Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz saelin #252858 üzenetére

    Igen, tényleg elmondja, hogy mi a rossz egy játékkal kapcsolatban, de észrevehető a videóin, hogy mennyire egy megvehető ember, pl játék amit ő vesz meg ott minden rosszat kiemel, amit ingyen kap annál azért oda figyel, hogy dicsérje is, de a legjobban a hardvereknél venni észre, elmond róla minden rosszat, de olyan bagatel dolgokat próbál beállítani csoda feature-ként, hogy az valami hihetetlen. Ráadásul nulla utánajárást végez, sokszor azt veszem észre, hogy én átlagos casual gamerként jobban levagyok informálva mint ő, de azért az önajnározás folyamatosan megy, ahogy nézem a "youtuber társadalom" el is kezdte kiutálni. Szóval finoman szólva is vannak vele gondok, de pl az otherside adásokat szoktam nézni, meg 1-2 tesztet is, mert hagyományos bemutatókat nem nagyon csinál más, vagy én nem tudok róla és még mindig jobb az ő stílusa mint a számomra felfoghatatlanul vacak, mások által imádot zsozéatyáé, nem értem, hogy sokan, hogy tarthatják viccesnek, de hát ízlések... nekem hihetetlenül irritáló. Hiányzik a GameDay iroda, ők voltak a legértelmesebbek szvsz.

    (#252862) sting2: Na igen, ő játékvideóikat sem bírom a folyamatos "ragelés" miatt, a hardvertesztek jók, ott nem csinálják, bár ott is van egy két idegesítő dolog, meg a reggeli hh-t szoktam háttérzajnak, de sajna ott is van, hogy elkezd Pisti úgy viselkedni mint a játék videók alatt, olyankor kinyomom :)

    u.i. Tudtok esetleg valami normális magyar youtube csatornát akik a Gameday-hez hasonló kulturáltsággal, spoilerek nélkül mutatnak be 1-1 játékot (nem kell, hogy pontozzák, az nem érdekel)?

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák