimumom lenne az 1080p 60fps és next-gen grafika? Akkor mit gondolnak a PS3 játékosok? 720p helyett nem kéne már legalább az 1080p -ig eljutni, amikor már vannak akik 4K -án játszanak? A 30fps pedig addig jó, amíg nem rakod 60fps -es társa mellé. Nyilván a fixált stabil 30 jobb, mint egy olyan 60 ami leesik 30-ra néha, de az input lag stb... elég pocsék lesz 30fps -el. Igen, single player játéknál el lehet lenni vele. De azt hittem a next-gen célja az "áll-leejtős WOW" nem pedig az "el lehet lennie vele".

    Az egyenleteddel meg biztos sokakat lenyűgözöl, csak éppen [négylábú haszonállat nemiszerve] -ét sem ér, mert kifelejtettél egy néhány apró változót, mint például a használt motor hatékonysága, vagy éppen a programozók hatékonysága, ismerete. Ráadásul a [grafika szépsége] és a [képkockák másodpercenkénti száma] közel sem áll egyenes (vagyis fordítottan egyenes) arányosságban, tehát még ha ki is egészítenénk a hiányzó változókkal, akkor sem érne semmit. Hiába van egy konstansod ami elvben szép és jó, ha néhány változó zavaró határok alá esik, azért, hogy néhány másik észrevehetetlen előnybe kerüljön.

    Egyetlen dolog, amiben igazat tudok adni neked, hogy 30fps single játékhoz elég tud lenni, de kiegészíteném azzal, hogy elég érezhető kompromisszumok mellett. De még ha mindenben igazad is lenne, akkor sem értem a hangnemet, amit már nem első alkalommal kapok (és nem vagyok ezzel egyedül).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák