Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    "Érdekes" helyzet állt elő nálam. Miközben hétvégén, unalmamban nyomtam a The Crew 2-t, azon gondolkodtam, hogy basszus nekem a legtöbbet játszott játékom PS4-en az. Ez nagy részben köszönhető annak is, hogy a fiam sokat játszott vele nagyon. De én is, az ilyen helyzetekben, amikor nincs kedvem semmivel játszani, mindig ezt veszem elő. Azt most hagyjuk is, hogy én egy Ubisoft játékkal.. Ami ráadásul nem is az a kiemelkedő alkotás, de mégis elvagyok vele. Valahogy nekem arcade, autós játékok közül ez jön be a legjobban. A DriveClub nálam nagyon mellé ment, az NFS-ek uncsik. Pedig mostanában is gondolkodtam a Heat-en. Access-ben (vagy mi most a neve?) 1200ft. De minek? Szebb játék ennyi.

    Eddig sokszor a The Crew 2-ben csak farmoltam a creditet a fiamnak, hogy tudjon autókat venni. Általában a "New York" versenyen. Ami New York-tól tart San Francisco-ig, alaphangon 30 perces verseny. De legnehezebb szinten is pite, és sok creditet ad.
    Most hétvégén pedig gondoltam, hogy megnyerem az összes versenyt a játékban. Ami végül nem lett meg teljesen. Sok verseny típust kimaxoltam, de nem az összeset, mert a légpárnás és repülőversenyes event-eket nem vagyok hajlandó csinálni. Végül most, másfél év után végeztem a career-rel. :) Most láttam csak a trophy listámon, hogy igazából egy köpésre vagyok a plattól. És semmi olyan trófea nincs hátra, ami nehéz lenne. [link] Nem tudom, hogy befejezem e, majd adja magát.
    Hétvégén próbáltam ki először az online versenyeket is. Pik-pakk ezüst ligába jutottam. Vicces amikor VW bogárral verem a Lambo-kat és a Ferrari-kat. :D
    És most figyeltem csak fel az időszakos event-ekre is, amit ha a kezdetektől csináltam volna, akkor már rég 1000-es szint felett lennénk, és lenne egy rakás, egyébként pénzért is vehető credit-ünk. Csak eddig ezek nem érdekeltek.

    Ez a játék több mint két éves, és folyamatosan jönnek az új tartalmak hozzá. Nem is rosszak. Mostanában hetente van event, olyan mint a TRON-os volt: [link] Vagy most volt egy Herbie-s. Héten pedig jön a DeLorean.

    Amit viszont végtelenül utálok ebben a játékban, az az időszakosan előforduló hóesés. Undorítóan néz ki, nem látok a versenyeken tőle, és irreális helyeken is esik. Mint a Death Walley-ban.. Igazából ha esik a hó, akkor egész Amerikában esik. Illúzióromboló, ronda, és zavaró.
    Egy bonlond, arcade játék, amiben autóversenyen 430km/h-nál nyomod még a nitro-t "me' nem húz a verda". Csinál hülyeségeket a "fizikának csúfolt valami". És mégis ezt veszem elő, ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, de játszanék egy kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák